İnşallah canımamin canım benim tez zamanda sizde tadın inşş
bazılarınada 2 yıl içinde olmassa bile denemelerini tavsiye ediyolar ççünkü bünyeden bünyeye fark varYa lütfen 1 yil dolmadan kimse benim çocuğum olmuyor demesin.
Ben 2 yil bekledim. Rabbim kimseye aratmasın çok zor
O sebepsiz infertilite olanlar için geçerli. Sorun varsa tedavi olunmak zorundabazılarınada 2 yıl içinde olmassa bile denemelerini tavsiye ediyolar ççünkü bünyeden bünyeye fark var
tabi kesinlikle ama sorun olmayanlar için dedim benO sebepsiz infertilite olanlar için geçerli. Sorun varsa tedavi olunmak zorunda
folbiol kullanıyorum canımfolic asit kullandınmı ben doktora gitmeden kullandım 3 aylık almıştım son ayda hamile kalmışım onun etkisi varmı bilmem
bayramdan sonra onunla beraber gdıcez bakalım :seşinde de yok sıkıtı değil mi? acaba başka doktora mı gitseniz?
Çok dillendirme ,daha erken göze gelirsin maazallah...Tebrik ederim.♡.♡slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
çok saol tamamÇok dillendirme ,daha erken göze gelirsin maazallah...Tebrik ederim.♡.♡
anladım canım inş faydasını görürsünfolbiol kullanıyorum canım
Ovülasyon testi mi , gebelik testi miKızlar evde ovulasyon testi vardı.öylesine yapayım dedim.6 Ağustos regl olmam gerekiyor.bu doğru mu acaba
Bu gebelik testi ve hamilesinizKızlar evde ovulasyon testi vardı.öylesine yapayım dedim.6 Ağustos regl olmam gerekiyor.bu doğru mu acaba
Bu gebelik testi ya?? Hamile gorunuyorsunuz. Emin misiniz Ovulasyon testi oldugunaOvulasyon
Yumurta çatladığı gün yanı yumurtlama gününde iki çizgi de aynı koyulukta oluyor. O gün ilişki olursa hamilelik şansı yüksek oluyor diye biliyorum. Ama arkadaş yumurtlama dönemim daha önceydi şimdi öylesine yaptım adetime de az kaldı bu kadar koyu olmaması lazım çizginin diyor anladığım kadarıylaBen bu gune kadar hic ovulasyon testinde 2 cizgi tutturamadim. Yumurta catlamayinca mi oyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?