- Konu Sahibi prenses tera
-
Bunun cevabını senden başkası bilemez.Eğer sen de kendini böyle görüyorsan bir an önce harekete geçebilir ve kendini geliştirmeye çalışabilirsin.Belki evden yapabileceğin işler bulur,bütçeye kazanç sağlayabilirsin.çok sıkıldım bunaldım artık aptal mumamelesi görmekten nefret ediyorum becereksiz diye tabir ediliyorum okumadığım için ne işe yararsın denilmekten bıktım artık evliyim 2 çocuk annesiyim ama hiç bi işe yaramıyorum çalışmıyorum çocuklarım küçük olduğu için bi işede giremiyorum annemlere her gittiğimde laf sokuşturulması ağırıma gidiyor aynı şekilde teyzeminde durmadan sen bunu yapamazsın edemezsin sen kim bunu yapmak kim demeleride sinirlerimi iyice germeye başladı kendimi asalak gibi hissediyorum becereksiz hiç bişeyi yapamayan bi insan gibi kendimi görmeye başladım ben bumuyum mafoldumben
çok sıkıldım bunaldım artık aptal mumamelesi görmekten nefret ediyorum becereksiz diye tabir ediliyorum okumadığım için ne işe yararsın denilmekten bıktım artık evliyim 2 çocuk annesiyim ama hiç bi işe yaramıyorum çalışmıyorum çocuklarım küçük olduğu için bi işede giremiyorum annemlere her gittiğimde laf sokuşturulması ağırıma gidiyor aynı şekilde teyzeminde durmadan sen bunu yapamazsın edemezsin sen kim bunu yapmak kim demeleride sinirlerimi iyice germeye başladı kendimi asalak gibi hissediyorum becereksiz hiç bişeyi yapamayan bi insan gibi kendimi görmeye başladım ben bumuyum mafoldumben
biran önce silkelenip bişeyler yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum öncelikle össye tekrar girmek istiyorum fakat tekrar ders çalışmak ve herşeyi silbaştan almak biraz zor gibime geliyor herşeyi unutmuşum sorulardaki yanlışları görünce yapamayacağım diye düşünüp tedirgin oluyorum bi akıl verin nerden başlamalıyım ben kendimi nasıl toparlamalıyım
evlenmişsin, 2 tane çocuk doğurmuşsun. çocuklarını büyütüyorsun, evinle ilgileniyorsun. evliliğini yürütüyorsun.
nete girmişsin, kulübe üye olmuşsun, forumda konu açmışsın. demekki bilgisayar kullanmayı da biliyorsun. yani hiç de beceriksiz ve işe yaramaz değilsin.
ayrıca istersen pekala kendini geliştirebilirsin. kendini geliştirecek kitaplar oku, çeşitli kurslara katıl. o zaman zarfında da çocuklarını annene bırakabilirsin hatta ver teyze baksın. çok beceriksizim bişeyler öğrenmek için kursa gidicem çocuklarıma birkaç saat bakarmısın teyze de :roflol:
bak o zaman birdaha sana laf söyleyebiliyor mu.
herkes okumak veya çalışmak zorunda değilki.
teyzen neymiş, prof muymuş. seni niye böyle küçük görüyor ki.
sen de hiç görüşme, karşı karşıya geldiğinizde konuşma, başka şeylerle ilgilen.
canım merak ettim annenle teyzen harvard mezunu filan mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?