- 23 Ocak 2016
- 35.121
- 51.077
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.021
Momo çok güzel bir kitaptı. Yetişkinlere yönelik çok şey var içinde. Bence de arada çocuk kitapları okumak zamanla unuttuğumuz birçok şeyi hatırlamamız için elzem.Bu videoda anlatılanların birçoğunu uyguluyorum bir madde dikkatimi çekti daha önce başka bir postta da görmüştüm ; arada çocuk kitapları da okumak ilk edineceğim iki kitabı not alıyorum birincisi Şermin Yaşar Abartma Tozu ikincisi Momo
Evet uzmanlar öneriyor en son Şeker Portakalı ve Pal Sokağı Çocukları'nı okumuştumMomo çok güzel bir kitaptı. Yetişkinlere yönelik çok şey var içinde. Bence de arada çocuk kitapları okumak zamanla unuttuğumuz birçok şeyi hatırlamamız için elzem.
Pişti mi diye kontrol ederken yarısından fazlasını bitiririm ben
Bende dün indirdim. Premium olmadım ama reklam falanda çıkmıyor anlamadım bu işi.Spotify ücret almaya başladıktan sonra sinirlendim sildim orada güzel şarkı listelerim vardı yabancı şarkıları şimdi YouTubeda ara bul YouTube ücretli kullanıyorum o ücretli bu ücretli birini tercih etmek gerekiyor darphane değiliz yani Google fotoğraf yedekleme hafıza dolmuş oradan da bi hafıza aldım çünkü çok eski fotoğraflarımızı bulamıyorum parça parça her yerde böyle en azından bir yerde bulunur .
Teşekkür ederimPişti mi diye kontrol ederken yarısından fazlasını bitiririm benafiyetler olsun
Yaa gerçekten ücretsiz mi oldu acaba ben de bir deneyim ücret isteyince hemen kaldırdımBende dün indirdim. Premium olmadım ama reklam falanda çıkmıyor anlamadım bu işi.
Yorumlara baktım yeniden indirmekten caydımBende dün indirdim. Premium olmadım ama reklam falanda çıkmıyor anlamadım bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?