heyecanlı bekleyıs

Cnmm benimde 4 haftalik ama benimde öyle yogun bi belirtim yok.takma kafana

Kizlar haftayi SATa göre mi hesapliyorsunuz .benim 4 eylül şu an kac haftalik hamile oluyorum ben..sizin sat iniz ne

sat ne demek bilmiyorum cahilliğime ver ama ben hemşireden öğrendim transfer günü değil iki hafta öncesini alacaksın dedi benim 14 eylül transferim 11 eylülde 6 haftalık olacaksın dedi.

sat ne demek bilmiyorum cahilliğime ver ama ben hemşireden öğrendim transfer günü değil iki hafta öncesini alacaksın dedi benim 14 eylül transferim 11 eylülde 6 haftalık olacaksın dedi.

Canim sat dedigim son adet tarihi..benimde 20 eylul transfer tarihim.netten hesapladigimda bugun tam 4 haftam doldu görünüyor

Moralmen sifirim su an...
10. Gun 67.43
12. Gün 72.28...

14-07-2011, 10:01
moda mod tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)

bu arada bu forumda yazılan mesajlardan biri yukardak, moralini bozma canım benim.

Tesekkur ederim canim cok sagol destegin icin..su iki gun bi gecsede icim bi ferahlasa diye dua ediyorum artik

canım gerçekten en zoru beklemek ama iki gün sonra hayırlı haber alacaksın inşallah sıkma kendini .solemesi kolay tabii ama yaşadıklarını anlayabilen insanlar soyluo inan her şeyin hayırlısı.korku içinde muayene gününü bekliorum ya kötü bir şey soyllerse die hayal bile kuramıorum eşimi heveslendirmek istemiyorum.yıllardır bugünü bekliorum ama sevinemiorum bile.kimseye solenmezmiş 2 3 ay mutluluğu paylaşamıoruz bile.neyse dualar hep bizim için.Allah hayırlısını versin hepimize

Canim sat dedigim son adet tarihi..benimde 20 eylul transfer tarihim.netten hesapladigimda bugun tam 4 haftam doldu görünüyor

hAtta 4 ekimde 5 hafta olacak senin:)ben anlamadım gerçi nie fazladan 2 hafta koyuyoz ama sorgulamadım da muayeneye gittiğimde kalp atışını duyayım Allahın izniyle de:)sen ne zaman gidiosun muayeneye?

hAtta 4 ekimde 5 hafta olacak senin:)ben anlamadım gerçi nie fazladan 2 hafta koyuyoz ama sorgulamadım da muayeneye gittiğimde kalp atışını duyayım Allahın izniyle de:)sen ne zaman gidiosun muayeneye?

bize saçma geliyo da bilimsel olarak son adet tarihinden hesaplıyorlar nedense. tam tutunma tarihini hesaplayamadıkları için sanırım

kızlar ben bir gün iyiyim bir gün kötü bugün çok sancım var adet olcam diye çok korkuyorum birde yüzümde lekelenme arttı aynaya bakasım gelmiyo

Canim ben ayin 12 sinde insallah kese görmeye gidecem..o zaman kac haftalik oldugunu doktorumdan öğrenecem insallah...bugün kan verdim yine iki gün önce 72 idi.çok şükür rabbime bugun 188 olmus...

ben de 11inde göreceğim inşallah.ama su an yatıyorum.doktor da bir şey soylemiyor ki.bu kan gelme olayı normal mi değil mi

Sen gördün mu keseyi tatlimm..?

canımmm dün bende sonucumu aldım çok şükür hamileyimmmmm rabbim bana da nasip etti

7. günüm de sonuç 85.99 çıktı pzt tekrar dr yaptır ayrıca e2 ve progesterona da baktır dedi canım

canımmm dün bende sonucumu aldım çok şükür hamileyimmmmm rabbim bana da nasip etti

7. günüm de sonuç 85.99 çıktı pzt tekrar dr yaptır ayrıca e2 ve progesterona da baktır dedi canım

Tatlimmmmm ya bu ne gusel haber boyle...cok şükür rabbime...hayirli ugurlu olsun canim arkadasim inan cok sevindim senin adina..rabbim hayirlisi ile saglikli bi sekilde gelismesinide nasip eder insallah....

Tatlimmmmm ya bu ne gusel haber boyle...cok şükür rabbime...hayirli ugurlu olsun canim arkadasim inan cok sevindim senin adina..rabbim hayirlisi ile saglikli bi sekilde gelismesinide nasip eder insallah....

sağollll bitanem allah razı olsun inan bende şok geçirdim olmadı diyodum ama rabbim nasip etti işte çok şükür allahıma inşş rabbim kucağıma almayı nasip eder kuzum

sağollll bitanem allah razı olsun inan bende şok geçirdim olmadı diyodum ama rabbim nasip etti işte çok şükür allahıma inşş rabbim kucağıma almayı nasip eder kuzum

Inşallah canım benim sen, ben ve bütün hamilelere bebeğimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder inşallah.bi taneyle kalma canım kan testi yaptir bi daha emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…