Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabikii çarşamba adetim geçsin kana gitcem canım teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhh
Kan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getir eniste, tek test alip gelmis. kutlicaz heralde, hicmi bisey yemiyelim biizzzzz(oyle bi video var kucuk bi kiz diyo , hicmi bisey yemiyim Beenn )

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi
Amin, bal böceģim ikimizindee , burdaki diger Arkadas larimizinda insaallah

Kan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getir eniste, tek test alip gelmis. kutlicaz heralde, hicmi bisey yemiyelim biizzzzz(oyle bi video var kucuk bi kiz diyo , hicmi bisey yemiyim Beenn )
Enişten şok enişten iptal olmadı yaa dedim üzülme olur dedi sonra testi gördü gözleri doldu

Canım ya resim karanlık cıkmıs fark etmedim kii heyecandan kusuruma bakma nolur gel bekliyorum rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh bu ay bu sevinci sağlıklı bebeğini
Allah cc razi olsun kuzuuummm az sonra izmir deyim.@birbebekmeselesi nide alip geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…