@kediseverkadin da battan 4 gün önce erken gebelik testi ile görmemişti bat günü gördü sanırımAy inşallah kızlar ya, valla Nesli senden cesaret almıştım canım, şimdi kedisevrr de gördüyse acaba mi diyorumİnşallah inşallah vardır. Allah'ım nasip etsin. Şimdi başka bir yerde de battan 3 gün önce erken gebelikte görmemiş bı arkadaş, batta pozitif görmüş. Ben yine hayallere daldım
Ne alaka anlamadım.Kızlar şans eseri denk geldim buraya ilk mesajları gördüm ve üzüldüm açıkcası. kendi kendinize kızı rahatsız ettik felan diye dalga geçer gibi konuşmuşsunuz aranızda ama asla rahatsız olmamıştım. Konuşmalarınızdan haberdar bile değildim. Home office çalıştığım için afedersiniz tuvalet için bile zor zamanım oluyor haftanın 7 günü rahatsız olmam için önce görmem gerekirdi zaten. Bunu belirtmek istedim
Canım şu topiğe girdin gireli biri ile alay ettiğimizi gördünmü allah askına ya üzülmeye değmeyen insanlarmısız sende böylemi düşünüyosun bi de hele ya gercekten bütün enerjimi sömürdü aldı heNe alaka anlamadım.
Kız yok. Alınganlık vs hiç sevmem. Regl gününe geldi zaar alıngan hanımCanım şu topiğe girdin gireli biri ile alay ettiğimizi gördünmü allah askına ya üzülmeye değmeyen insanlarmısız sende böylemi düşünüyosun bi de hele ya gercekten bütün enerjimi sömürdü aldı he
Anlam veremiyorum insanlara yaKız yok. Alınganlık vs hiç sevmem. Regl gününe geldi zaar alıngan hanım
Kurdelesindeen de ceeek hakettisen bize niye ulaşmıyon seni var ya bakkk hımmm sana cok kızdım bakk meraktan öldük yaa her gün profilinde geziyoz sapık gibi kız E EbrarAsell hımm yaptım ona
Hiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda
Hep isine gelen yorumlari gorup okuyup yorumlamis.Halbuki sen onun icin, sagolsun kiz bir kere bile rahatsiz oldum demedi sikayet etmedi sagolsun demistin. Neyse ,bizde anlamis olduk boylece...Hiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda
Boşver kuzum ya gerilme sen kırdığın için özür bile diledin.Canım şu topiğe girdin gireli biri ile alay ettiğimizi gördünmü allah askına ya üzülmeye değmeyen insanlarmısız sende böylemi düşünüyosun bi de hele ya gercekten bütün enerjimi sömürdü aldı he
Gulen smile , yazinca yorumlarinda o asil oldu , biz mahalle ka.....Boşver kuzum ya gerilme sen kırdığın için özür bile diledin.Hiçbir zaman anlamam ki insanlar neden laf vurup huzursuzluk yaratır. Olayı aşağı yukarı yazışmalardan okudum ama alınlck bişy de görmdim. Şurda herkes moral bulmak için sohbet ediyor yardımlaşıyor destk alıyor. Negatif enerji dağıtıp gitti. Arkadş gergin ve kötü bi gün geçirmiş biraz sanırım.
Bizi niye birakip gitttiiinnnn ,
B Beklenenmucizemgeldi sen sakin gitme gulum. Tehlikeye atma kendini.Zaten bikac gune ewde testlede ogreneceksin.Verilir neden verilmesin ama ben gitmeyi düşünmüyorum çok kalabalık oluyo yakınımızda hastane virüs ortamı varken
Inşallah ama umudum yok yarın doktora gidecegim bakalim hayırlıs
Bakk bu görüyosa vardır he bu benim testi de görmüştüyarın olsada eczaneye gidip gelsem yaa catlıycam çattt diye
ben kimseye bir saygısızlık yapmadım. İlk mesajımdan sonra çocuk gibi hava attığımı felan iddia eden ve tam bir mahalle ağzıyla konuşan arkadaşınız. Boşuna üzülmüşüm rahatsız olduğumu düşünmenize bu tarz da insanlar olduğunuzu bilsem asla yazmazdım buraya zatenAllah hepinizin kalbine göre versin benim içimi biliyor. Size söyleyebileceğim en son şey budur.
Bizdensin bizdenKızlar yaa durup durup test yapmak istiyorum kendime engel oluyorum bi şekildesizde de oluyo muu bi ben miym kendimden geçen
Boswer balim, alinganlik gununde sanirim.Ne alaka anlamadım.
Birden o kadar korkutmayalım canım birazda sevelimKurdelesindeen de ceeek haketti
Boşver canım ya allah biliyo içimi kim ne yorum yaparsa yapsınHep isine gelen yorumlari gorup okuyup yorumlamis.Halbuki sen onun icin, sagolsun kiz bir kere bile rahatsiz oldum demedi sikayet etmedi sagolsun demistin. Neyse ,bizde anlamis olduk boylece...
Bize böyle şeyleri kafaya takmak yakışmaz canım biz bebeklerimize odaklanalımBoşver kuzum ya gerilme sen kırdığın için özür bile diledin.Hiçbir zaman anlamam ki insanlar neden laf vurup huzursuzluk yaratır. Olayı aşağı yukarı yazışmalardan okudum ama alınlck bişy de görmdim. Şurda herkes moral bulmak için sohbet ediyor yardımlaşıyor destk alıyor. Negatif enerji dağıtıp gitti. Arkadş gergin ve kötü bi gün geçirmiş biraz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?