Amin canım inşallahKizlar Allah hepinize Anne olmayi nasib eylesin inşAllah... Hep Namazlarımda dua ediyorum.. Bende evliliyimden 4 ay sonra hamile kaldım.. Mide bulantısı falan baş dönmesi olduğumda hep neden ya söylüyordum ama Şükürler olsun.. Allah anne olmak isteyen tüm kadınlara çabucak anne olmayı nasib eylesin...
Vücudumuz oyun oynuyor, böyle stres yapma kendini ama. İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini.gıttık canım bı sıkıntı yok dıyor.hersey gayet normal dıyor.2 senelık evlıyım.psıkolojım bozuldu artık
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahslm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
amin inşallah canım saol rabbim isteyen herkese tattırsınHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
inş canım bunun mutluluğu ayrıymış gerçekten ama isteyen insan değerini daha çok anlıyor ne kadar beklerse beklesinHayırlısı olsun canım inş sağlıkla kucağına almanda nasip olur :) çok güzel mutluluk valla
canım seninki gerçekten gebelik testine benziyo eminmisinZaman geçmek bilmiyor sanki.sağol canım.yüreğim ağzımda bekliyorum
slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
Hadi bakalım canım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben sabah test yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı ama çıktı yani.hastanedey6 şimdi kan verdim. 10 da sonuç çıkacak? Bana dua edin
amin canım benim saol ilk 3 hafta falan zaten bişi anlamadım ve beklemiyodumda ama şimdi düşününce belirtiler varmış diyorum o zmaanlar konduramıyodum çünkü :)) adet günümde hasta olcakmışım gibi kasıklarım çok ağrıdı geldi gelicek gibi bi hafta öyle çektim sancısını batmalar oluyodu kıpırdayamıyodum bazen bendeki en belirgin buydu ve içim o kadar sıkılıyoduki dedim heralde ben depğresyona girdim :)) ve iştahsızlık olup mide kazıntısı çok oldu hala oluyo karnım çok aç ama canım hiç bişi istemiyo bende bu 3 belirti çok oldu ve bu haftada göğüslerim ağrımaya başladıcanım öncelikle çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin nelerdi ve ne zaman başlamıştı? bize biraz anlatabilir misin
amin canım benim saol ilk 3 hafta falan zaten bişi anlamadım ve beklemiyodumda ama şimdi düşününce belirtiler varmış diyorum o zmaanlar konduramıyodum çünkü :)) adet günümde hasta olcakmışım gibi kasıklarım çok ağrıdı geldi gelicek gibi bi hafta öyle çektim sancısını batmalar oluyodu kıpırdayamıyodum bazen bendeki en belirgin buydu ve içim o kadar sıkılıyoduki dedim heralde ben depğresyona girdim :)) ve iştahsızlık olup mide kazıntısı çok oldu hala oluyo karnım çok aç ama canım hiç bişi istemiyo bende bu 3 belirti çok oldu ve bu haftada göğüslerim ağrımaya başladı
Kızlar aradım hamileyim :))) inanmıyorum
gerçektenmiiiii ben anlamıştımmm :))) tebrik ederim canımmKızlar aradım hamileyim :))) inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?