slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
aminnn Allah razı olsun hepinizden :)Ayyy ne guzel!!!! Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almak nasib etsin!!
Canım üzülme benim de 7. aydan sonra oldu. doktora gittiniz mi peki baktırdınız mı sıkıntı var mı? daha gençsin sanırım7.ay olacak canım
benimde o kadar komik olduki şaşıp kaldım nası olduğuna öldürmeyen Allah öldürmüyo diyorum ben işe motorla gidip geliyodum bozuk yollar beni mahvediyodu diodum hep çocuk buyüzden tutmuyo heralde bide çok sık ilişkimiz yoktu hem çocuk istiyoruz hem dikkat etmiyoruz yumurtlama dönemine bitürlü denk getiremedim ve adet düzenim bozuldu gecikmeler oldu böyle bi durumda hamile kalmışım yatıp kalkıp şükrediyorum oyüzden çok takma rabbimden hayırlısını iste canım7.ay olacak canım
Canım üzülme benim de 7. aydan sonra oldu. doktora gittiniz mi peki baktırdınız mı sıkıntı var mı? daha gençsin sanırım
benimde o kadar komik olduki şaşıp kaldım nası olduğuna öldürmeyen Allah öldürmüyo diyorum ben işe motorla gidip geliyodum bozuk yollar beni mahvediyodu diodum hep çocuk buyüzden tutmuyo heralde bide çok sık ilişkimiz yoktu hem çocuk istiyoruz hem dikkat etmiyoruz yumurtlama dönemine bitürlü denk getiremedim ve adet düzenim bozuldu gecikmeler oldu böyle bi durumda hamile kalmışım yatıp kalkıp şükrediyorum oyüzden çok takma rabbimden hayırlısını iste canım
ediyorum canım hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü daha içten ediyorum allahım kabul etsinamin canım.hamılenın duası tez kabul olur bana dua et olur mu ?
eşinde de yok sıkıtı değil mi? acaba başka doktora mı gitseniz?gıttık canım bı sıkıntı yok dıyor.hersey gayet normal dıyor.2 senelık evlıyım.psıkolojım bozuldu artık
amin inş Allah razı olsun :)Hayırlı olsuun canım. Saglıklı , sorunsuz bi hamilelik geçririsin inş.
O kadar mutlu olluyorumki gebelik haberleri verenlere. Maşallah Subhanallah!! Rabbim nazarlardan korusun inşallah.. 2 sene uğraştım bende eşimde sperm kalitesizliği vardı. ama biz korunmadan hep denemeye devam ettik. hemde gün aşırı ayaklar havaya işte fındıklar fıstıklar. hamile kaldığım ay ise ya 5 yada 6 kere bi birlikteliğimiz oldu ve hiç ayak bile havaya dikmedim. Sadece Allah vereceği zamanı biliyo.. Dualarınızı eksik etmeyin. benim 17 haftam 2 güne bitiyo yani 5. aya giriyorum.. Allah Hayırlısını sağlıklısını versin. (AMİN) isteyende hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın İnşAllahh :)slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
O kadar mutlu olluyorumki gebelik haberleri verenlere. Maşallah Subhanallah!! Rabbim nazarlardan korusun inşallah.. 2 sene uğraştım bende eşimde sperm kalitesizliği vardı. ama biz korunmadan hep denemeye devam ettik. hemde gün aşırı ayaklar havaya işte fındıklar fıstıklar. hamile kaldığım ay ise ya 5 yada 6 kere bi birlikteliğimiz oldu ve hiç ayak bile havaya dikmedim. Sadece Allah vereceği zamanı biliyo.. Dualarınızı eksik etmeyin. benim 17 haftam 2 güne bitiyo yani 5. aya giriyorum.. Allah Hayırlısını sağlıklısını versin. (AMİN) isteyende hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın İnşAllahh :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm. Darısı başımıza, hayırlısıyla inşallahslm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
amin canım benim tez zamanda sizde tadın inşşAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm. Darısı başımıza, hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?