Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece akşamları az yerim aslında ağzım boş durmuyor ufak tefek şeyleri yazmıyorum spora önem veremiyorum su da 1.5 litre oluyor diyetisyenin verdiği liste iyiymiş dikkate alıcam sağol :) sana da kolay gelsin
Diyetisyenin bana verdigi diyeti sizinle paylasym kizlar. Sabah uyaninca 2 bardak su kahvalti 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam tahilli ekmek yarim demek maydanoz. Ara 3 gunkuru 2 tam ceviz oglede yesil salata 150 gr ya et, kofte,balik veya tavuk 1 dilim ekmek ara 1 su bardagi diyet sut 1 elma aksam yemegi 1 bardak yogurt 1 dilim ekmek ve 2 yemek kasigi sivi yag ile pismis sebze yemegi ama misir patates ve bezelye yasak gun icinde 2-3 litre su gun asiri 1 saat yuruyus yatmadan oncede 1 tane meyva kizlar bu liste bana haftada 1 kilo verdirdi :)) sagliklida protein acisindan zengin halsizlik vermiyor yani
O da guzelmis hergun 1 kilo super vallakızlar bu sabah tartıldım inanamadım. demek ki, ödem varmış. dün 71 idim bu sabah 70.1 :)) yarın da 69.5 olsam tadından yenmezz artık :)
bugnkü menüm sabah bir fincan yeşil çay bir haşlanmış yumurta küçük birer domates ve salatalık 4 zeytin biraz peynir bir tatlı kaşığı reçel ve bir dilim tam tahıllı ekmek...
öğlen yoğurtlu haşlanmış karnabahar...
akşam bir tabak kuru fasulye ve yoğrurt....
2 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı 3 lt su ve 2 kahve (sadece birer şekerli)
O da guzelmis hergun 1 kilo super valla
Nerde :) ben hamilelikten oncekeşke hep öyle olsa dımı :)
Nerde :) ben hamilelikten once
58 kiloydum boyum 1.68 kendimi sisko gorurdum megerse mankenmisim bilemdm kiymetimi :) simdi ise 72 kilo
:)) tatlim ya boyum kacben en son 58 kıloyu ortaokulda görmüştüm :) senın kı yıne ıyımış
:)) tatlim ya boyum kac
Oooh maşallah hergün bir kilo gitsîn gelde yemek ye :) biz ne yapalım?