- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Köye annesine gitmiş canım testte yapmamış benimle konustuktan 5 dk sonra ban yemiş biri şikayet etmiş
Ne istemis Arkadasimizdaannnn
Aynennnn
Ben bi ogreniimde hele kimmis o ,Ne biliyim insanlar çatmaya yer arıyo gelip bizi buluyo tamam deliyizde hakkımızıda yemesinler o kadar da değil yani
Nasilda kiziyo boyle seylereAynennnn
Sağ kasığımda bıçak kesiği tarzı ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim şükürr inşallah hepimizin güzel sonuçları olsuunBelirtin bebişin nasıl gidiyoinşallah güzel sonuclarla gelirsin tekrar güzel yürekli arkadaşım topiğimin cici anne adayı
Ooohhhhhh miss ,sefamiz ossuunngggYorumlar on numara yalnızneşemiz daim olsun inşallah..
Ve inşallah o hayalet çizgiyi bende görürüm de çizgi uzmanlarına danışırım
Baslayis? Bitis?bende senden ogrencem haberin olsunAh canım tebriklerne zaman heciyor bilmiyorum ama ilk ne zaman oluşuyor ben onu sorsam sana
Gördū ne hali varsaaaEvet gebelikte beyaz oluyo veya şeffaf bende çok açık sarı oluyo her ay oldugu gibi bu ayda
Zaten umudumda yok bu aydan
Ne kasık ağrım var ne bişeeyy
Amaaann valla saldım gitti
Ne hali varsa görsün
Eger bigun dogurursam ben odanin kapisina degil, sezeryan cizginin uzerine yazacam hosgeldin bebegim diyeeHadi gel bebişimiz artık annişin herşeyini hazırlamış bak kapın bile var hangimizin kapısı vardı hee gel şuraya çabuk
Benim cocugum yokta, kaynanamin cocugu benle yasiyoya ondan kaciriyom bnde bak guzelim yorumlariAşk olsun göbüşün bebişle dolsun
Nolur sanki öyle yazsam benim ççooooğğğccuuumm vargezemiyom tek tek
İnşallahhhhhh bebeğin olurda beni anlarsın fırsat bulamayınca
Ebrarı da alalım o da geri kalır değil
Niye yedeklemezsiniz kardeş şu testleri aaffffffBakk bu görüyosa vardır he bu benim testi de görmüştüyarın olsada eczaneye gidip gelsem yaa catlıycam çattt diye
He , biz cennet mahalle sinde yasiyozHiçbir şey demiyorum ya gerçekten
İnşallahhhhhh da Allah kalbimize göre verir emin ol ben daha rahatım o konuda
Rahatsiz oldum +rahatsiz olmadim.Üslup derken bence üslubumuzda da bişey yoktu ama neyse
Ben teşekkür ederim
Şimdiden hediyeri başladı bebenin şansa bakMiniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesiikarnında bi hareket etmeye başlasında asıl o zaman gör sen bu benim yavruuuummm dicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?