Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi aldım eve gidiyorum birde çikolata falan alayımda üstüne soğuk su iyi gider
Asma güzel yüzünü arkadasım yaa valla bak vakti zamanı gelince oluyo kafaya takmayıncada oluyo ben bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım ama hiç umudum yoktu JOYz E EbrarAsell ile bu konuları kafaya takmamak için açtık zaten konuyu dediğim gibi hiç umutlu değildim eşimin değerleri sıfır normalde ama nasip işte testim öyle cıktı varsa bi mucize yani

Rabbim sana hemen nasip etsin inşallah ben en az kendiminki kadar heycanla bekliyorum sonucunu

Hiç acele etmeyin kese bile 5 haftadan sonra çıkıyor çok tecrübeliyim bu konularda

Hiç acele etmeyin kese bile 5 haftadan sonra çıkıyor çok tecrübeliyim bu konularda
Canım kese 5 haftadan sonra cıkıyoda bende pko var eşimde sorun var belki progestan başlar doktor iyi tutunsun diye ikimizdede sorun olmasa beklerim 5 haftayı ama ikimizde sorunluyuz
O yüzden emin olmak istiyorum sağlıklı oldugundan

Tamam bekleyeyim evet arada beta yaptıraym ama dimi çünkü sağ kasığımda bıçak kesiği gibi bir ağrı oluyor 15 20 dk sürüyor acaba dış gebelik mi diye korkuyorum
Benimde sağda canım aynı ağrı oğlumda da olmuştu korkma bide dış gebelikte cok fazla artıyo hcg o yüzden diyorum sana sürekli artışa bak diye kimyasalda yavas ilerliyo ya hiç ilerlemiyo
Hcg de sorun hissedersen hemen doktora görün yinede ihmal etme

Tamam cnm git dedin hemen o dakika kalktm verdim3 4 gibi çıkarmış bakalım inşallah. Dış gebelikte bir artıyor bir düşüyor sanki öyle şeyler okudum ama hangisi doğru bilmiyorum

Kız ben başka arkadaşa yazdım:) zamanında saatlerin hesabını yapan biri olarak hep bekledim ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…