Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim
Rabbim inşallahhhhhh sanada nasip etsin yarın pozitifi görmek canımm iyiki varsınız
Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi

Ay bize de gelir inşallah ya. Neslihann pozitifliği grubun testlerine yansıyor Allah'ım. Biz de görelim inşallah

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi
Rabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm hiç umudum yoktu yaa

Rabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm hiç umudum yoktu yaa
Hahah hakkaten de yoktu hee akıntım sarıya döndü umutlar çöp, belirtim yok umutlar çöpp
Eee şimdi ne durumda peki belirtiler

Canımmmm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallah

Cok sukur, cok duygulandim cok mutlu oldum yemin ederim tam dedigimiz gibi gordunmu ,tum belirtiler ayniydiiii, olacak biliyoduuukkk , biliyoduuuukkkkcok sukur elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…