Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bncede sen onyargili okumussun bizim yazdiklarimizi.gereksiz kapris de iyi bisey degil dir sanirim.

Bncede sen onyargili okumussun bizim yazdiklarimizi.gereksiz kapris de iyi bisey degil dir sanirim.

tabii zavallı kız, yazık kıza , kıza şöyle kıza böyle demenizde hiçbir sıkıntı yok tamamen benim kaprisliğim çok haklısınız. neyse ben arkadaşın topiğini çirkinleştirmek istemiyorum o yüzden uzatmamak adına bir şey söylemek istemiyorum daha fazla. sizi hep güler yüzlü tatlı dilli olarak hatırlardım ama görüyorum ki yanılmışım Allah kalbinize göre versin iyi günler

Bende arilari hep sirin gorunuslu , tatli tatli bal yapan olarak gorurdum.taaki Ben kovanina comak Sokana kadar.Bilemedimki , suc benim mi ? , arinin mi? Dur bnde Senin gibi yapayim cok uzuldum boyle dusunmene Seni kirmak degildi amacimjz

Tatlı dilli güler yüzlüyüz tabiki her zaman ama bence biraz dediğine dikkat et artık
Çünkü bende hafiften gerilmeler gelmeye başladı
Buda senin davranısın gibi emojiler kalp gülücük cümleler tam tersi şimdi beni anlarsın umarım

ben kimseye bir saygısızlık yapmadım. İlk mesajımdan sonra çocuk gibi hava attığımı felan iddia eden ve tam bir mahalle ağzıyla konuşan arkadaşınız. Boşuna üzülmüşüm rahatsız olduğumu düşünmenize bu tarz da insanlar olduğunuzu bilsem asla yazmazdım buraya zaten Allah hepinizin kalbine göre versin benim içimi biliyor. Size söyleyebileceğim en son şey budur.

Bakk bu görüyosa vardır he bu benim testi de görmüştü yarın olsada eczaneye gidip gelsem yaa catlıycam çattt diye
Ay inşallah kızlar ya, valla Nesli senden cesaret almıştım canım, şimdi kedisevrr de gördüyse acaba mi diyorum İnşallah inşallah vardır. Allah'ım nasip etsin. Şimdi başka bir yerde de battan 3 gün önce erken gebelikte görmemiş bı arkadaş, batta pozitif görmüş. Ben yine hayallere daldım

Hiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…