Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördūūmmmm , gőrdūmmmmmbinlerce kez sukurler olsun, kesesinide goreyiimmm , kalp atisini da duyayiimmm ,doyasiya yasiyayim teyzeligi
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa

C
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa

Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmiki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degilizDimi gulum?

C

Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmiki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degilizDimi gulum?
Bakın hamile kalamayanlar üzülmesin kalanlar da kalmayanları unutmasın hep yanyana olalım vallah yirsiniz şaplağı he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…