- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Ama gùlùm, hamilelik belirtileride adetle ayni zaten. Bosa stres yukleme kendine
Ay inşallah öyledir kizlar yaaa yarın evime dusseydim bı hemen çiş yapacamKasıkda agrı adet agrısı gibimi bendede var canım 2 3 gündür o inşallah yerleşiyordur bebişlerimiz
Ben senden umutluyum ha
Valla bak
Eve kadar tut çişini sıvı tüketmeAy inşallah öyledir kizlar yaaa yarın evime dusseydim bı hemen çiş yapacam
pardon ? Çalışıyorum diye hava yapmak mibence yazdığım yazıyı önyargınızdan kurtulup bir kez daha okuyun kötü hiçbir şey yazmadım. Bu arada burda hepimiz bebek sahibi olmak istediğimiz için burdayız bu kadar öfke ve stres vücudunuza zarar verir. Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu
ÇiişşşşşAy inşallah öyledir kizlar yaaa yarın evime dusseydim bı hemen çiş yapacam
Tamam canım uzatmayalım bu topikte gerginliğe yer yokkk sadece gülmek eğlenmek varBncede sen onyargili okumussun bizim yazdiklarimizi.gereksiz kapris de iyi bisey degil dir sanirim.
AynenÇiişşşşşbebeklere derleya
Bncede sen onyargili okumussun bizim yazdiklarimizi.gereksiz kapris de iyi bisey degil dir sanirim.
Bende arilari hep sirin gorunuslu , tatli tatli bal yapan olarak gorurdum.taaki Ben kovanina comak Sokana kadar.Bilemedimki , suc benim mi ? , arinin mi? Dur bnde Senin gibi yapayimtabii zavallı kız, yazık kıza , kıza şöyle kıza böyle demenizde hiçbir sıkıntı yok tamamen benim kaprisliğim çok haklısınız.neyse ben arkadaşın topiğini çirkinleştirmek istemiyorum o yüzden uzatmamak adına bir şey söylemek istemiyorum daha fazla. sizi hep güler yüzlü tatlı dilli olarak hatırlardım ama görüyorum ki yanılmışım Allah kalbinize göre versin iyi günler
O Zaman sanada çiişşAynenbu arada yeni belirtim sık idrara cıkmak he yarım saatte bir lavaboda buluyorum kendimi yaa
Amin gùlùm senideYaa gülmekten karnım ağrıdı bak he
Allah da seni güldürsün emi
Bir de bana sorO
O Zaman sanada çiişşyarini iple cekiyorum, daha koyu + gormek icin
Tatlı dilli güler yüzlüyüz tabiki her zaman ama bence biraz dediğine dikkat et artıktabii zavallı kız, yazık kıza , kıza şöyle kıza böyle demenizde hiçbir sıkıntı yok tamamen benim kaprisliğim çok haklısınız.neyse ben arkadaşın topiğini çirkinleştirmek istemiyorum o yüzden uzatmamak adına bir şey söylemek istemiyorum daha fazla. sizi hep güler yüzlü tatlı dilli olarak hatırlardım ama görüyorum ki yanılmışım Allah kalbinize göre versin iyi günler
Canım bende görüyorum yarın sabah tekrarlamalısınSelam kızlar. Dün konuşmuştuk. Bat 27 Ocak. Dün Neslihandan bı cesaret alıp yapayım demiştim. Bu sabah yaptım belki hayali falan bı şey görürüm istedim. Bı şey yok sanırım. Üzüldüm kızlar ya, umutluydum bu aydan çok Eki Görüntüle 2768089 Eki Görüntüle 2768088
Tatlı dilli güler yüzlüyüz tabiki her zaman ama bence biraz dediğine dikkat et artık
Çünkü bende hafiften gerilmeler gelmeye başladı
Buda senin davranısın gibi emojiler kalp gülücük cümleler tam tersi şimdi beni anlarsın umarım
Ay inşallah kızlar ya, valla Nesli senden cesaret almıştım canım, şimdi kedisevrr de gördüyse acaba mi diyorumBakk bu görüyosa vardır he bu benim testi de görmüştüyarın olsada eczaneye gidip gelsem yaa catlıycam çattt diye
Hiçbir şey demiyorum ya gerçektenben kimseye bir saygısızlık yapmadım. İlk mesajımdan sonra çocuk gibi hava attığımı felan iddia eden ve tam bir mahalle ağzıyla konuşan arkadaşınız. Boşuna üzülmüşüm rahatsız olduğumu düşünmenize bu tarz da insanlar olduğunuzu bilsem asla yazmazdım buraya zatenAllah hepinizin kalbine göre versin benim içimi biliyor. Size söyleyebileceğim en son şey budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?