- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.001
Sigorta ne ya benim telefon kafayı yedi.DiyoryaAnlıyorum . Allah'ım kurtarsın diyeyim o zaman. Benim halam da varmış ama ben yeni öğrendim neden olduğunu falan da sormadım hiç
Evet pandemi maalesef herşeye ket vurdu olsun sağlık olsun canımBende tutturdum kariyer diyeama şu anlık bir girişim yok çünkü pandemi den dolayı iş yok Amcam muhasebeci bir asansör fabrikasında çalışıyor bana da diyor evin buraya yakın olsa sende calisirdin burada diye ama maalesef iş yeri benim evime çok uzak ulaşım imkansız gibi birşey . Bende çok takmamaya çalışıyorum pandemi var risk var diye kendimi avutuyorum.
Bunu anlamadım canım benSigorta ne ya benim telefon kafayı yedi.Diyorya
Halana da geçmiş olsunAnlıyorum . Allah'ım kurtarsın diyeyim o zaman. Benim halam da varmış ama ben yeni öğrendim neden olduğunu falan da sormadım hiç
Doktorlar bu gibi hastalıklarda çocukluğa dair soru soruyorlar ya onu yazmak istemişti yazamamıştıBunu anlamadım canım ben
Aynen bende takmıyorum o yüzden . Zaten şuan paraya ihtiyacım yok çok şükürEvet pandemi maalesef herşeye ket vurdu olsun sağlık olsun canım
SağolasınHalana da geçmiş olsun
Amin canım inşallah bazen iyi bazen kötü idare edip gidiyoruz buna şükür cimcimecimSağolasıninşallah seninki de geçer . Hatta bu sıkıntıyı yaşayan herkesin ki bir an evvel geçer gider inşallah .
Aynen öyle canım herşey para da demek değil şu korona bi geçsin gitsin sağlıklı kalalım da en önemlisi oAynen bende takmıyorum o yüzden . Zaten şuan paraya ihtiyacım yok çok şükür
Yeğenimi daha çok özlemişimAmin canım inşallah bazen iyi bazen kötü idare edip gidiyoruz buna şükür cimcimecim
Ablanı özlemiş misin
Aynen valla şuan en önemli şey can sağlığıAynen öyle canım herşey para da demek değil şu korona bi geçsin gitsin sağlıklı kalalım da en önemlisi o
Kız bekar ablanı diyorum hani halanlarda kalmışYeğenimi daha çok özlemişimhenüz 2.5 aylık ve tam bir prenses ne öpebiliyorsun ne sarılabiliyorsun koy vitrine seyret çok ağlıyor evde sürekli annesi ile birlikte olduğu için kalabalık ortamlarda geriliyor birde kimse kucağına almasın istiyor
Kız yazmıştım yaKız bekar ablanı diyorum hani halanlarda kalmış
Allah bağışlasın yeğenini de cimcime teyze seni
Tamam anladım şimdi ben ablaları karıştırdımKız yazmıştım yaonu getirmedik eve grip olmuş bebeğe de bulaşır diye halamlarda hâlâ babam da dedi ki madem hastasın iyileşmeden gelme eve
Ooo pro olmuşsunn canım hayırlı olsun.can09e doktor kontrolüne gittin mi canım ne dedi inşallah iyidir sonuç
Bende aynen öyle dedimTamam anladım şimdi ben ablaları karıştırdımgezerken grip olmuş bak
Ayyy ne güzel aklıma getirdinDolapta taze soğan var marul da var patates haşlayıp bir leğen patates salatası yapıp hepsini yemek istiyorum yemişliğim de varayy taze soğan marul çok severim
Sağol canım teşekkür ederim baktım oy vermekle pro olamıyorum kendim olayım bari dedimOoo pro olmuşsunn canım hayırlı olsun.
Bugün gittim mr sonucunu göstermeye. Mrı başka yerde çektirmiştim. Normal diyolar ama ben bi kaç yerde ödem iltihap gördüm birde bizim radyoloji görsün dedi. Daha sonuç alamadım kısacası:) bakalım hayırlısı olsun.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?