Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@kediseverkadin da battan 4 gün önce erken gebelik testi ile görmemişti bat günü gördü sanırım

Ne alaka anlamadım.

Kız yok. Alınganlık vs hiç sevmem. Regl gününe geldi zaar alıngan hanım

Hiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda

Hiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda
Hep isine gelen yorumlari gorup okuyup yorumlamis.Halbuki sen onun icin, sagolsun kiz bir kere bile rahatsiz oldum demedi sikayet etmedi sagolsun demistin. Neyse ,bizde anlamis olduk boylece...

Boşver kuzum ya gerilme sen kırdığın için özür bile diledin. Hiçbir zaman anlamam ki insanlar neden laf vurup huzursuzluk yaratır. Olayı aşağı yukarı yazışmalardan okudum ama alınlck bişy de görmdim. Şurda herkes moral bulmak için sohbet ediyor yardımlaşıyor destk alıyor. Negatif enerji dağıtıp gitti. Arkadş gergin ve kötü bi gün geçirmiş biraz sanırım.

Gulen smile , yazinca yorumlarinda o asil oldu , biz mahalle ka.....

Kızlar yaa durup durup test yapmak istiyorum kendime engel oluyorum bi şekilde sizde de oluyo muu bi ben miym kendimden geçen
Bizdensin bizden

Bize böyle şeyleri kafaya takmak yakışmaz canım biz bebeklerimize odaklanalım
Birbirimize odaklanalım
Teselli edelim sevincimizi paylaşalım gelmek isteyen gelir katılır hiç kimseye kötü davranmadım bu topikte bugüne kadar kimisi çocuğa hazır değilim dedim onun yanında oldum kimisi ya olmazsa dedi onun yanında oldum
Kimisi kaç aydır olmuyo dedi 5 yıl bebeğimi bekledim dedim onun yanında oldum
Ama beni sevenler belli etti kendini sağolun hepiniz
Allah razı olsun canlarım benim
Takmayın böyle şeyleri gelip geçici şeyler bunlar siz bebişlere odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…