- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
İnşallah sağlıkla doğsunYaa içine o sevgi nasıl düşüyor bir anda değil miiiihayırlısıyla kucağına alınca hayata da çok farklı bakacaksn eminim
Bu ay olmazsa bir daha ki ay yine burdayız canım benimBenim hiiç bişey yok akıntı makıntı yok adet öncesi semptomlar yani
Aynen kuzuu Allah can sağlığı versin üzülmücez diye anlaşmıştık zatenBu ay olmazsa bir daha ki ay yine burdayız canım benim
Eh , bayram fikri senden ciktigina gore , bayram tatlilari senden olur bakİnşallah kuzumm gördüğümüZ gün tüm gruba bayram online
Sen yapmadin mi gùlùm testAynen kuzuu Allah can sağlığı versin üzülmücez diye anlaşmıştık zaten
Sen ne zaman gidiyosun kan vermeyee
Ne güzel sevindim canım benimEvet ısındım.
Bunda sizin ve özellikle ailemin çok payı oldu. Herkes o kadar heyecanla karşıladı ki ben de ister istemez heyecanlarına kapıldım gidiyorum
Kan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getirTabikii çarşamba adetim geçsin kana gitcem canım teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhh
Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebişlerrrYaaa yerimmmmm seniiiiii
Gözünaydn canım benimm mm
dua et bizedeeee
Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosunAmaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese
Amin, bal böceģim ikimizindee , burdaki diger Arkadas larimizinda insaallahValla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosunAmaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi
Enişten şok enişten iptalKan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getireniste, tek test alip gelmis. kutlicaz heralde, hicmi bisey yemiyelim biizzzzz (oyle bi video var kucuk bi kiz diyo , hicmi bisey yemiyim Beenn )
İnşallahhhhhhKızlar sizler gibi bizde görsek pozitifiii keşke yaaaa
Canım ya resim karanlık cıkmıs fark etmedim kiiYaaaaa, şu testi azcik isikli ataydinda gozlerimiz iyice bi bayram edeydiyaseni kutlamaya geliyoooo.mm.
Valla, gercekten buaksam gercekten cok iyi bi aksam.Allah cc her aksamimizi boyle yasatsin.Kızlar iyi akşamlar bu sabahta yaptim testi sonuç bu
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebişleeerrÇooooooooook şükür yarabbim
Oooo vallahi az önce tatlı yaptımm tamdaEh , bayram fikri senden ciktigina gore , bayram tatlilari senden olur bak
Canımm cok teşekkür ederimmmben sana demiştim tebrik ediyorum canım benim sağlıkla al kucağına inşallah.
Allah cc razi olsun kuzuuummmCanım ya resim karanlık cıkmıs fark etmedim kiiheyecandan kusuruma bakma nolur gel bekliyorum rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh bu ay bu sevinci sağlıklı bebeğini
Amin kuzum inşallahhhhh
Afiyet bal şeker olsun kuzumOooo vallahi az önce tatlı yaptımm tamdaherkese benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?