Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif ama zaten beklemiyordum. Hiç kendinizi yormayın iyiyim ben hayırlısı nasip bir dahaki ay olur inşallah

Allah içimi biloyor ya, her ay bı şevkle bı istekle yılmadan deniyorum ama insan yoruluyor bazen. Bu ay çok umitliydim. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Rabbim tez vakitte yüzüne gülsün inşallah canımm
Gercekten bu ay 3. Denememizdi bende 3 ayda yoruldum bi dahaki ay zaten yoksa da bi salcam kendimi

Rabbim tez vakitte yüzüne gülsün inşallah canımm
Gercekten bu ay 3. Denememizdi bende 3 ayda yoruldum bi dahaki ay zaten yoksa da bi salcam kendimi
Canım benim senin pozitifliğin yeter kuzum. Sağolasın, Allah bu ay sana nasip etsin inşallah

Selamlar iyi sohbetler Testleri ilk idrarla yapsanız daha iyi olabilir. Ben de hep gün içinde yapıp yapıp negatif diyordum. Varsa çıkar zaten diyordum ama öyle değilmiş hani bu kadar erken zamanda belki varsa bile sabah ancak gözükür. Paylaşmak istedim sizlerle de. Hayırlısıyla pozitifleri görürsünüz umarım

Teşekkür ederiz canım. İnşallah bidahaki aya görürüz inşallah

Sağlıkla al kucagına inşallah meleğini canım hoşgeldin kaç gün kala öğrendin bebeğini testte belirtilerin nelerdi yazarsan burda bir çok kişiye yardımcı olmuş olursun

Kuzumm yapma böylee ağlarım bakkk valla para veriyim ağlama dersin o derece çirkin oluyorum ağlarken hee

Hayırlısı olsun canımm benim üzülme

Benim de öyle çıktı.. üzülme. Birdahaki aya kadar buralarda birlikte dertlesiriz kuzu
Kızlar çok sağolun hani yine ufak umut kırıntısı var belki geç döllenmeyse falan filan diye olmazsam iki gün sonra aç karnına yaparım. Zaten 3 tane almıştım testi

Kızlar çok sağolun hani yine ufak umut kırıntısı var belki geç döllenmeyse falan filan diye olmazsam iki gün sonra aç karnına yaparım. Zaten 3 tane almıştım testi
İnşallahhhhhh canım @kediseverkadin adete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıs bişey çıkmamıs adet günüydü sanırım normal test yapmıs çıkmış inşallah sizde öyle olursunuz inşallah

N Neslhannn bebiş yaptın mı ikinci testi kızz.. Allam ne zormuş böyle ara vermek bi dahil olamıyom konuya ben gideli 40 sayfa konuşmuşunuz nasıl okucam ben onları
O diğer sayfanın sahibine nolmuşş napmışız bizz hem ben dedim sana rahatsız ediyoruz başka bi yere geçelim diye. Dalga geçmek falan filan ne alaka anlamadım beynim yandı ya ne demek istiyo o

Teşekkür ederiz canım. İnşallah bidahaki aya görürüz inşallah
İnşallah en kısa zamanda görürsünüz
Sağlıkla al kucagına inşallah meleğini canım hoşgeldin kaç gün kala öğrendin bebeğini testte belirtilerin nelerdi yazarsan burda bir çok kişiye yardımcı olmuş olursun
Çok teşekkür ederim inşallah
Ben adete 2 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrendim. 4-5 gün öncesinde sürekli bel ağrım ve adet olacakmış gibi ağrım vardı. Bir acaba demiştim ama çok umutsuzdum:) hatta yine gebelik testi almıştım öğleden sonra hiçbir şey çıkmamıştı ertesi sabah çok şükür çizgi gözüktü ve koyulaştı.
biliyorum siz de tecrübeli bir annesiniz. İnşallah ikinci bebek de en kısa zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…