heyuuu bende hamileyimmm

Ya lütfen 1 yil dolmadan kimse benim çocuğum olmuyor demesin.
Ben 2 yil bekledim. Rabbim kimseye aratmasın çok zor

Ya lütfen 1 yil dolmadan kimse benim çocuğum olmuyor demesin.
Ben 2 yil bekledim. Rabbim kimseye aratmasın çok zor
bazılarınada 2 yıl içinde olmassa bile denemelerini tavsiye ediyolar ççünkü bünyeden bünyeye fark var

Çok dillendirme ,daha erken göze gelirsin maazallah...Tebrik ederim.♡.♡

Kızlar evde ovulasyon testi vardı.öylesine yapayım dedim.6 Ağustos regl olmam gerekiyor.bu doğru mu acaba

Eklentiler

• IMG_20160802_21796.webp
    2 KB · Görüntüleme: 58
Ben bu gune kadar hic ovulasyon testinde 2 cizgi tutturamadim. Yumurta catlamayinca mi oyle oluyor?

Benim ayın ortasında idi ovulasyon günüm.bende değerlendirdim.sonra silikleşmye başladı bi daha yapmadım bende.az önce işten geldim baktım gebelik testi yok.dedim öylesine bunu yapayım.anam bi baktım çift çizgi

Ben bu gune kadar hic ovulasyon testinde 2 cizgi tutturamadim. Yumurta catlamayinca mi oyle oluyor?
Yumurta çatladığı gün yanı yumurtlama gününde iki çizgi de aynı koyulukta oluyor. O gün ilişki olursa hamilelik şansı yüksek oluyor diye biliyorum. Ama arkadaş yumurtlama dönemim daha önceydi şimdi öylesine yaptım adetime de az kaldı bu kadar koyu olmaması lazım çizginin diyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…