🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çamaşır makinesine attığım çoraplar bez poşetten firar etmişler şükürler olsun zayiat yok hepsini çiftleştirdim bir daha poşeti daha iyi bağlayacağım yazık 10 15 çift çorabın teki gitti çöpe attım yeni yeni çoraplar

Az önce bir tipi bastırdı 6'da yola çıkacağız ana caddeye kadar bi 6 km var o yolu umarım kolayca aşarız. Ev tam güzelce ısındı biz şimdi betonarme yapıların arasına gideceğiz püfff burayı bırakıp gidesi gelmiyor insanın buradakiler de bıkmış marketçi kız diyor çok soğuk sular soğuk hepsinin bir çaresi var yahu devir değişti.

Geldiğimiz yoldan gidemedik risk almadık kasabaya giden yoldan ana caddeye çıkacağız 30 km hızla yavaş yavaş ilerliyoruz bi 4 çekerimiz yok ki

Cumartesi günü toptan mağazaya gittim çamaşır makinesi kocamın yeni aldığı çorapların yarısını yutunca paketle çorap aldım 6lı paket atlet aldım 4 lü seri kalın 3 iplik kapşonlu sweat aldım ikimiz de giyeriz inşallah hatta giydik hemen kendime bi tane triko kazak aldım siyah tayt aldım kendime içi polarlı 12 li siyah opak çorap da aldım toplam 1900 küsür ödedim

Eklentiler

• 1000046963.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000046953.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 32
Orkidemin açtığını farkedince mutfakta cırtlak bir sesle "aaağyhh orkidem açmış" diye çığlık attım karamsar olduğum bir günde beni çok mutlu etti

Bir tanıdık influenzadan ölünce benim anksiyetegiller depreşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…