Evetttt E EbrarAsell de gördüüü evetttt hemde çift çizgi gördüü canım benimgel bisey soylicem.ben gormedimmi he gormedimmi .gordum demedimmi sana he.Şaşı dedin ya cadi
HahahahGulen smile , yazinca yorumlarinda o asil oldu , biz mahalle ka.....
Gördūūmmmm , gőrdūmmmmmEvetttt E EbrarAsell de gördüüü evetttt hemde çift çizgi gördüü canım benimJOYz ne attım testi oda gördü
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaaGördūūmmmm , gőrdūmmmmmbinlerce kez sukurler olsun, kesesinide goreyiimmm , kalp atisini da duyayiimmm ,doyasiya yasiyayim teyzeligi
Anneliğide yaşa inşallah canımmmGördūūmmmm , gőrdūmmmmmbinlerce kez sukurler olsun, kesesinide goreyiimmm , kalp atisini da duyayiimmm ,doyasiya yasiyayim teyzeligi
Aynı canım seni sormalıKızlaaar nasılsınız iyimisiniz herkesin rahatı yerindedir inşallahhhh
Ayyyyynen canım benim inşallahhhhhhKızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa
Biz mahalle kadınlığından memnunuz boşver sen bak ne güzel gülüp konusuyoruz burda batlarımızı bekliyoruz inşallah gelmezlerde tabiGulen smile , yazinca yorumlarinda o asil oldu , biz mahalle ka.....
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa
Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmKızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa
Bakın hamile kalamayanlar üzülmesin kalanlar da kalmayanları unutmasın hep yanyana olalım vallah yirsiniz şaplağı heC
Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmiki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degiliz Dimi gulum?
Benim babaannemin birsozu vardi."Biz helva demesinide biliriz , halva demesinide "Biz mahalle kadınlığından memnunuz boşver sen bak ne güzel gülüp konusuyoruz burda batlarımızı bekliyoruz inşallah gelmezlerde tabi
Ne tatli biseysin yaaaaBakın hamile kalamayanlar üzülmesin kalanlar da kalmayanları unutmasın hep yanyana olalım vallah yirsiniz şaplağı he
Bat kelimesinin açılımı #beklenen adet tarihi # idiBenim babaannemin birsozu vardi."Biz helva demesinide biliriz , halva demesinide "gelmesinler beee
O sizin tatlılığınız canlarımmNe tatli biseysin yaaaa
Kabullenmeyenlerin ,Tezz kellesi vurulaaBat kelimesinin açılımı #beklenen adet tarihi # idi
Değiştiriyorum bu topikte bat kelimesi #BEKLENMEYEN ADET TARİHİ #
BU BÖYLE BİLİNE
Bende mahalle k.... gibi giderimO sizin tatlılığınız canlarımm
Bana bir adım gelene ben freni patlamış kamyon gibi giderim
Yok okadar da değilKabullenmeyenlerin ,Tezz kellesi vurulaa
Bende de teşekkür ederiimAynı canım seni sormalı
Saray agziyla konusmamda begenilmediYok okadar da değilkorkmayın kız şaka yapıyo bu kırık
Kaçırıcan milleti topikten ya deli
Valla ben böyleyim kabullenen kabullenirBende mahalle k.... gibi giderimbalim benim ya baliimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?