Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sizi görünce test yapasım geliyor daha adetime 2 gün var alayım mı yaa ama her yerim de ağrıdan kırılıyor adet olacağımdan da eminim . Gitsem mi eczaneye

Benim akıntım ağrım sızım Oldu olacak hissim hepsi Var. Adet olacağım belli Ama size takılınca insan bi umutlanıyor ne bilimmm
Adet hissi oluyo zaten canım hamileysende bende her ay bütün belirtileri yaşadım bu ay tek fark akıntım sarıya dönmedi hep beyaz veya şeffaf
Bakalım akşam kesinleşir allahın izniyle

Ya sizi görünce test yapasım geliyor daha adetime 2 gün var alayım mı yaa ama her yerim de ağrıdan kırılıyor adet olacağımdan da eminim . Gitsem mi eczaneye
Benimde adete 2 gün var bugünle önceki resimde görülen çizgi olanda 4 gün vardı
Yumurtlamadan 10 gün geçtiyse silik de olsa cıkıyo erken gebelik testine de para verme aynı cıkıyo para tuzağı başka bir şey değil

Aafffff tamam tamammm aksam gel ama sonucuda alda gel
Yazarım iyi oldugum sürece merak etme canımm
Ya hep beni konusuyoruz sen naptın yumurtalar yola cıktımı varmı bişeyler bat ne zaman sen kendini hep unuttun bizimle uğrasırkenn rabbim sanada nasip etsin bu ay sağlıklı bebişşş

Teyze ana yarisiymisya ondan unuttum sanirim. 4subati bekliyom balim bilmiyomkiAmiinnn ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…