heyuuu bende hamileyimmm

ask11

kuş ölür, sen uçuşunu hatırla...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
367
235
103
slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk 1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin

amin inş rabbim tez zamanda sizede versin inş ne kadardır istiyosunuz?

Ayyy ne guzel!!!! Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almak nasib etsin!!

7.ay olacak canım
benimde o kadar komik olduki şaşıp kaldım nası olduğuna öldürmeyen Allah öldürmüyo diyorum ben işe motorla gidip geliyodum bozuk yollar beni mahvediyodu diodum hep çocuk buyüzden tutmuyo heralde bide çok sık ilişkimiz yoktu hem çocuk istiyoruz hem dikkat etmiyoruz yumurtlama dönemine bitürlü denk getiremedim ve adet düzenim bozuldu gecikmeler oldu böyle bi durumda hamile kalmışım yatıp kalkıp şükrediyorum oyüzden çok takma rabbimden hayırlısını iste canım

amin canım.hamılenın duası tez kabul olur bana dua et olur mu ?

folic asit kullandınmı ben doktora gitmeden kullandım 3 aylık almıştım son ayda hamile kalmışım onun etkisi varmı bilmem

Hayırlı olsuun canım. Saglıklı , sorunsuz bi hamilelik geçririsin inş.

O kadar mutlu olluyorumki gebelik haberleri verenlere. Maşallah Subhanallah!! Rabbim nazarlardan korusun inşallah.. 2 sene uğraştım bende eşimde sperm kalitesizliği vardı. ama biz korunmadan hep denemeye devam ettik. hemde gün aşırı ayaklar havaya işte fındıklar fıstıklar. hamile kaldığım ay ise ya 5 yada 6 kere bi birlikteliğimiz oldu ve hiç ayak bile havaya dikmedim. Sadece Allah vereceği zamanı biliyo.. Dualarınızı eksik etmeyin. benim 17 haftam 2 güne bitiyo yani 5. aya giriyorum.. Allah Hayırlısını sağlıklısını versin. (AMİN) isteyende hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın İnşAllahh :)

aminn teşekkür ederim..bende öyleydim inanın kendime üzülürken buraya ara ara girip başkalarınınkini okuyup sevinip duamı edip çıkıyodum allahım banada gösterdi ogünleri hamdolsun.. dua etmeye devam edicem Allah herkese nasip etsin bu duyguyu buarada ben sadece ayaklarımı dikip 15 20 dk bekliyodum o kadar birde folic asit kullanıyodum onun dışında hiç bişi yapmadım hiç dikkatte etmedim tutmaması için çok neden vardı ama dualarım kabul oldu

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm. Darısı başımıza, hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…