heyuuu bende hamileyimmm

Kizlar Allah hepinize Anne olmayi nasib eylesin inşAllah... Hep Namazlarımda dua ediyorum.. Bende evliliyimden 4 ay sonra hamile kaldım.. Mide bulantısı falan baş dönmesi olduğumda hep neden ya söylüyordum ama Şükürler olsun.. Allah anne olmak isteyen tüm kadınlara çabucak anne olmayı nasib eylesin...

Amin canım inşallah

gıttık canım bı sıkıntı yok dıyor.hersey gayet normal dıyor.2 senelık evlıyım.psıkolojım bozuldu artık
Vücudumuz oyun oynuyor, böyle stres yapma kendini ama. İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini.
Biz de 6 ay uğraştık, her ay kendimi hamile sandım. Her reglimde ağladım. Yaz sıcakları gelince, eşime gerçekten tüm ictenligimle istemiyorum, yaz geçsin bi tatil daha yapalım dedim ve o ay hamile kalmisim. Hani herkes diyor ya tam vazgeçtim, o ay oldu diye. Hakikaten öyle. Olacak diye stres yapıyoruz maalesef. Moral bozmadan, çok da takmadan denemeye devam

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Hayırlısı olsun canım inş sağlıkla kucağına almanda nasip olur :) çok güzel mutluluk valla

Hayırlısı olsun canım inş sağlıkla kucağına almanda nasip olur :) çok güzel mutluluk valla
inş canım bunun mutluluğu ayrıymış gerçekten ama isteyen insan değerini daha çok anlıyor ne kadar beklerse beklesin

canım öncelikle çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi ve ne zaman başlamıştı? bize biraz anlatabilir misin

canım öncelikle çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi ve ne zaman başlamıştı? bize biraz anlatabilir misin
amin canım benim saol ilk 3 hafta falan zaten bişi anlamadım ve beklemiyodumda ama şimdi düşününce belirtiler varmış diyorum o zmaanlar konduramıyodum çünkü :)) adet günümde hasta olcakmışım gibi kasıklarım çok ağrıdı geldi gelicek gibi bi hafta öyle çektim sancısını batmalar oluyodu kıpırdayamıyodum bazen bendeki en belirgin buydu ve içim o kadar sıkılıyoduki dedim heralde ben depğresyona girdim :)) ve iştahsızlık olup mide kazıntısı çok oldu hala oluyo karnım çok aç ama canım hiç bişi istemiyo bende bu 3 belirti çok oldu ve bu haftada göğüslerim ağrımaya başladı

çok teşekkürler canım paylaştığın için, Allah bu güzel duyguları hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…