AynennHemde o testle dalgamizi gece gece atiyozgecen ay yaptigimiz gibi .bir kucuk testmi yikacak bizi biz kistede, adetede guler geceriz.demi gùlùùùmmm
Benden yarın bi tane çalışırHahhahaa bence atalım
Al benden de 1 taneeBenden yarın bi tane çalışır
Kız N Neslhannn sendeeeeKIZLAR
MESAJINI GÖRMEDİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAHHHHHH SİZLEREDE NASİP OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLER EN KISA ZAMANDA
HAMİLE OLANLARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
Hepiniz cok sevdim gercekten bunu tüm kalbimle söylüyorum
Testi eşime göstermeden sizinle paylaştım
İyiki varsınız hep var olun
Umudum yokken umut oldunuz bana teşekkürler
Hemde ne umutsuzluk hala var içimde inşallah değer yükselir kramp giriyo arada yerlesiyo tahtına bebişim galiba
Tabi atcaz gı, hallah hallahHahhahaa bence atalım
Yaaa sende iyiki varsın enerjisi ultra yüksekkk kalbi sıcacık anniiiişşKIZLAR
MESAJINI GÖRMEDİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAHHHHHH SİZLEREDE NASİP OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLER EN KISA ZAMANDA
HAMİLE OLANLARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
Hepiniz cok sevdim gercekten bunu tüm kalbimle söylüyorum
Testi eşime göstermeden sizinle paylaştım
İyiki varsınız hep var olun
Umudum yokken umut oldunuz bana teşekkürler
Yok kuzuu bence topikte herkes hamileeHahhahaa bence atalım
Demii hiç gitmesin bu topiğin bereketiiNe bereketli bi aksam oldueskiden bizim mahalle de bi nine vardi.cocuklar kapisinin onunde oynarken gurultuden rahatsiz olur , cikar Camdan kovalardi gidin kendi kapinin onunde oynan, detililiiii derdi nedemekse cocuklar diklenincede gece bereketleri sizi derdi
Yaaa sende iyiki varsın enerjisi ultra yüksekkk kalbi sıcacık anniiiişş
Bir iki dakika içinde cnmBunda da vaaar kaç dakika da çıktı canım
Sağlıkla ilerler inşallahhhhhh
Yaaa sağlıkla ilerler insallah canımm benim teste senin testin bi siliği belki görmüşsündürBir iki dakika içinde cnm
Ah kuzum rabbim herkese nasip etsin.Valla, gercekten buaksam gercekten cok iyi bi aksam.Allah cc her aksamimizi boyle yasatsin.iste bi bebis dahaaaaaaa
İnşallahhhhhhYok kuzuu bence topikte herkes hamilee
Benmde öleydi kuzum iste bugün sabah iyice net oldu kan verdim sağlık ocağına aradaki artışı kontrol etmek için ama yarına kaldı sonuç sınır oldum çok geç ya cmetesi 25 di bakalım kac oldu 50 70 arası olması lazm.Yaaa sağlıkla ilerler insallah canımm benim teste senin testin bi siliği belki görmüşsündür
Canım o iki katı değil en az %60 artması lazım haberin olsunBenmde öleydi kuzum iste bugün sabah iyice net oldu kan verdim sağlık ocağına aradaki artışı kontrol etmek için ama yarına kaldı sonuç sınır oldum çok geç ya cmetesi 25 di bakalım kac oldu 50 70 arası olması lazm.
Yani kac olması lazım şimdi yarın sonucu alırken cmrtesi 25 olan değer bugun kan verdim kac olmaliCanım o iki katı değil en az %60 artması lazım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?