Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şans eseri denk geldim buraya ilk mesajları gördüm ve üzüldüm açıkcası. kendi kendinize kızı rahatsız ettik felan diye dalga geçer gibi konuşmuşsunuz aranızda ama asla rahatsız olmamıştım. Konuşmalarınızdan haberdar bile değildim. Home office çalıştığım için afedersiniz tuvalet için bile zor zamanım oluyor haftanın 7 günü rahatsız olmam için önce görmem gerekirdi zaten. Bunu belirtmek istedim

Balımmmm dalga geçmedikkk sakın yanlış anlamaaa niye dalga geçelim sana sürekli bildirim geliyor rahatsız olursun diye bu topiği açtık
Gel sende burda takılalım
Nolur bak kırdıysam özür dilerim kötü bi amacım yoktuuu senin sayende tanıştık bizzz canem benim canem,

Niye dalga gecelim seninle ya Allah Allah.Calisiyorum diye havami yapiyossun yani ? Bence sen bizi kucumsemissin.Ne yani, biz aylakliktan saatlerce cok mesaj yaziyoruz, sen Calisan bayansin Vaktin yok , tesaaaaadufen farkettin .Hayret bisey ya.

Niye dalga gecelim seninle ya Allah Allah.Calisiyorum diye havami yapiyossun yani ? Bence sen bizi kucumsemissin.Ne yani, biz aylakliktan saatlerce cok mesaj yaziyoruz, sen Calisan bayansin Vaktin yok , tesaaaaadufen farkettin .Hayret bisey ya.

pardon ? Çalışıyorum diye hava yapmak mi bence yazdığım yazıyı önyargınızdan kurtulup bir kez daha okuyun kötü hiçbir şey yazmadım. Bu arada burda hepimiz bebek sahibi olmak istediğimiz için burdayız bu kadar öfke ve stres vücudunuza zarar verir. Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu

canım teşekkür ederim yazdıkların için ben sadece üsluptan rahatsız oldum. yok kıza şöyle oldu yok kıza böyle oldu gibi sözlerden. Sıkıntı yok ben sadece rahatsız olmadığımı belirttim

canım teşekkür ederim yazdıkların için ben sadece üsluptan rahatsız oldum. yok kıza şöyle oldu yok kıza böyle oldu gibi sözlerden. Sıkıntı yok ben sadece rahatsız olmadığımı belirttim
Üslup derken bence üslubumuzda da bişey yoktu ama neyse
Ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…