- Konu Sahibi prenses tera
-
canım benm istedkten sonra başaramayacağın hiç bişey yok inan bende öyleydim lisedeyken pek dersle aram yoktu helede lise sonda cok boslamıstım herşey üst üste gelmstti nerdn baslayacağımı bilmiyordm ama biraz ugrasınca bazı seyleri hatırlıyorsun şansını dene esin de sana destek çıkarsa ohh ne güzel başaramayacağını hiç sanmıyorum.. cok sanslısın cnkü evli olamana rağmen bu şeklde düşünebiliyosn henüz pes etmemissin teyzenelrin annenlerin söyledklerini düsün bu seni hırslandıracaktır biz güveniyoruz sana hadi be kim tutar seni a.shihoyyyt:lepi:
sağol canım teşekkür ederim inşallah başarırım
canım benim, bi sabah erkenden canım sıkıdığından açmıştım burayı bi bakmıştım sende varsın ordan hatırlıyorum seni ve konun hakkında diyorum ki kuyruğunu dik tut, sakın başkalarına karşı eğme. Annen teyzen bile olsa.Özellikle teyzene gereken cevabı sert bi şekilde bile verebilirsin. Tv de görmüyormusun kariyer sahibi kadınlar evlenince tüm işini bırakıp anne ev hanımı oluyorlar ve grurla çalışmak istemedikerini bu hayatın onlara nasılda mutluluk verdiğini anlatıyorlar.Ne yalan söyleyim biras daha maddiyatım olsaydı işim yerine kendi özel işimi kurmayı yada ev hanımı olmayı tercih ederdim. Sen de öyle söyle. Çocukarımı büyütmek büyürken onların her anında yanında olmak onları an ve an incelemek benim en büyük zevkim de.Yaptığın anneliği ve ev hanımlığını öyle grur duyarak yap ve öyle ballandıra ballandıra anlatki onlar sana özensinler. Eğer istersende oku, vaktin varsa. Ama inan iki çocuğa anneliği becerebilen biri herşeyi becerir. Onlara hayatından mennun olduğunu hissettir.Anlama kapasiteleri yeterse bu onlara en iyi cevap.
sağolun kızlar destekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?