Hibe

iyi de hibe ediyoruz da dememisler. sizi utandirmamak icin su gun bugun dememisler cok normal. 6 ay gecmis hepsini de istememisler. azar azar odeyin iste ne var. baba ogula hibe etmez 30 bin neden size hibe etsin ki. 6 ay rahatlatmislar iste sizi daha napsinlar. iyilik yaramıyor resmen kimseye

Kimse kimseye bu kadar parayı al senin olsun demez. Bana akrabam da olsa geri istemiyorum diyip para verse asla almam. Alsam da onlara dedirtmeden geri öderim. Geri istemem dediniz yaa bana ne vermiycem demek de nedir??? Onlarınki ayıp sizinki daha ayıp paralarını ödeyip ilişkinizi selaminizi kesin

Onların maddi durumunun konu ile ilgisi yok ki. Yani bahsettiğiniz konuşma zaten gerçekçi değil ya neyse. Madem o gelen parayla borcunuzu kapatsaydınız.

"o gün 25 bin derken 30 bin lira para verdiler ama bu parayı biz onlardan istemedik borçta istemedik biraz sıkıntımız vardı onuda bir şekilde hallederdim. Kalkıpta o kadar borcumuz varken birde başkasından BORC istemeye gerek yoktu. "
bakın siz konunun icinde belirtmissiniz zaten o paranin borc oldugunu pek tabi biliyorsunuz yani.. simdi niye bilmemezlige vuruyosunuz?

O borçların üstüne bir de 30 bin daha borcumuz oldu diyorsunuz. Burayı anlamadım ben. O parayı alıp zaten var olan borcunuzun 30 binini ödemediniz mi?

Yemisler sanirim :) enayi malı temiz yemeyen keriz derler ya

ayrica istemeseler bile vermemek nedir ya. bazen ailemle aramızda para alışverişleri oluyor. almam gerek yok diyorum gerek annem olsun gerek ben olsun zorla veriyoruz kim kimden para almissa. yerin dibine girerim halamdan para alcam odemicem. azar azar biriktirir oderim parca parca.

Su an 30binlik bir kredinin geri odemesi nerdeyse 65bin :) kâr yaptik uyanigiz sanarken dibi gorurler krediye bulasirlarsa

Bu devirde kim kime 30.000 veriyor hibe ediyor? Hata etmişler o zaman borç olarak verdiklerini vurgulayıp ısrar etmeyeceklerdi.

Bir sürü gelirleri evleri olmaları da sizden parayı geri istemelerine de engel değil

Üstelik ben birisine borç versem tl olarak değil de döviz ve altın olarak veririm. O zaman 30.000 le yapabilecekleri ile şu an çok farklı. Zarar etmişler

Cümleyi yanlış kurmuş olabilirim demek istediğim biz bunun borç olarak verildiğini bilseydik zaten almazdık bu parayı çünkü bu kadar sıkıntının içinde birde böyle bir yükün altına girmezdik. Şuan biz zaten bu parayı ödemeyecez demiyoz verecez kimsenin hakkını yemedik çok şükür bugüne kadar şuan durumumuz yok diyoruz anlamıyorlar bir iyilik yaptılarsa bunu da kaç aydır burnunuzdan getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…