• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi Einizi bakalarnn eleriyle karlatrdnz oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç eşinizi başkalarının eşleriyle karşılaştırdığınız oldu mu? bir yönlerini beğenip, keşke benim eşim de böyle olsaydı dediğiniz oldu mu? olduysa genelde hangi konularda

kıyaslama değilde bu bir nevi bu güzel hareketi benim eşimde yapsa diyebiliriz
mesela arkadaşımın eşi bebeklerine gece ağlamalarında arada kalkarak yardımcı oluyor
benim canım eşimse ruhu duymuyor,bebek gece ağlamaktan nefesi kesilse dönüp bakmaz
demeyimmi şimdi keşke özlemin kocası taylan gibi bir kere kalkıp bakıvarsen elinemi yapışır çocuk diyealkisalkisalkis:oklava:

olur mu öyle şey,ben eşimi kimseyle kıyaslamam o benim bitanemm..
kim 4\4 lük ki nie kıyas yalaım zaten:delphin:
ne kıyaslamaktan ne de kıyaslanmaktan hoşlanırım..

kocam dünyanın en harika kocası sanırım hiç aklımdan geçmedi...

onu severken hep öyle derim.o yüzden belki de eleştirmek yada düşünmedim...

kocamın bana falancanın eşi böyle sen böylesin derse kıyameti koparırım. o yüzden bende demem.

ben gbk yı tebrik etmek istiyorum... açıkyürekliliği ve dürüstlüğü için... diğer arkadaşlar öyle değil demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama bu konuda sorunu olan başka arkadaşlar yazmamış, bir tek o sorununu dile getirmiş ve topic amacına ulaşmış böylece...

bende başkalarından hoş şeyler duyunca ayy keşke benım kocam da alsa satsa vs.. derimm ama
benım aşkımda süperdir yanii

benim bi yönden oldu.
benim eşim çekingndir.
ailesinden herhangi birisi olsun, hatta sülalesinden biri olsun elimi tutmaz yada sarılmaz ya da ne bileyim samimi davranmaz.
bende bazen özeniyorum.
neden böyle yapıyorsun deyincede "aşkım benim hoşuma gitmior diyor"

kızlar yorumlarınızı okudum da bir çok kişi, süper derecede memnun....:nazar:
tamam bende çooooooookkkkkkk memnunum opuyorumnanaktan , çok seviyorum ama kızdığım şeyler tabiki oluyor. sengözlerimebaksanab
ben sadece %100 samimi duygularımla yazdım. :enbuyukkk:
yani dedikodum çıkmasın g_b_k_ memnun değil diye şakkıdı

kızlar yorumlarınızı okudum da bir çok kişi, süper derecede memnun....:nazar:
tamam bende çooooooookkkkkkk memnunum opuyorumnanaktan , çok seviyorum ama kızdığım şeyler tabiki oluyor. sengözlerimebaksanab
ben sadece %100 samimi duygularımla yazdım. :enbuyukkk:
yani dedikodum çıkmasın g_b_k_ memnun değil diye şakkıdı

canimm tabikide eslerimize bazen kiziyoruz onlarinda mutlaka kusurlari var sende bunu yazmissin..benimkininde var benimde var olmaz mi hic..
mesela benim karsi ciktigim sey komsunun kocasi soyle iyi boyle karisina sunu aliyor bunu yapiyor sen neden boyle degilsin demem..dusunmemde..bence cok kirici birsey bugamyoncuiremsu esim bana sunun karisi soyle iyi boyle iyi dese cok uzulurdum..her insanin kusuru vardir..
kiyaslamaya karsiyim ben..
birbirimize deriz eksik yonlerimizi,kusurlarimizi..ama baskasinin esiyle karsilastirmayiz.
konu basligi esinizde ne gibi yonlerin olmasini isterdiniz gibi birsey olsaydi yazardim..yazdimda zaten..kk dertlesmek icin birlikteyiz ki evliligimizi yada esimizi ovmek icin degil..

Son düzenleme:
Herkesin eşinden bu kadar muhabbetle bahsetmesi gerçekten çok hoşuma gidiyor kızlar...hihoyyyt
Biz bayanların fıtratı biraz daha farklı...Kendimizi bildik bileli beyaz atlı prensimiz hakkında ideallerimiz vardır.İşte bizdeki beklentiler tamamen ideal prensi yaşatma veya oluşturma konusunda....
Ben Rabbime binlerce şükür İdeal Prensimi buldum.Bir iki şey eksikti(romantizm gibi...sengözlerimebaksanab) beklentileri izhar edince,her ne kadar kabullenmesede Prensim romantik erkek adayı.....opuyorumnanaktan
Karşılaştırmaya gelince:bunu her defasında yaşadım,arkadaş ortamlarında eşleri görünce Rabbime bin defa şükrediyorsam milyon demeye başladım.Her defasında iyiki Prensimle evliyim dedim.Veeeeeeeeee BEN ONU ÇOK SEVİYORUM...Şeniz

boyle karsılastırmalar yapmam oldugu gıbı kabul ettım
baskalarının eslerı benı ılgılendırmıyo :icecream:

aslında yapmamak gerek ama insan bazen elinde olmadan yapabiliyor ..

hiç eşinizi başkalarının eşleriyle karşılaştırdığınız oldu mu? bir yönlerini beğenip, keşke benim eşim de böyle olsaydı dediğiniz oldu mu? olduysa genelde hangi konularda

yok canım daha neler :umursamaz:
ondan başkasını gözüm görmez ki benim :asigim: :asigim: :asigim:
elin adamlarından bana ne
:dilcikar:

bunu yapmam işte..sevmem karşılaştırmaları..
bi annenin çocuğunu başka çocukların başarılarıyla karşılaştırmasını..
bi kadının başka bi kadınla güzelliğinin karşılaştırılmasını..
hiç sevmem karşılaştırmaları ve keşke şöyle olsa böyle olsa,şuna benzeselerii.
olduğu gibi sevmişken keşke şöyle olsaydıların zamanı geçmiştir.

bunu yapmam işte..sevmem karşılaştırmaları..
bi annenin çocuğunu başka çocukların başarılarıyla karşılaştırmasını..
bi kadının başka bi kadınla güzelliğinin karşılaştırılmasını..
hiç sevmem karşılaştırmaları ve keşke şöyle olsa böyle olsa,şuna benzeselerii.
olduğu gibi sevmişken keşke şöyle olsaydıların zamanı geçmiştir.

kesinlikleeee katilorum arkdasim sana, ayrica karsilastirilan kiside oz guven eksikligi oluormus tv de psiklg. demisti..

sadece iyiki kocacım sen ..... kişi gibi değilsin diyorum. canım benim o kadar düşünceli ve sakin birisiki etrafımızdaki herkesden üstün.

kimse kocamın tırnağı edemez , dolayısıyla kıyaslama yapacak bir durum yok.
Tabi herkesinki kendine iyidir. Ne demişler "kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş."

Back
X