🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
14 kişi misafir vardı 3 de biz toplam 17 kişiydik 15 kişilik pasta yaptırdık pasta arttı bile yuvarlak yerine dikdörtgen sipariş verdim daha çok dilim oluyor geçen yıl yuvarlak yaptırmıştım ama bir önceki yılın ki dikdörtgendi ve daha çok dilim çıktığı için yine dikdörtgen yaptırdım pasta da yine beklediğim gibiydi içi meyveli ve değişik kıtır bir şeyler vardı dışını da kızımla eşimin fotoğrafının baskısını yaptırdım

Anneler günü hediyesi bakıyorum kaç gündür anneme karar vermedim kayınvalideme karar verdim fincan takımı almayı düşünüyorum Karacadan sipariş verecektim şuan aşırı yoğunluk olduğu icin kargolama geç gösteriyor en iyisi gidip almak anneme ne alsam bilemiyorum kardeşim Stanley termus almış gel ortak ol dedi reddettim keşke kabul etseydim şuan ne alacağım diye düşünüyorum.

Sabah rutini artık ayağı sekelemiyor çok mutlu etti beni o kadar uysal sevdiriyor ki hiç ısırmıyor bazı kediler hafiften ısırır bunda öyle bir şey yok bana kalsa evdeki cins kediyi sahiplendireceğim bunu alacağım eve ama Ahsen koyduğum ilanı gördü cıngar çıkarttı askıya aldım biraz cins kedi tekirler gibi olmuyor tekir daha insan canlısı

Not : Adını Mülayim koydum.

Terasa çıkıyorum Mülayimmm gel diyorum koşa koşa geliyor.

Yarın altın günü görümcemde elim boş gitmeyim dedim Browni kurabiye yaptım 3 5 tane de yuttum karbonhidrat karbonhidrat bıngıl bıngıl kilolar gelmeye devam ediyor

Evet memnunum canım akşam ben mutfağı toplarken makina da kurabiye hamurunu yaptı sadece ben hızlı yapmaya alışık olduğum için onun hamuru yapması biraz zaman alsa da hamuru özlü yapıyor beğendim
Bende yaptın beğendim özellikle pogaca yı güzel yapıyor diyorlar onu da denicem.sen denedin mi cnm

Evdeki kediyi sahiplenmek isteyen biri var Cumhuriyet savcıymış eşi de hemsireymiş daha önce Van kedileri varmış ölmüş ilana baştan bir soru sordu kedinin tuvalet eğitimi var mı diye hiç cevap vermedim sonra cevap yazdım "kardeş 2 yaşında kedinin sizce tuvalet eğitimi yok mudur?" Utanmasam yok hâlâ bez bağlıyoruz diyecektim

Waikikide bunu çok beğendim fiyatına baktım 500 TL ben bunu taş çatlasın 200 TL'ye mal ederim deyip fotoğrafını çektim eltime gösterdim diker çünkü çok kolay ribana kumaşı alacağım etek kısmına konacak tarzda kumaş zaten kolay kızıma bu kumaştan doğum gününe eşofman dikmiş o kadar güzel olmuş ki yumuşacık hem pamuklu bugün beni kumaşçıya gitmeye çağırdılar ama dedim bugün ben yokum uyucam hem yağmur trafik kötüdür hem para harcamayım ama çok indirim kaçırmışım gitsem iyi olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…