Gider miyim hiiçBizi niye birakip gitttiiinnnn ,
Canım sağlık ocağına gitseydin orda hemen alıyolar adetim gecikti diyinceKızlar devlette asla vermiyorlar sıra. Sinirlerimi zıplattılar valla. Sürekli bu şekilde uğraşılmaz kadınlar yığılmış kapıya.
Hemen özel sigorta yaptırmalı. Şimdi başka hastaneye gidiyorum
Yok ben genel muayene de olmak istiyorum. Ondan gitmiştim ama sinir ettiler beni. Randevu yoksa millet ne yapacak yani anlamadım.Canım sağlık ocağına gitseydin orda hemen alıyolar adetim gecikti diyince
Evet ya maalesef devlet hastaneleri rezalet bi o kadarda kalabalık. Tanıdığın olursa hemen yaptıryosun işini o konuda ayrı bi rezalet zaten. Hadi bakalım canım güzel haberler ver bizeYok ben genel muayene de olmak istiyorum. Ondan gitmiştim ama sinir ettiler beni. Randevu yoksa millet ne yapacak yani anlamadım.
Özel bir hastaneden randevu aldı eşim oraya gidiyorum şimdi bakalım.
Ben bu devletle uğraşırsam sinir hastası olurum valla.
Rezalet durum şekerim
Hadi bakalım çok heyecanlıyımEvet ya maalesef devlet hastaneleri rezalet bi o kadarda kalabalık. Tanıdığın olursa hemen yaptıryosun işini o konuda ayrı bi rezalet zaten. Hadi bakalım canım güzel haberler ver bize
İnşallaaaaahhhYorumlar on numara yalnızneşemiz daim olsun inşallah..
Ve inşallah o hayalet çizgiyi bende görürüm de çizgi uzmanlarına danışırım
Gereksiz karisiklik hiiiccc degmez okumaya balim boswer.Gider miyim hiiçKovuldum
Ama geldimm şimdi gittigimden beri neler olmuş burda şimdi herşeyi bi okumam lazım hakim olamıyorum olaylara çarşı pazar karışmış yaa
Hayir gulum acimiyo merak etmeKızlar bir şey diyeceğim kan tahlili verdim de doktor alttan da bakacak. Nasıl oluyor zor mu acıyor mu ben hiç olmadım dhaa önce
9 olsa iyi akşam 7 gibi eşim alıp gelcekNiye yedeklemezsiniz kardeş şu testleri aaffffff9a kadar ecz .acilacak diye bekle simdi. Catlimmi ben burda he çatlimmi
İnşallahhhhhh canım akşam eşim test alıp gelcek bakalımSağ kasığımda bıçak kesiği tarzı ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim şükürr inşallah hepimizin güzel sonuçları olsuunsağol canım benim senin belirtileri okudum bebiş var gibi gibiiiiii bç
Akşam belli olcak inşallahGördū ne hali varsaaa
Sabahi zor yaptikyaaaaa, aksami nasil beklicezAkşam belli olcak inşallah
Zaten kafa Leyla bugün cok tuhafım başım dönüyo durup durupSabahi zor yaptikyaaaaa, aksami nasil beklicez
Canım naptın güzel haberlerle gel inşallahKızlar bir şey diyeceğim kan tahlili verdim de doktor alttan da bakacak. Nasıl oluyor zor mu acıyor mu ben hiç olmadım dhaa önce
Çok heeyecanlııı inşallah pozitif olurr sağlıklaİnşallahhhhhh canım akşam eşim test alıp gelcek bakalım
Sabah başım döndü midem bulandı yattım oldugum yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?