Allah seniHalbuki bu hafta ilgilenmekten caninida cikardim ama , calistira calistirasanirim emeklerinin karsiligini istiyo.kek yapsana askim, sigara boregi yapsana askim iyi besliyimde, bidahaki aya yine lazim olur belki enerji.
Inşallah ama umudum yok yarın doktora gidecegim bakalim hayırlısıTekrar test yap canım gün geçmiş kan testinden anladığım kadarıyla inşallah sağlıklı bebek haberini alırız burda
Sabah 03 de gidiyo oglen 14:00 de ewde .tam gunun ortasinda yaaaAllah senibir pazarı var demekki adamın ilgi istiyo
Yaa gülmekten karnım ağrıdı bak heSabah 03 de gidiyo oglen 14:00 de ewde .tam gunun ortasinda yaaahergun.bir pazar degilki. Aaayyyyy, bana biseyler oluyoooooo ilgilenmedigim zaman kendim bile onu damizlik olarak kullanmis gibi hissediyom.
Balımmmm dalga geçmedikkk sakın yanlış anlamaaa niye dalga geçelimKızlar şans eseri denk geldim buraya ilk mesajları gördüm ve üzüldüm açıkcası. kendi kendinize kızı rahatsız ettik felan diye dalga geçer gibi konuşmuşsunuz aranızda ama asla rahatsız olmamıştım. Konuşmalarınızdan haberdar bile değildim. Home office çalıştığım için afedersiniz tuvalet için bile zor zamanım oluyor haftanın 7 günü rahatsız olmam için önce görmem gerekirdi zaten. Bunu belirtmek istedim
Benimde umudum yoktu bu ay testimi gördünmü bilmiyorumInşallah ama umudum yok yarın doktora gidecegim bakalim hayırlısı
Bildirim gelmedi mi sana
ben görüyorum şekerimSelam kızlar. Dün konuşmuştuk. Bat 27 Ocak. Dün Neslihandan bı cesaret alıp yapayım demiştim. Bu sabah yaptım belki hayali falan bı şey görürüm istedim. Bı şey yok sanırım. Üzüldüm kızlar ya, umutluydum bu aydan çok Eki Görüntüle 2768089 Eki Görüntüle 2768088
Dur bakalim bidaha deniyim canımYooo canım
Bakk bu görüyosa vardır he bu benim testi de görmüştüben görüyorum şekerim
Kızlar şans eseri denk geldim buraya ilk mesajları gördüm ve üzüldüm açıkcası. kendi kendinize kızı rahatsız ettik felan diye dalga geçer gibi konuşmuşsunuz aranızda ama asla rahatsız olmamıştım. Konuşmalarınızdan haberdar bile değildim. Home office çalıştığım için afedersiniz tuvalet için bile zor zamanım oluyor haftanın 7 günü rahatsız olmam için önce görmem gerekirdi zaten. Bunu belirtmek istedim
Kasıkda agrı adet agrısı gibimi bendede var canım 2 3 gündür o inşallah yerleşiyordur bebişlerimizBenim kasiklarda ağrı var bugün ya ara ara batiyo ter basiyo bide bazen
Yooo canım
Niye dalga gecelim seninle ya Allah Allah.Calisiyorum diye havami yapiyossun yani ? Bence sen bizi kucumsemissin.Ne yani, biz aylakliktan saatlerce cok mesaj yaziyoruz, sen Calisan bayansin Vaktin yok , tesaaaaadufen farkettin .Hayret bisey ya.
Ama gùlùm, hamilelik belirtileride adetle ayni zaten. Bosa stres yukleme kendineBenim kasiklarda ağrı var bugün ya ara ara batiyo ter basiyo bide bazen
Balımmmm dalga geçmedikkk sakın yanlış anlamaaa niye dalga geçelimsana sürekli bildirim geliyor rahatsız olursun diye bu topiği açtık
Gel sende burda takılalım
Nolur bak kırdıysam özür dilerim kötü bi amacım yoktuuusenin sayende tanıştık bizzz canem benim canem,
Üslup derken bence üslubumuzda da bişey yoktu ama neysecanım teşekkür ederim yazdıkların için ben sadece üsluptan rahatsız oldum. yok kıza şöyle oldu yok kıza böyle oldu gibi sözlerden. Sıkıntı yok ben sadece rahatsız olmadığımı belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?