Gerçekten mi ay inş bakalım yarın doktora Gitcem ozaman kesinleşir sonucuda yazarım size ❤Yakınlaştırıp çokk dikkatli bakınca belli oluyo inşallah vardır canımm
Aynen garibimin interneti çekmiyormus giremiyo ki@birbebekmeselesi gorur boyleo sewiyo acik testleri
Hahahah görmek istediğimiz için valla bakıyorum bulamıyorum çizgiyi sonra tam kenara koyacakken ahaaaa burda var bir çizgicik diyorum delircz az kaldıGozlerim bozuldu valla artik yaa, niye benim ggozume bu testte 2.cizgi yeri bile belli
İnşallahhhhhhGerçekten mi ay inş bakalım yarın doktora Gitcem ozaman kesinleşir sonucuda yazarım size ❤
İnşallah kuzummmmİnşallahhhhhh bir mucize olsunda pozitif olsun testinn
Ay ben incecik bir çizgi görüyorum kuzuYa aslında normalde pek belli değil aman sanırım bana öyle geliyo
Neslihann göbekte cizgin falan var mı ya? Benim sanki var gibiMiniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesiikarnında bi hareket etmeye başlasında asıl o zaman gör sen bu benim yavruuuummm dicen
Canım yok şuan o ilerleyen aylarda olmustu oğlumda kahverengi bir çizgi oluyo göbekten aşagı dümdüzNeslihann göbekte cizgin falan var mı ya? Benim sanki var gibiay Allah'ım iyice kafayı yedim. Ama bi arkadaş göbek çizgisinin uzamaya basladigini farkettiginde test yapmış pozitif görmüş de aklıma takıldı.
Selam ,Canım yok şuan o ilerleyen aylarda olmustu oğlumda kahverengi bir çizgi oluyo göbekten aşagı dümdüz
Ah canım tebriklerSelam ,
Ben doğum yapalı 2.5 ay oldu , kahverengi çizgi ne zaman geçiyor acaba?
Görünce yazmak istedimhızlı bir giriş oldu ama kusura bakmayın
Hiç dikkat etmedim canım yaa keşke bilseydim yardımcı olmayı cok isterdim testim doğruysa hamileysem birdaha bakıcam doğumdan sonra bende merak ettim şimdi bakSelam ,
Bu arada rabbim sağlıklı uzun ömürler versin meleğine inşallah canımmSelam ,
Teşekkür ederimAh canım tebriklerne zaman heciyor bilmiyorum ama ilk ne zaman oluşuyor ben onu sorsam sana
Hiç dikkat etmedim canım yaa keşke bilseydim yardımcı olmayı cok isterdim testim doğruysa hamileysem birdaha bakıcam doğumdan sonra bende merak ettim şimdi bak
Teşekkür ederim âminBu arada rabbim sağlıklı uzun ömürler versin meleğine inşallah canımm
Aynen garibimin interneti çekmiyormus giremiyo ki
Valla bundada goruyomya golgeyi.Allahim nolur gorduklerim , gormek istediklerim gercek olsunYa aslında normalde pek belli değil aman sanırım bana öyle geliyo
Köye annesine gitmiş canım testte yapmamış benimle konustuktan 5 dk sonra ban yemiş biri şikayet etmişolsun bizi sewiyo ya oda yeter. Niye cekmiyokiiiiii
İnşallahhhhhhValla bundada goruyomya golgeyi.Allahim nolur gorduklerim , gormek istediklerim gercek olsun
Simdi cizgilerin resimlerinide atalim dermisimNeslihann göbekte cizgin falan var mı ya? Benim sanki var gibiay Allah'ım iyice kafayı yedim. Ama bi arkadaş göbek çizgisinin uzamaya basladigini farkettiginde test yapmış pozitif görmüş de aklıma takıldı.
Atsınlar nolcak burda dertleşmeye geldikSimdi cizgilerin resimlerinide atalim dermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?