Kııız ağlarım heeeKızlaaar
JOYz E EbrarAsell eklinac @kediseverkadin ve B Bilgi012 diğer kızlarrr adını hatırlamadıgım varsa kusura bakmayımmm
Teşekkür ederim canım benimKııız ağlarım heeeAyy nasıl sevindim kuzuum Allah gönlüne göre verdi
Rabbim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah valla duygulandım bal kuzum
İnşallahhhhhh canımm rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhhhhAyağının tozuyla biz de görelim inşallah çift çizgileri ya. Allah'ım bize de umut ol inşallah
Canımmm gözünaydıııın ay ne güzel oldu bu grup maşallaaahKızlaaar
JOYz E EbrarAsell eklinac @kediseverkadin ve B Bilgi012 diğer kızlarrr adını hatırlamadıgım varsa kusura bakmayımmm
Yaaa yerimmmmm seniiiiiiKızlaaar
Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosunTeşekkür ederim canım benim
Rabbim inşallahhhhhh sanada nasip etsin yarın pozitifi görmekcanımm iyiki varsınız
Eveett inşallahhhhhh diğerleride pozitifi görürde tam oluruz yaaCanımmm gözünaydıııın ay ne güzel oldu bu grup maşallaaah
Rabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmmValla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosunAmaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi
İnşallah inşallaaahhEveett inşallahhhhhh diğerleride pozitifi görürde tam oluruz yaa
Tüm kalbimle istiyorum bunuuu
Hahah hakkaten de yoktu hee akıntım sarıya döndü umutlar çöp, belirtim yok umutlar çöppRabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmmhiç umudum yoktu yaa
Şuan sadece rahimde bi nokta var orada batma felan oluyo hep aynı nokta bide halsizlik var canım sen ne durumdasınHahah hakkaten de yoktu hee akıntım sarıya döndü umutlar çöp, belirtim yok umutlar çöpp
Eee şimdi ne durumda peki belirtiler
Benim hiiç bişey yok akıntı makıntı yok adet öncesi semptomlar yaniŞuan sadece rahimde bi nokta var orada batma felan oluyo hep aynı nokta bide halsizlik var canım sen ne durumdasın
Yaaaaa, şu testi azcik isikli ataydinda gozlerimiz iyice bi bayram edeydiyaKızlaaar
Gorcez gulum .bizde gorcez sabirKızlar sizler gibi bizde görsek pozitifiii keşke yaaaa
Canımmmm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallah
Cok sukur, cok duygulandim cok mutlu oldum yemin ederimE EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktıÇarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi
Çooooooooook şükür yarabbimKızlaaar
İnşallah kuzumm gördüğümüZ gün tüm gruba bayram onlineGorcez gulum .bizde gorcez sabir
ben sana demiştim tebrik ediyorum canım benim sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?