Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemde o testle dalgamizi gece gece atiyoz gecen ay yaptigimiz gibi .bir kucuk testmi yikacak bizibiz kistede, adetede guler geceriz.demi gùlùùùmmm
Aynenn Normalde her ay 1 hafta kala test yapmaya baslayan ben ilk defa elim teste gitmiyo bu ay nedense yaa bi an önce adetim gelsin de doktora gideyim modundayım

Kız N Neslhannn sendeeee allaaaaah ne bereketli bı gün bugün ben yatıyorum halen eşim hizmetimde pamuklara sarcak nerdeyse girip yazamıyorum okuyamıyorum isteyen dileyen herkesin olsun inşallah devamı gelsin canimm

Ben sabah çiş yapıp bakmam lazım bide orda çift görmem lazım hatrim kalır yoksa oysa ne sürprizler hazırlamıştım kafamda ağlayarak telefonu ona vermek oldu yaptığım saf saf baktı noldugunu anlamadı da ben agliyom bu saf bakiyo oysa ben video falan cekcektim ama olmadı hiic beklediğim gibi sofranın ortasında kalakaldım öylece

Yaaa sende iyiki varsın enerjisi ultra yüksekkk kalbi sıcacık anniiiişş

Demii hiç gitmesin bu topiğin bereketii

Yaaa sağlıkla ilerler insallah canımm benim teste senin testin bi siliği belki görmüşsündür
Benmde öleydi kuzum iste bugün sabah iyice net oldu kan verdim sağlık ocağına aradaki artışı kontrol etmek için ama yarına kaldı sonuç sınır oldum çok geç ya cmetesi 25 di bakalım kac oldu 50 70 arası olması lazm.

Canım o iki katı değil en az %60 artması lazım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…