canım bişey sorucam bu e2 ve progesterona niçin bakıyorlar benden böyle bir şey istemediler neden acabacanımmm dün bende sonucumu aldım çok şükür hamileyimmmmmrabbim bana da nasip etti
7. günüm de sonuç 85.99 çıktıpzt tekrar dr yaptır ayrıca e2 ve progesterona da baktır dedi canım
valla bilmiyorum kuzum dr yaptırmanı istedi bizde neden niye sormadık hiçcanım bişey sorucam bu e2 ve progesterona niçin bakıyorlar benden böyle bir şey istemediler neden acaba
Kizlaar cok şükür artisim cok iyi gidiyor.bugun de kan verdim..sonuc 795..bugun 17. Günüm ikiz olma ihtimali varmı kızlar yaa :))
valla bilmiyorum kuzum dr yaptırmanı istedi bizde neden niye sormadık hiç
maşalah canım değerin çok iyi gelmiş rabbim kucağına almayı nasip eder inşş
bugün benim de 12. değerim 370.5 çıktı canım
Oh oh masallah sen bayagi onden gidiyorsun..benim 12. Gun 72 cikmisti...
sağol kuzum benimrabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş
ayın 21 de kese kont var canım
:) benimde ayin 12 sinde kese kontrolu...sen keseni gorurken insallah bende bebisimin kalp atislarini duymaya giderim herhalde :)
inşşş bitanem inşşş rabbim yeter ki o günleri göstersin bize sen benden önce duyacaksın pıt pıtları canım
Masallah cnm allah saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah.valla bende senin gibiyim meraktan catlicam ikizmi tekmi diye.benim18.gun degerim 4553 cikti.cuma kontrole gitcem .hepimizin hakkinda hayirlisi insallah..Kizlaar cok şükür artisim cok iyi gidiyor.bugun de kan verdim..sonuc 795..bugun 17. Günüm ikiz olma ihtimali varmı kızlar yaa :))
Masallah cnm allah saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah.valla bende senin gibiyim meraktan catlicam ikizmi tekmi diye.benim18.gun degerim 4553 cikti.cuma kontrole gitcem .hepimizin hakkinda hayirlisi insallah..
Masallah cnm allah saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah.valla bende senin gibiyim meraktan catlicam ikizmi tekmi diye.benim18.gun degerim 4553 cikti.cuma kontrole gitcem .hepimizin hakkinda hayirlisi insallah..
Canim ben yarin kontrole gidecem..bugun kanamam oldudoktorumu aradim randevu cumartesiydi yarin gel dedi...insallah bebegim benimledir...
Canim ben yarin kontrole gidecem..bugun kanamam oldudoktorumu aradim randevu cumartesiydi yarin gel dedi...insallah bebegim benimledir...
Kizlaaar bebegimi gördüm bugün....kesesine siki sikiya tutunmustu minicikti yaa :) cok sukur rabbime korktugum basima gelmedi...
Gözün aydin cnm minigini kucagina alip bagrina basmakta nasip olur insallah.hayirli olsun rabbim anali babali büyütsun.cok sevindim inan.yarin bende görürum insallah.peki kanamanin sebebi neymis.ne dedi doktorun...
Canim kanama konusunu hic actirmadi bile...bebegin seninle bak dedi..dun dunde kaldi dedi...bende üstüne düşmedim fazla...nihayetinde keseyide bebegimide sag salim gordum...beta hcg de 2110 olmus bu arada :) insallah yarin sende hayirli haberler verirsin bana
Kizlaaar bebegimi gördüm bugün....kesesine siki sikiya tutunmustu minicikti yaa :) cok sukur rabbime korktugum basima gelmedi...
çok şükür canım herşey yolunda demek bebişini de gördün hayırlıısyla darısı başıma canım günler bi türlü geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?