Değilmi eşime söyliyim onuda alsın akşamHiç bildiğim yok cnm bir eczaneye sorulsa daha mantıklı
Değilmi eşime söyliyim onuda alsın akşam
3 tane aldımKoşkoş kooossssss
Asma güzel yüzünü arkadasım yaaTesti aldım eve gidiyorum birde çikolata falan alayımda üstüne soğuk su iyi gider
Dedim canım akşam alacak inşallahAynen cnm süte geçmeyen bir Folikasit
Rabbim sana hemen nasip etsin inşallah ben en az kendiminki kadar heycanla bekliyorum sonucunuAsma güzel yüzünü arkadasım yaavalla bak vakti zamanı gelince oluyo kafaya takmayıncada oluyo ben bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım ama hiç umudum yoktu JOYz E EbrarAsell ile bu konuları kafaya takmamak için açtık zaten konuyu dediğim gibi hiç umutlu değildim eşimin değerleri sıfır normalde ama nasip işte testim öyle cıktı varsa bi mucize yani
İnşallah canım beniiimDedim canım akşam alacak inşallahteşekkür ederim sen hangini kullanıyorsun
Ben oğlumda folbiol kullanmıştım doktor vermişti
İnsan öyle oluyo canım @kediseverkadin ın testini görünce gözlerim dolmuştu kendimin olmus gibi sevinirim hepinize bennRabbim sana hemen nasip etsin inşallah ben en az kendiminki kadar heycanla bekliyorum sonucunu
Hiç acele etmeyin kese bile 5 haftadan sonra çıkıyor çok tecrübeliyim bu konulardaAynen canım beniimDaha 4+0 bana kalsa hergün giderim ama bişi göremiceğimi düşünerek erteliyorum muhtemelen 12gün snr gidicem herşeyi birlikte göreyim her gitmeye sabırsızlanıyorum. Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsnz
Anladım canım inşallah sağlıkla kavuş bebeğineİnşallah canım beniiimben folidoce kullanıyorum.
Canım kese 5 haftadan sonra cıkıyoda bende pko var eşimde sorun var belki progestan başlar doktor iyi tutunsun diye ikimizdede sorun olmasa beklerim 5 haftayı ama ikimizde sorunluyuzHiç acele etmeyin kese bile 5 haftadan sonra çıkıyor çok tecrübeliyim bu konularda
Tamam bekleyeyim evet arada beta yaptıraym ama dimi çünkü sağ kasığımda bıçak kesiği gibi bir ağrı oluyor 15 20 dk sürüyor acaba dış gebelik mi diye korkuyorumHiç acele etmeyin kese bile 5 haftadan sonra çıkıyor çok tecrübeliyim bu konularda
Benimde sağda canım aynı ağrı oğlumda da olmuştu korkma bide dış gebelikte cok fazla artıyo hcg o yüzden diyorum sana sürekli artışa bak diye kimyasalda yavas ilerliyo ya hiç ilerlemiyoTamam bekleyeyim evet arada beta yaptıraym ama dimi çünkü sağ kasığımda bıçak kesiği gibi bir ağrı oluyor 15 20 dk sürüyor acaba dış gebelik mi diye korkuyorum
Eşin geldi değilmiBenim de simdi geldi aklima
Canım kese 5 haftadan sonra cıkıyoda bende pko var eşimde sorun var belki progestan başlar doktor iyi tutunsun diye ikimizdede sorun olmasa beklerim 5 haftayı ama ikimizde sorunluyuz
O yüzden emin olmak istiyorum sağlıklı oldugundan
İnşallah hepimiz canıımAnladım canım inşallah sağlıkla kavuş bebeğine
Tamam cnm git dedin hemen o dakika kalktm verdimBenimde sağda canım aynı ağrı oğlumda da olmuştu korkma bide dış gebelikte cok fazla artıyo hcg o yüzden diyorum sana sürekli artışa bak diye kimyasalda yavas ilerliyo ya hiç ilerlemiyo
Hcg de sorun hissedersen hemen doktora görün yinede ihmal etme
Kız ben başka arkadaşa yazdım:) zamanında saatlerin hesabını yapan biri olarak hep bekledim ondan dedimCanım kese 5 haftadan sonra cıkıyoda bende pko var eşimde sorun var belki progestan başlar doktor iyi tutunsun diye ikimizdede sorun olmasa beklerim 5 haftayı ama ikimizde sorunluyuz
O yüzden emin olmak istiyorum sağlıklı oldugundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?