Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam cnm git dedin hemen o dakika kalktm verdim3 4 gibi çıkarmış bakalım inşallah. Dış gebelikte bir artıyor bir düşüyor sanki öyle şeyler okudum ama hangisi doğru bilmiyorum
Doğrudur canım orantısız oluyo işte artış düzenli olmuyo
İnşallahhhhhh sağlıklıdır annesi

Kız ben başka arkadaşa yazdım:) zamanında saatlerin hesabını yapan biri olarak hep bekledim ondan dedim
Biliyorum başkasına yazdığını canım bende katılmak istedim ne var Allah allaahh atladım orta yere ne var
İşim bu benim şiş meni dışlıyonuş ama hee küşücem bakk

Bu arada beta doğru hatırlıyorsam 1500 üstü olunca kese görünüyor ona göre de dr gidilebilir.
Neyse ben test yapıyorum şimdi

Biliyorum başkasına yazdığını canım bende katılmak istedim ne var Allah allaahh atladım orta yere ne var
İşim bu benim şiş meni dışlıyonuş ama hee küşücem bakk
Sana gerçekçi bir yorum yapayım mı:)
Senin gibi pozitif insanlara ihtiyaç var. Hala sabrın, alttan alman, heyecanın sağlam. Gerçek hayatta tanımış olsam seni asla bırakmazdım:)

Kız çatlıycam saat geçmek bilmiyoooo bişeyler anlatın bana koray da uyuyo vakit gecirsek
Bana olurhangi şehirdesiniiiz
Oyyyy cici annee siz sorun ben tanıtırım kendimi
Ne soruyonuz aha böyle deli kırık bişeyim işte
Bana bir adım gelene ben freni patlamış kamyon gibi gidiyom
Ne güzel hesapsız samimi böyle insanlar artık çok az olunca

Bana olurhangi şehirdesiniiiz

Ne güzel hesapsız samimi böyle insanlar artık çok az olunca
Öncelikle teşekkür ederim caağğnım
Boludayım ben ama bir kaç aydır evimdeyim boluyu zor görüyorum işte
Lanet korona bizi dıktı eve kendi ülke ülke geziyo pislik
Sen nerdensin

Kuzumm üzülme ben oğlumu 5 yıl bekledim vakti gelince oluyo allahın izniyle gercekten bak
Kafaya takmamak da cok önemli klasik bi söz ama oğlumda da umudum yoktu
Bunda eger varsa tabi bundada yoktu okumussundur belki mesajlarımı takmadım olmaz nasılsa diye oldumu onuda bilmiyorum henüz de

Allah içimi biloyor ya, her ay bı şevkle bı istekle yılmadan deniyorum ama insan yoruluyor bazen. Bu ay çok umitliydim. Ne diyeyim hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…