Hi bir ie yaramyorum:(

sağol canım teşekkür ederim inşallah başarırım

sağol canım teşekkür ederim inşallah başarırım

başarırsın tabiki :Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz belki yardımımız dokunur kim bilir. sen ugras bakalm kimse yoksa biz varız yalnız hssetme anneni de teyzenide boşwer sen evlenmişsin pırıl pırıl evlatların var sen onları öyle bi yetiştirki kimse onlara dil uzatamasın yerimseniben

canım benim, bi sabah erkenden canım sıkıdığından açmıştım burayı bi bakmıştım sende varsın ordan hatırlıyorum seni ve konun hakkında diyorum ki kuyruğunu dik tut, sakın başkalarına karşı eğme. Annen teyzen bile olsa.Özellikle teyzene gereken cevabı sert bi şekilde bile verebilirsin. Tv de görmüyormusun kariyer sahibi kadınlar evlenince tüm işini bırakıp anne ev hanımı oluyorlar ve grurla çalışmak istemedikerini bu hayatın onlara nasılda mutluluk verdiğini anlatıyorlar.Ne yalan söyleyim biras daha maddiyatım olsaydı işim yerine kendi özel işimi kurmayı yada ev hanımı olmayı tercih ederdim. Sen de öyle söyle. Çocukarımı büyütmek büyürken onların her anında yanında olmak onları an ve an incelemek benim en büyük zevkim de.Yaptığın anneliği ve ev hanımlığını öyle grur duyarak yap ve öyle ballandıra ballandıra anlatki onlar sana özensinler. Eğer istersende oku, vaktin varsa. Ama inan iki çocuğa anneliği becerebilen biri herşeyi becerir. Onlara hayatından mennun olduğunu hissettir.Anlama kapasiteleri yeterse bu onlara en iyi cevap.

çok sağol canım gerçekten çok güzel yazmışsın fakat vakitte bulursam çocuklardan çalışacağım össye girip hem 2 evlat yetiştiriyorum hemde okuyorum deyip onları utandıracağım inşallah

Ben de kurslara gitmeni önerecektim ama çocukları bırakamam diyorsun..
Başkalarından çok etkilenme lütfen, önemli olan senin duruşun.

pardon ama her okuyan çok mu akıllı hiçde değil.. herşey kendinde bitiyor.. seni düşünmeden duygularına önem vermeden laf sokan insanlara sormak lazım kendileri hayatlarında çok mu başarılarmış.. belkide kendilerinin yapamadıklarının hesabını senden soruolar.. boşversene sadece kendin için kendini elinden geldiğince geliştirmeye bak.. hayat güzelse sana güzel kötüyse sana kötü başka insanlara değil bu nedenle önemseme onun bunun lafını..

önce hangi burçsunuz...?bende aynı şeyleri üni okumama ragmen yazar olacagım yada şöyle yapmayı düşünüyorum dedigimde ailem yapıyor ama ben işe kendimden başladım kişisel gelişim kitapları okudum ama teknik ögreten.... sonra güncel olayları takip ettim kısacası 2haftada kendimi geliştirmek için elimden geleni yaptım sonuçnların ne kadar boş konuştıgunu onlar ne biliyorki beni umut kırıcı bir yolla tekit ediyorlar kendine deger ver ve çocugunu iyi yetiştir bol şans

AA o nasıl şey ya teyzende kim oluyor sana böyle diyor ver ağzının payını sussun 2 çocuk annesi kadınsın yuh diyorum. Söyle benim duygumu rencide eden akrabalarımla görüşmüyorum diye..
Annenle de al karşına konuş valla ben lafımı çekmem söylerim ne ayıp ya
üzme canını bence 2 çocuk doğurmuşsun okumamış olabilirsin ama bu işe yaramaz olduğun anlamına gelmez daha napcan 2 çocuğa bakıyorsunya çok biliyorlarsa kendileri çalışsınlar..

acaba sana bunları diyenler su dunyaya ne vermişte sana bunları soyluyor kim ne derse desin boşver insanlar artık birbirini uzmekten zevk alır hale gelmiş

Çevrendekilerin ne düşündüğünden ziyadesenin ne olduğuna inanman önemli çocukların küçük olduğu için çalışamayabilirsin ama bu zamanıda kendini geliştirmek için ileriki dönemdeki iş hayatın için kendini geliştirme açısından değerlendirebilirsin herkesin bi yeteneği vardır tabi seninde öncelikle onu bul ve geliştirmenin yollarını ara istersen her şeyi yapabilirsin yeterki iste ve dim dik ayakta kalki onalarda ne kadar boş ve anlamsız konuştuklarını anlasınlarrrrrrrr

oyy benim prensesim ne dertliymiş yaaa:çok üzgünüm:
kızacagım ama sana haaa aşkolsun canım yaaa.niye öyle görüyorsun ki kendini?
ne güzel evlatların var onlarla ligileniyorsun.hem daha küçükler onlar dur bakalım hele az daha büyüsünler sende bi işin ucundan tutmaya başlarsın.onlar şimdi sana muhtaçlar işe yaramamak olur mu hiç.en başta annesinn ve bu dünyadaki en güzel en kutsal meslek bence..evde oldugun için bunalmış olmanı anlıyorum canım benim.ama çok da büyütme yani.
o sana laf söyleyenleride anlayamıyorumm boşver onları sen herkes kendine baksın.sıkma canını arkadasım çok öpüyorum.bi ara msn gel görüşelim canım benimŞeniz

canım arkadaşım yani (dünürüm):roflol:
unutmadıysan bir kaç ay önçe seninle bu konuyu konuşmuştuk msn de
ben sana boşver takma kafaya demiştim teyzenin kızları okumuş bir insanlarsa
sende onlardan aşağı bilğisiz değilsin canım üzülme bir tanem
sen yuvana bak gülüm 2 tane çok tatlı yavruların var ve eğer o sınava girmek istiyorsan bence gir derim ders çalışmanın bir zararı yoktur net var evinde gir nete araştır derslerine çalış derim
birşeyler yapmak istiyorsan canım eğer eşin
tekrar okumana birşey demiyorsa çabala canısı eşinde sana destek vereceğinden eminim
o teyzeni o kadar önemseme canım
kıskanıldığın için öyle tür laflar ediyordur
sende karşılığını ver verki ağzının payını alsın

sen en önemli şeyi yapıyosun ve çocukların büyürken onların yanındasın.okumakla bişeyler yapmanın ne ilgisi varmış ki.çocuklarını öyle bi yetiştir ki,ilerde onları gösterip gururla benim evlatlarım diyebilesin.kadının yapabileceği en büyük ve en güzel şey budur.

canım bu senin elinde olan bişey kendini geliştirebilirsin yaşın önemi yok....okumadım demişsin okuya bilirsin halkegitim merkezleri açıkögretimde dışarıdan okuma imkanı veriyor...evde bol bol kitap okuyabilrisin....degisik el ugraşları yapabilirsin...internette buldugun degişik şeyleri en basiti yemekleri dene,el ugraşları dene....al çocuklarını degişik yerleri dolaş gez gör.....vsssssss
bence bunlar için kendini üzme kimseyede bu kozu verme istersen başarırsın tatlım....

arkadaşlar biraz kitap okuyun geliştirin kendinizi okumak okul okumak ilerlemek olsaydı emin olun memlekette daha düzgün insanlar olurdu.
okuyun gezin ve konuşun tartışın gücünüzü gösterin ve asla pasif olmayın

okumak da çözüm değilki..iş kendinde bitiyor SEN KENDİNİ NASIL HİSSEDERSEN ÖYLESİNDİR..zemuszemus
kendine güvenin tamsa elalem ne derse desin kimin umrunda kaydirigubbakcemile2
söylenenleri takmamak da elde değil diceksin ama herkes herşeyi söyler ..
ayrıca okumak insanı geliştirmez belki bir meslek sahibi yapar belli bir mevkiye gelirsin o kadar .:1ninca:.okumadan da nice üniversite mezununu cebinden çıkarabilecek kapasitede olan insanlar da var..:1rolleyes:

güzelce hazırlandın ve kazandın diyelim herşey üniversiteyi kazanmakla bitmiyor. okuyacaksın meslek sahibi olacaksın ve iş bulacaksın. hem de iki çocukla. buna gözünün alması bile bence sende ne cevherler olduğunu gösteriyor. tek sorun kendini küçük görüyorsun. asla kendini hor görme. imkansız diye birşey yoktur. zordur ama başaracaksın. istediğin yeri kazanırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…