Belirtin bebişin nasıl gidiyoBende de teşekkür ederiim
Sen sen ol başkası olma ebraarr kendine gellllSaray agziyla konusmamda begenilmedi
Canım öncelikle inşallah vardırSlm kızlar 12 gün once doktora gitmiştim muayenede bisi demedi o günün ilişki oldu hamileysem gün den sora olmuştur üstünden 12 gün geçti belki bisiler çıkar umuduyla erkek gebelik testi aldım keske sabah yapsaydim ama dayanamadım iste sanki bisiler var gibi sizce var mi
Kesinlikle öyleC
Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmiki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degiliz Dimi gulum?
AMİİİİİİNNNNNKesinlikle öyleBen buraya umutsuz gelmiştim, şimdi kocaman pozitif bir grupta buluverdim kendimi. Üstelik umutluyum da. Herkes kendine yakışanı yapar.... Dualarım hepimize inşallah burdaki herkes hamiş olsun Allah'ım
Valla ben her zaman tuvalete çok çıktığım için o konu bende çok fark etmedi.Anlam veremiyorum insanlara ya
Neyse sen naptın belirtiler devammı nasıl gidiyo bende bel ağrısı sık idrara çıkma var bugün akıntı ara ara devam ediyor
AminAMİİİİİİNNNNN
Amin diyin gız
Miniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesiiValla ben her zaman tuvalete çok çıktığım için o konu bende çok fark etmedi.
Deli gibi su içerim ben ondan yarım saat bir saatte bir tuvalete giderim
Onun dışında hala adet ağrısı gibi devam ediyor bende hafif hafif
Sol kasıkta batma devam
Kalakaldiiimmmm cewap bulamadiimmmSen sen ol başkası olma ebraarr kendine gellllbiz mahalle insanıyızzz asillik bize yakışmaz
Ben ovulasyon testte kopkoyu 2kirmiziyi gorunce bile diyomMiniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesiikarnında bi hareket etmeye başlasında asıl o zaman gör sen bu benim yavruuuummm dicen
Allah cc razi olsun gùlùmKesinlikle öyleBen buraya umutsuz gelmiştim, şimdi kocaman pozitif bir grupta buluverdim kendimi. Üstelik umutluyum da. Herkes kendine yakışanı yapar.... Dualarım hepimize inşallah burdaki herkes hamiş olsun Allah'ım
Canım öncelikle inşallah vardır
Normal halini atarmısın
NET GÖRMEK İSTİYOMMM
Oynama kör gözümün ayarıyla noluurr
Ya aslında normalde pek belli değil aman sanırım bana öyle geliyoCanım öncelikle inşallah vardır
Normal halini atarmısın
NET GÖRMEK İSTİYOMMM
Oynama kör gözümün ayarıyla noluurr
Gozlerim bozuldu valla artik yaa, niye benim ggozume bu testte 2.cizgi yeri bile belliKızlar test yaptım yineama maalesef yine NEGATİFOĞLU NEGATİF rengiyle oynadım flashla baktım ama ne yapsam olmadı sabaha kadar olurda ilahi adalet birr çizik atar belki
İnşallahhhhhh bir mucize olsunda pozitif olsun testinnKızlar test yaptım yineama maalesef yine NEGATİFOĞLU NEGATİF rengiyle oynadım flashla baktım ama ne yapsam olmadı sabaha kadar olurda ilahi adalet birr çizik atar belki
Yakınlaştırıp çokk dikkatli bakınca belli oluyo inşallah vardır canımmYa aslında normalde pek belli değil aman sanırım bana öyle geliyo
İşte analık duygusu bu beeeBen ovulasyon testte kopkoyu 2kirmiziyi gorunce bile diyomyumurta halini bile sewiyom yawrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?