Rabbim tez vakitte yüzüne gülsün inşallah canımmAllah içimi biloyor ya, her ay bı şevkle bı istekle yılmadan deniyorum ama insan yoruluyor bazen. Bu ay çok umitliydim. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
KuzummNegatifama zaten beklemiyordum. Hiç kendinizi yormayın iyiyim ben hayırlısı nasip bir dahaki ay olur inşallah
Bu da testim, yine atayım da burda dursun ilerdeki aylarda bakarım...Allah içimi biloyor ya, her ay bı şevkle bı istekle yılmadan deniyorum ama insan yoruluyor bazen. Bu ay çok umitliydim. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Uzağız cnmmOsmaniye nere gıııkusura bakma bugün benim kafa iyi değil ayılıp bayılıp duruyom
Canım benim senin pozitifliğin yeter kuzum. Sağolasın, Allah bu ay sana nasip etsin inşallahRabbim tez vakitte yüzüne gülsün inşallah canımm
Gercekten bu ay 3. Denememizdi bende 3 ayda yoruldum bi dahaki ay zaten yoksa da bi salcam kendimi
Evet canım görünmüyo yaaBu da testim, yine atayım da burda dursun ilerdeki aylarda bakarım... Eki Görüntüle 2768802
Hayırlısı olsun canımm benim üzülmeNegatifama zaten beklemiyordum. Hiç kendinizi yormayın iyiyim ben hayırlısı nasip bir dahaki ay olur inşallah
Benim de öyle çıktı.. üzülme. Birdahaki aya kadar buralarda birlikte dertlesiriz kuzuNegatifama zaten beklemiyordum. Hiç kendinizi yormayın iyiyim ben hayırlısı nasip bir dahaki ay olur inşallah
Hee uzak diyon yaniUzağız cnmm
Eveeettt bakın yine atladım ortayaBenim de öyle çıktı.. üzülme. Birdahaki aya kadar buralarda birlikte dertlesiriz kuzu
Evet ilk yaaa çok heyecanlı ve tecrübesizmHee uzak diyon yanitamam anladım
İlk bebekmi olcak Allahın izniyle
Teşekkür ederiz canım. İnşallah bidahaki aya görürüz inşallahSelamlar iyi sohbetlerTestleri ilk idrarla yapsanız daha iyi olabilir. Ben de hep gün içinde yapıp yapıp negatif diyordum. Varsa çıkar zaten diyordum ama öyle değilmiş hani bu kadar erken zamanda belki varsa bile sabah ancak gözükür. Paylaşmak istedim sizlerle de. Hayırlısıyla pozitifleri görürsünüz umarım
Sağlıkla al kucagına inşallah meleğini canım hoşgeldinSelamlar iyi sohbetlerTestleri ilk idrarla yapsanız daha iyi olabilir. Ben de hep gün içinde yapıp yapıp negatif diyordum. Varsa çıkar zaten diyordum ama öyle değilmiş hani bu kadar erken zamanda belki varsa bile sabah ancak gözükür. Paylaşmak istedim sizlerle de. Hayırlısıyla pozitifleri görürsünüz umarım
İlk bebek öyle oluyo ben korkudan tutup altını alamıyodum ama insan mecbur kalınca alıyoEvet ilk yaaa çok heyecanlı ve tecrübesizm
Kuzummyapma böylee ağlarım bakkk valla para veriyim ağlama dersin o derece çirkin oluyorum ağlarken hee
Hayırlısı olsun canımm benim üzülme
Kızlar çok sağolun hani yine ufak umut kırıntısı var belki geç döllenmeyse falan filan diye olmazsam iki gün sonra aç karnına yaparım. Zaten 3 tane almıştım testiBenim de öyle çıktı.. üzülme. Birdahaki aya kadar buralarda birlikte dertlesiriz kuzu
İnşallahhhhhh canım @kediseverkadin adete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıs bişey çıkmamıs adet günüydü sanırım normal test yapmıs çıkmış inşallah sizde öyle olursunuz inşallahKızlar çok sağolun hani yine ufak umut kırıntısı var belki geç döllenmeyse falan filan diye olmazsam iki gün sonra aç karnına yaparım. Zaten 3 tane almıştım testi
İnşallah en kısa zamanda görürsünüzTeşekkür ederiz canım. İnşallah bidahaki aya görürüz inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıkla al kucagına inşallah meleğini canım hoşgeldinkaç gün kala öğrendin bebeğini testte belirtilerin nelerdi yazarsan burda bir çok kişiye yardımcı olmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?