- 23 Ocak 2016
- 35.131
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.961
Bugün kendine tatil ilan etAnnemin evinde evet bazen sündük olduğum zaman benim annem de gözlerini belertirya hiç yapasım yok cidden kocama dedim bugün evde yatma günü ilan ediyorum
AmiinnnSenin gibi hamarat bir kıza iyi bir kaynana gelsin inşallah
Evet tatil olmalıydıBugün kendine tatil ilan etkadınlar günü bugün bence kadın çalışanlara tatil olmalıydı
Karışırsa da bir kez uyarırsın bir daha karışmazAmiinnnbenden uzak dursun da nasıl olursa olsun yalnız o değilde nasıl soğumuşum kaynanalardan inşallah benim kaynanam olacak kişi ağzı var dili yok,etliye sütlüye karışmayan bir insan olur
Sobanın yanına bir minder serdim uzanıyorum annem diyor ki neden uzanıyorsun otursanaEvet tatil olmalıydıevet bugün kendime tatil ilan ediyorum
Aaa gerçi büyük ablamın kayınvalidesi de iyidir ablama sürekli hediye alır bebeğe de alır hatta ablamın pazar ve kasap alışverişini de yapar. Ama yine de o bir kaynanaKarışırsa da bir kez uyarırsın bir daha karışmazkız uzak dursun deme iyi biri olursa çok faydası oluyor hakkını yiyemem kaynanamın kızım babaannesini çok seviyor
Oh mis beSobanın yanına bir minder serdim uzanıyorum annem diyor ki neden uzanıyorsun otursanabende diyorum oturmak yerine uzanmayı tercih ediyorum anne. Öyle yüzüme bakıyor
İşte etiketleme yaptığın için sen kaynanan ile kötü olmazsın umarımAaa gerçi büyük ablamın kayınvalidesi de iyidir ablama sürekli hediye alır bebeğe de alır hatta ablamın pazar ve kasap alışverişini de yapar. Ama yine de o bir kaynana
İnşallahİşte etiketleme yaptığın için sen kaynanan ile kötü olmazsın umarım
Gündüz uyku alışkanlığım yok
nerdeeeeeeeeeeeeeee eşşek gibi çalışıyoruzBugün kendine tatil ilan etkadınlar günü bugün bence kadın çalışanlara tatil olmalıydı
Bende çalışmak isterdimnerdeeeeeeeeeeeeeee eşşek gibi çalışıyoruz
avukat katibiyim canım çalışmaktan şikayetçi değilim ama şu özel günlerde çalışmasak çok güzel olurduBende çalışmak isterdimpandemi eve tıktı beni ne iş yapıyorsunuz
avukat katibiyim canım çalışmaktan şikayetçi değilim ama şu özel günlerde çalışmasak çok güzel olurdu
kesinlikle öyle canımYorucu bir iş ama çalışmak ve işini severek yapmak güzel birşeyözel sektörler maalesef bu konularda biraz üzücü oluyor. Bende yaz ayı 2 ay kadar çalıştım ama sadece pazar günleri evdeydim aşırı yorucu oluyordu. Yine de çalışmak güzel şey
Mart kapıdan baktirmasin cnm kabanlari kaldırmaGündüz uyku alışkanlığım yoksabahtan sobanın üzerine tavuk koymuştum haşlansın diye onu didikleyeceğim sonra da kabanlarımı kaldırırım nasılsa kış bitti zaten evden çıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?