heyecanlı bekleyıs

Ewet yaa gördüm..aslinda ben sadece keseyi goreceğimi sanıyordum amaa bebisimde ordan el salladi bana ) insallah sende görürsün bir an önce kac haftalik oldu simdi

senin adına çok sevindim canım inşş hep böyle güzel olumlu gider benim 5 haftalık canım inşş 21 de ben de görürüm bebişimi canım

inşşşşş canım inşşşş

benim 12. gün değerim 370 çıktı dr bidaha yaptır demedi canım

Kiz alemsin :)) bana da demedi doktor ama ben yinede yaptirdim
10. Gun 67
12. Gün 72
14. Gün 185
17. Gün 795
19.. Gün yani dün 2100 cıktı.
Ben bebegimin varligini gordukce icim ferahliyordu..

Kiz alemsin :)) bana da demedi doktor ama ben yinede yaptirdim
10. Gun 67
12. Gün 72
14. Gün 185
17. Gün 795
19.. Gün yani dün 2100 cıktı.
Ben bebegimin varligini gordukce icim ferahliyordu..

benim ilkten çok ağzım yandı canım şimdi bekliyorum sabırla günümün gelmesini canım

benim çok sol kasığıma ağrı giriyor canım acaba bebiş oraya mı yerleştisenin de öyle oluyo mu kuzum :44:

Benim kasigimda igne batmasi tarzinda ufak ufak agrilar oluyor..bazen seyirme oluyor...bel agrim cok...bebegin nereye yerlestigi hakkinda bi fikrim yok bitanem ...:) benimle ya artik baska hicbirseyi düşünmüyorum :) ya benim su an mide bulantim yok sende varmi...haftamiz ayni seninle

aynen canım benim de öyle ama seyirme yok bende daha çok şükür rabbimize canım bu günleri de gördük inş kucağımıza aldımız günleri de görürüz
benim de mide bulantım yok çok şükür canım ama göğüslerim acayip dolgunlaştı şişti acıyo çok bide su gibi akıntım var hala

sabah ilk kontrolüme gideceğim belki de bebeğimizin kalp atışını dinleyeceğiz heyecandan uyuyamıorum.kötü şeyler de düşünmek istemiorum ama duygularım karıştı yine:siz de durumlar ne bayanlar?

sabah ilk kontrolüme gideceğim belki de bebeğimizin kalp atışını dinleyeceğiz heyecandan uyuyamıorum.kötü şeyler de düşünmek istemiorum ama duygularım karıştı yine:siz de durumlar ne bayanlar?

hayırlı olsun bebişin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş düzel şeyler düşün canım hayırlısyla güzel şeyler olsun

Bütün sayfaları okudum ve hepiniz adına çok mutlu oldum. Bana ve benim gibi bebek özlemi çekenlere umut oluyor sizin yaşadıklarınız. bizede dua edin.

Benimkilerde tas gibi oldu sorma...en sevdigim sey yuzustu uyumakti ama artik yapamiyorum..akintida vajinal crinone jel kullandigim icin oluyor

Bütün sayfaları okudum ve hepiniz adına çok mutlu oldum. Bana ve benim gibi bebek özlemi çekenlere umut oluyor sizin yaşadıklarınız. bizede dua edin.

Rabbim su mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşaallah hicbir kadını evlatsız bırakmasın gönlünüze göre versin inşaallah

Kızlar merhaba kontrolden geldim simdi.2 kese göruldü ama sadece biriin kalp atisi dinlendi.digeri cok ufak dedi dr.gelismeyebilir tek devam edebilir gebelik dedi.rabbime sükürler olsun darisi tüm isteyenlerin basina.

Kızlar merhaba kontrolden geldim simdi.2 kese göruldü ama sadece biriin kalp atisi dinlendi.digeri cok ufak dedi dr.gelismeyebilir tek devam edebilir gebelik dedi.rabbime sükürler olsun darisi tüm isteyenlerin basina.

Masallah canim benim...bebeginide gördünmü

rabbim tez zaman da senin de yüzünü güldürsün canım allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşşş
Benimkilerde tas gibi oldu sorma...en sevdigim sey yuzustu uyumakti ama artik yapamiyorum..akintida vajinal crinone jel kullandigim icin oluyor
o jel beni beni çok rahatsız ediyo canım sürekli geri geliyor bide benim akşam da vajinadan fitilim var progesteron sabah akşam yani

bebişler tek yada çift diye üzülme kuzum rabbim sağ sağlim kucağın almayı naşip etsin inşş bebişini de görmüşsün bende bi görebilsem

mübarek cuma günümüz kutlu hayırlara vesile olsun rabbim ettiğimiz duaları kat ve kat kabul etsin inşşş

Ewt yaa cnm ayni dert bendede var..önceleri yaparken rahatca giriyordu simdi zor giriyor..canim yaniyor acikcasi...ve geri gelmeside cabasi zaten mecbur ped kullanmak zorunda kaliyorum...gece yapiyorum bilerek ayaga kalkmamak icin..senin kullandigin diger fitil ne

ben kendimi bildim bileli günlük ped kullanıyorum canım şimdi böyle durumda çok rahatım sürekli değiştiriyorum zaten sabah crınona jelim var canım akşam da progesteron 200 kapsül

Ya bide geri gelirken benimki kahve rengimsi oluyor yani ilk hali gibi beyaz olmuyor..sendede böyle oluyormu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…