Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar 12 gün once doktora gitmiştim muayenede bisi demedi o günün ilişki oldu hamileysem gün den sora olmuştur üstünden 12 gün geçti belki bisiler çıkar umuduyla erkek gebelik testi aldım keske sabah yapsaydim ama dayanamadım iste sanki bisiler var gibi sizce var mi

Eklentiler

• PicsArt_01-24-08.44.16.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım öncelikle inşallah vardır
Normal halini atarmısın
NET GÖRMEK İSTİYOMMM
Oynama kör gözümün ayarıyla noluurr

C

Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimmiki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degilizDimi gulum?
Kesinlikle öyle Ben buraya umutsuz gelmiştim, şimdi kocaman pozitif bir grupta buluverdim kendimi. Üstelik umutluyum da. Herkes kendine yakışanı yapar.... Dualarım hepimize inşallah burdaki herkes hamiş olsun Allah'ım

Anlam veremiyorum insanlara ya
Neyse sen naptın belirtiler devammı nasıl gidiyo bende bel ağrısı sık idrara çıkma var bugün akıntı ara ara devam ediyor
Valla ben her zaman tuvalete çok çıktığım için o konu bende çok fark etmedi.
Deli gibi su içerim ben ondan yarım saat bir saatte bir tuvalete giderim
Onun dışında hala adet ağrısı gibi devam ediyor bende hafif hafif
Sol kasıkta batma devam

Miniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesii karnında bi hareket etmeye başlasında asıl o zaman gör sen bu benim yavruuuummm dicen

Kızlar test yaptım yine ama maalesef yine NEGATİFOĞLU NEGATİF rengiyle oynadım flashla baktım ama ne yapsam olmadı sabaha kadar olurda ilahi adalet birr çizik atar belki

Eklentiler

• C0B1ECB6-128C-494D-80F4-50B16D36FE8C.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…