- 23 Ocak 2016
- 35.137
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.021
He bu saatte kısır mı yapacaksınAyyy ne güzel aklıma getirdinama bil bakalım evde ne yok patates yoookk neyse bende kısır yaparım
Ne güzel bir sürü kardeşsiniz şen şakrak Allah daim etsin inşallah eski insanlar en az 3 4 doğurmuş ben 2.ye cesaret edemiyorum iyice sündük oldum çıktımBende aynen öyle dedimevden çıkmadık ki diyor sanki ben bilmiyorum fellik fellik geziyor halam ile birlikte karştırman çok doğal 3 tane olunca
Ay bende yarından bahsediyorsun sandımmHe bu saatte kısır mı yapacaksın
Ben yarına erteledim bu saatte sadece canımın çektiğiyle kalsın şimdi mutfağa geçicem kocama yiyecek birşeyler hazırlayım fırının kardığı hamur da kabardıellerine kollarına sağlık fırıncıların
Annem 5 tane doğurmuş büyütmüş babam hala diyor ki 6. Çocuğu da yapacaktık diyorNe güzel bir sürü kardeşsiniz şen şakrak Allah daim etsin inşallah eski insanlar en az 3 4 doğurmuş ben 2.ye cesaret edemiyorum iyice sündük oldum çıktım
Evin prensesine yemek bırakmamışlar mı bak heleAy bende yarından bahsediyorsun sandımmakşam yemek yiyemedim bebek ağlıyordu ablam yemeğini yesin diye ben bebeği salladım bebek uyumadan herkes sofrada ne var ne yok sildi süpürdü maşallah bende salata yedim çok şükür doydum ablam da sağolsun bir poşet çikolata getirmiş ne ararsan var şuan acıktım onları yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum. Yemiceem
Ay adamlara kalsa 10 tane isterlerAnnem 5 tane doğurmuş büyütmüş babam hala diyor ki 6. Çocuğu da yapacaktık diyoryahu ne yapacaksın 6 taneyi 4 kıza bedel bir erkek kardeşim var demek ki hala gözü korkmamış adamın
Valla biz çok kardeşiz iyiyiz hoşuz falan ama bu devirde 2 den fazla çocuk çok sakıncalı benim fikrimceNe güzel bir sürü kardeşsiniz şen şakrak Allah daim etsin inşallah eski insanlar en az 3 4 doğurmuş ben 2.ye cesaret edemiyorum iyice sündük oldum çıktım
Ben de çocuk olmadan evvel diyordum ki 4 tane olsun 4 tane istiyorumValla biz çok kardeşiz iyiyiz hoşuz falan ama bu devirde 2 den fazla çocuk çok sakıncalı benim fikrimceAllah'ım nasip ederse inşallah en fazla 3 düşünüyorum
Yok mrı başka yerde çektirmiştim. Bide kendi radyologları görsün rapor yazsın istedi. İnşallah iyi sonuçlar çıksın.Sağol canım teşekkür ederim baktım oy vermekle pro olamıyorum kendim olayım bari dedim
İyiyim canım nolsun bildiğin gibi Dr normal dediyse öyledir inşallah iş nasıl gidiyor bakıcıyla nasıl durumlar çocuklar alışmaya başladı mı?
Ay ne prensesi canım cennet Mahallesi'nde ki Fatoş ben bildin miEvin prensesine yemek bırakmamışlar mı bak hele
Aa tüh ee işe de başladın çocukları kime bıraktınYok mrı başka yerde çektirmiştim. Bide kendi radyologları görsün rapor yazsın istedi. İnşallah iyi sonuçlar çıksın.
Bakıcı işi bıraktı alışmıştık iyiydi de. Annesi rahatsızlanmış. Öyle işte. Bu ara olaylar olaylar:)
Belki bende senin gibi düşünürümBen de çocuk olmadan evvel diyordum ki 4 tane olsun 4 tane istiyorumha ha şimdi 2.ye cesaret edemiyorum
Nede olsa herşeyi ile kadın ilgileniyorAy adamlara kalsa 10 tane isterler
Fatoşu bilmem de güldürdün beni yaAy ne prensesi canım cennet Mahallesi'nde ki Fatoş ben bildin miprenseslerin bir eli yağda bir eli balsa olur. Benim bir elim bulaşıkta bir elim çamaşırda
Aynen öyle işte ben de çok salladım fena sallamışımBelki bende senin gibi düşünürümbekar olana koca boşaması kolay derler ya o hesap benim ki
Her ne kadar bulaşığı makine yıkasada elimde yıkadığım bulaşık daha fazla oluyorFatoşu bilmem de güldürdün beni ya
Makinalar yıkamıyor mu canım bulaşık ve çamaşırı ben mutfağa geçiyorum kocayı bi doyurayım işe gidecekerkeklerin kalbine giden yol midesinden geçiyor bak bunu bil çok önemli
Kolay gelsin sanaFatoşu bilmem de güldürdün beni ya
Makinalar yıkamıyor mu canım bulaşık ve çamaşırı ben mutfağa geçiyorum kocayı bi doyurayım işe gidecekerkeklerin kalbine giden yol midesinden geçiyor bak bunu bil çok önemli
Bursa'daki otomobil fabrikası Renaultta çalışıyorKolay gelsin sanahe bunu bildiğim iyi oldu yedirmeyi çok severim ben oda yemeyi severse anlaşırız biz eşin ne iş yapıyor ? Vardiyalı çalışıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla
Benim de elimde yıkadığım çok teflon tahta plastikler elde büyük tencereler de elde geriye ne kaldıHer ne kadar bulaşığı makine yıkasada elimde yıkadığım bulaşık daha fazla oluyorE çamaşırıda lafın gelişi yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?