bAYAnlar neredeyse 4 haftalıkmış bebişim ama hala hamileyim diyemiyorum hiçbir belirtiyi hisstmiyorum bu da beni çok korkutuo.her gün az da olsa lekelenme oluo kahverengi akıntı gibi.acaba sorun mu var bir haftadır hep böyle..bunları yaaşayan var mı?
Cnmm benimde 4 haftalik ama benimde öyle yogun bi belirtim yok.takma kafana
Kizlar haftayi SATa göre mi hesapliyorsunuz .benim 4 eylül şu an kac haftalik hamile oluyorum ben..sizin sat iniz ne
sat ne demek bilmiyorum cahilliğime ver ama ben hemşireden öğrendim transfer günü değil iki hafta öncesini alacaksın dedi benim 14 eylül transferim 11 eylülde 6 haftalık olacaksın dedi.
Moralmen sifirim su an...
10. Gun 67.43
12. Gün 72.28...
ahmtkdr doktorun gebelik yok dedi mi ? değerin çok da düşük değil
Moralmen sifirim su an...
10. Gun 67.43
12. Gün 72.28...
14-07-2011, 10:01
moda mod tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)
bu arada bu forumda yazılan mesajlardan biri yukardak, moralini bozma canım benim.
Canim sat dedigim son adet tarihi..benimde 20 eylul transfer tarihim.netten hesapladigimda bugun tam 4 haftam doldu görünüyor
hAtta 4 ekimde 5 hafta olacak senin:)ben anlamadım gerçi nie fazladan 2 hafta koyuyoz ama sorgulamadım da muayeneye gittiğimde kalp atışını duyayım Allahın izniyle de:)sen ne zaman gidiosun muayeneye?
hAtta 4 ekimde 5 hafta olacak senin:)ben anlamadım gerçi nie fazladan 2 hafta koyuyoz ama sorgulamadım da muayeneye gittiğimde kalp atışını duyayım Allahın izniyle de:)sen ne zaman gidiosun muayeneye?
Sen gördün mu keseyi tatlimm..?
canımmm dün bende sonucumu aldım çok şükür hamileyimmmmmrabbim bana da nasip etti
7. günüm de sonuç 85.99 çıktıpzt tekrar dr yaptır ayrıca e2 ve progesterona da baktır dedi canım
Tatlimmmmm ya bu ne gusel haber boyle...cok şükür rabbime...hayirli ugurlu olsun canim arkadasim inan cok sevindim senin adina..rabbim hayirlisi ile saglikli bi sekilde gelismesinide nasip eder insallah....
sağollll bitanem allah razı olsun inan bende şok geçirdim olmadı diyodum ama rabbim nasip etti işte çok şükür allahımainşş rabbim kucağıma almayı nasip eder kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?