- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Cansin beNegatif se üzülmeyin noluurrr
Buralara yazın ben hep buradayım hepinize yeterim evelallahkonusup dertleşince insan rahatlıyo biraz
Bir dahaki ay yine bekleriz burda hep beraber
Kan verdi , dr alttan muayesini edecek onu bekliyodu
Onları okudum ondan sonra sesi cıkmadı gelse bian önceKan verdi , dr alttan muayesini edecek onu bekliyoduAmin gùlùm
EwetOnları okudum ondan sonra sesi cıkmadı gelse bian önce
AmiinnnCanım benim ya inşallah sendende güzel haberi alırız inşallah herkes mis kokulu sağlıklı bebek haberiyle gelir bu topiğe AMİNNNN
Aaaaa, telefon tutukluk yapti mannnyaakkk.ben daha yaziyodum ya.gondermis bide mesajimiAmiinnn
Verdim geldim cnm özelde yaptırıyorm sürekli ay baya masraflı oluyor ama napalmArtış önemli canım
Meleğin için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsun canım benimVerdim geldim cnm özelde yaptırıyorm sürekli ay baya masraflı oluyor ama napalm
Aynen canım beniimMeleğin için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsun canım benimhadi inşallah güzel artmıştır değerin ne zaman doktora görünmeyi düşünüyosun?
Kaç haftalık bebeğin şimdi
Neslhannn 5de anlastik balim senleMeleğin için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsun canım benimhadi inşallah güzel artmıştır değerin ne zaman doktora görünmeyi düşünüyosun?
Kaç haftalık bebeğin şimdi
Benim adet geçmedi daha adet günü kan veririm sonra bakalım ne zaman giderimAynen canım beniimDaha 4+0 bana kalsa hergün giderim ama bişi göremiceğimi düşünerek erteliyorum muhtemelen 12gün snr gidicem herşeyi birlikte göreyim her gitmeye sabırsızlanıyorum. Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsnz
Hee öylemi tamamNeslhannn 5de anlastik balim senlecunku bende 5ken ,sende 7olacak ya saat
Evet cnm geçen aydan beri kullanıyorum folidoce. Senn kullanıyormsnBenim adet geçmedi daha adet günü kan veririm sonra bakalım ne zaman giderim
Folikasit kullanıyorsun dimi kullanmıyorsan eger ona başla
Benim de simdi geldi aklimaHee öylemi tamamunutuyorum ben hep saat farkını yaa kusura bakma
Ben emzirdiğim için bilemiyorum hangini kullanıcagımı emziren hamile varmı bildiğin ona sorsamEvet cnm geçen aydan beri kullanıyorum folidoce. Senn kullanıyormsn
Şimdi saat burda 12. 45 orda kaç 14.45 miBenim de simdi geldi aklima
Hiç bildiğim yok cnm bir eczaneye sorulsa daha mantıklıBen emzirdiğim için bilemiyorum hangini kullanıcagımı emziren hamile varmı bildiğin ona sorsam
Ayyy inşallah kuzumm benim yaBaslayis? Bitis?bende senden ogrencem haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?