Tamam canımAllah cc razi olsun kuzuuummmaz sonra izmir deyim.@birbebekmeselesi nide alip geliyom
İnşallahhhhhhAy bize de gelir inşallah ya. Neslihann pozitifliği grubun testlerine yansıyor Allah'ım. Biz de görelim inşallah
Benim icin hava hosda , miss gibi de gorunuyoOooo vallahi az önce tatlı yaptımm tamdaherkese benden
Yok ban yiyince yapmadım artık sizle paylaşamıcam diyeSen yapmadin mi gùlùm test
Sağol kuzum benimmAfiyet bal şeker olsun kuzum
Bunda da vaaar kaç dakika da çıktı canımKızlar iyi akşamlar bu sabahta yaptim testi sonuç bu
Aha aynı ben 3 4 gün önce benYok ban yiyince yapmadım artık sizle paylaşamıcam diye
Yarın yapıcam ama benim hiç hiiç umudum hissim belirtim zartım zurtum yok
Yapim de regl gelsin bari
Ayyyyy ben o aşermeyiiii niyyyy unuttummmmmBenim icin hava hosda , miss gibi de gorunuyohamile lerin cani ceker gı aman yapsinlar yesinler demi ellerine saglik bi dilim daha aliyom ben
Deme oyleeeeeeeYok ban yiyince yapmadım artık sizle paylaşamıcam diye
Yarın yapıcam ama benim hiç hiiç umudum hissim belirtim zartım zurtum yok
Yapim de regl gelsin bari
Helal olsun canım daha aşermeye erken yaaaAyyyyy ben o aşermeyiiii niyyyy unuttummmmmkızlar hakkınızı helal edin nolurr
Ayneenn inşallah pozitif gelsinnDeme oyleeeeeeepozitif gelsin pozitif
Ay yaaa,Enişten şok enişten iptalolmadı yaa dedim üzülme olur dedi sonra testi gördü gözleri doldu
Ahahah sonumuz benzesin inşallaaaahAha aynı ben 3 4 gün önce ben
Negatif testimizi de atabiliyo muyuz burayaDeme oyleeeeeeepozitif gelsin pozitif
İnşallahhhhhh canım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhAy yaaa,Allah cc kucagina almayi nasip etsin.
Ne bereketli bi aksam olduBunda da vaaar kaç dakika da çıktı canım
Sağlıkla ilerler inşallahhhhhh
Hemde o testle dalgamizi gece gece atiyozNegatif testimizi de atabiliyo muyuz buraya
Hahhahaa bence atalımNegatif testimizi de atabiliyo muyuz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?