Çarşamba bat günü canım akşam test yapıcam yine bakalım inşallahÇok heeyecanlııı inşallah pozitif olurr sağlıklakaö gün var bat a
Hadi bakalım inşallahÇarşamba bat günü canım akşam test yapıcam yine bakalım inşallah
Canım artışı 2 günde bir kontrol et gitmeyeceksen yineHadi bakalım inşallahben 2 kez beta baktırdım tekrar baktırsam mı sizce dr için erken gitmeyeyim dedim kendim test yaptırayım
Artış önemli canımÖyle miii diyorsn tmm cnm gidip yaptırayım hemen
Aafffff tamam tamammmZaten kafa Leyla bugün cok tuhafım başım dönüyo durup durup
Yazmazsam anlayın halimden
Adet hissi oluyo zaten canım hamileysende bende her ay bütün belirtileri yaşadım bu ay tek fark akıntım sarıya dönmedi hep beyaz veya şeffafBenim akıntım ağrım sızım Oldu olacak hissim hepsi Var. Adet olacağım belli Ama size takılınca insan bi umutlanıyor ne bilimmm
Benimde adete 2 gün var bugünle önceki resimde görülen çizgi olanda 4 gün vardıYa sizi görünce test yapasım geliyor daha adetime 2 gün var alayım mı yaa ama her yerim de ağrıdan kırılıyor adet olacağımdan da eminim . Gitsem mi eczaneye
Canım akşam alacak eşim testi akşam 7 gibi ancak yaparım
Yazarım iyi oldugum sürece merak etme canımmAafffff tamam tamammmaksam gel ama sonucuda alda gel
Canım eşim zaten 6.30 7 gibi geliyo erken gelse erken yapardım duramam kii5de anlasalim bari he
Aha gidiyom almaya hay Allah:)Benimde adete 2 gün var bugünle önceki resimde görülen çizgi olanda 4 gün vardı
Yumurtlamadan 10 gün geçtiyse silik de olsa cıkıyo erken gebelik testine de para verme aynı cıkıyo para tuzağı başka bir şey değil
Teyze ana yarisiymisyaYazarım iyi oldugum sürece merak etme canımm
Ya hep beni konusuyoruz sen naptın yumurtalar yola cıktımı varmı bişeyler bat ne zaman sen kendini hep unuttun bizimle uğrasırkennrabbim sanada nasip etsin bu ay sağlıklı bebişşş
Negatif se üzülmeyin noluurrrAha gidiyom almaya hay Allah:)
Teyze ana yarisiymisyaondan unuttum sanirim. 4subati bekliyom balim bilmiyomki Amiinnn ❣
Şom şom konuşma bakiiimmmmmCanım eşim zaten 6.30 7 gibi geliyo erken gelse erken yapardım duramam kiiyapınca özellikle etiketliycem hepinizi merak etmeyin kabakk gibi negatifi göstereyim size yaşadıklarımda psikolojik oluyomus
@kediseverkadin ıda merak ettim naptıkiii inşallah sağlıklı bir haberle geliirrrŞom şom konuşma bakiiimmmmm
Çok iyisin nasip tabikiNegatif se üzülmeyin noluurrr
Buralara yazın ben hep buradayım hepinize yeterim evelallahkonusup dertleşince insan rahatlıyo biraz
Bir dahaki ay yine bekleriz burda hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?