Bana haber ver ya merak ederim bennYapcm kız onu eve gider gitmez
HahahaYaaa korunurken.
Normalde daha önce böyle bir şey olmamıştı. Prezervetıfte yırtıklar fark ettim.
Bende korku başladı tabi ama hemen bir şey olmaz diye düşündüm.
Ama bizim herifin kendi gibi spermide inat çıktı
Verilir neden verilmesin ama ben gitmeyi düşünmüyorum çok kalabalık oluyo yakınımızda hastane virüs ortamı varkenCanım acilden gidince kan verebiliyor musun gebelik şüphesiyle vs deyince
Nerden gorcem etiketlendigimi kızBak şimdi bi sayfaya etiketliycem seni orda kadın yumurta felan toplatmış transfer için tüp bebek için
Kadın tam transfere gidecekken evde testi pozitif çıkmışş asıl bomba şimdi geliyoo sıkı dur kadın kendiliğinden üçüz bebeklere hamile kalmışşşMaşallah diyim de nazar değmesin maşallah maşallah
Çift görürsek heralde telefon edip doktora yatağından kaldırıp hastaneye getiririz galibaKız ben direkt dedim test çift çizgi çıktı gelirken başka testler de al dedim
Bana haber ver ya merak ederim benn
Bildirim gelmedi mi sanaNerden gorcem etiketlendigimi kız
İnşallahhhhhhÇift görürsek heralde telefon edip doktora yatağından kaldırıp hastaneye getiririz galiba
Ben gidyim o zaman direkt hastaneye.Verilir neden verilmesin ama ben gitmeyi düşünmüyorum çok kalabalık oluyo yakınımızda hastane virüs ortamı varken
Canım ben görüyorum sanki eminmisin olmadıgına kaç dk da cektin bu resmiSelam kızlar. Dün konuşmuştuk. Bat 27 Ocak. Dün Neslihandan bı cesaret alıp yapayım demiştim. Bu sabah yaptım belki hayali falan bı şey görürüm istedim. Bı şey yok sanırım. Üzüldüm kızlar ya, umutluydum bu aydan çok Eki Görüntüle 2768089 Eki Görüntüle 2768088
3-4 dakikada çektim tatlım hemen yanı. Ben de ilk görür gibi oldum ama sonra, hayal kurmaktan kafayı yedim galiba dedim. Yarin tekrar mi yapsam ?Canım ben görüyorum sanki eminmisin olmadıgına kaç dk da cektin bu resmi
Yarın tekrarla canım bence de3-4 dakikada çektim tatlım hemen yanı. Ben de ilk görür gibi oldum ama sonra, hayal kurmaktan kafayı yedim galiba dedim. Yarin tekrar mi yapsam ?
Burdayiimmm.
İlgi bekliyo senden canım ilgilen sendeBurdayiimmm.esim ben ewdeyken oynama telefon la diyooo , kız ona kıızzzz kirmizi cantayla vuralim ona .
Ben de görüyorum sankiSelam kızlar. Dün konuşmuştuk. Bat 27 Ocak. Dün Neslihandan bı cesaret alıp yapayım demiştim. Bu sabah yaptım belki hayali falan bı şey görürüm istedim. Bı şey yok sanırım. Üzüldüm kızlar ya, umutluydum bu aydan çok Eki Görüntüle 2768089 Eki Görüntüle 2768088
Halbuki bu hafta ilgilenmekten caninida cikardim ama , calistira calistiraİlgi bekliyo senden canım ilgilen sende
Tekrar test yap canım gün geçmiş kan testinden anladığım kadarıyla inşallah sağlıklı bebek haberini alırız burdaMerhabalar kızlar öncelikle allahım tüm isteyenlere hayırlısiyla evlat nasip etsin hepimizin tek düşüncesi bu sanirim bende klomen ve catlatma ignesi oldum önceki 2 ay çörekotu kürü denemiştim bat 22 ocak 2 gün geçti 18 ocak da rahatsızlandım kan testi 0.58 'di sonra da baktirmadim bekliyorum hala düşünmekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?