🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok canım sıkkın canımın istediği şeyi yiyemeyince daha da canım sıkılıyor açtım kulaklığı motivasyon yükleyelim diyeti bozmak yok göbeğe yandan bakıyorum bildiğin

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 2 haşlanmış yumurta

Çünkü bu yağı proteinle kasa çevirmemiz lazım spor ve su ile desteklersek muazzam

Çarşıya çıktım oturma odasına tül diktirdim sık pile 3.5 metre genişlik petek üstü 1000 TL'ye diktirdim bir saat içinde dikeriz dediler Ulucamide de ikindi namazımı kıldım akşam üstü yoğunluk yok çarşı pazarı çarşılar sakin çok güzel kahve çektirdiğim bir yer var kahvemi de çektirdim.

Eklentiler

• 1000059428.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000059429.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 15
Bugün biraz abiyelere baktım sezon açıldı ya düğünde ne giyerim gibisine fikir edinmek için baktım genelde baktığım mağazalar bellidir bir tane mankenin üzerinde inanılmaz beğendim şimdi ben bunu alırsam sonra daha güzel görürsem pişman olur muyum?

Diyete devam; her ne kadar tabağımdaki poğaça ile "yav bunun neresi diyet her gün poğaça yersen poğaça gibi olursun tabii" gibi gözükse de öyle değil gün içinde dengeliyorum gerçi bugün nasıl dengeleyeceğim bakalım eltime arkadaşları gelecekmiş beni de çağırdı öğün kontrolü ile dikkat etmem gerekiyor.

Dün eve gelince tülü taktım takınca gördüm ki tülün bir yerinde ufak yırtık var kartlarını da vermişlerdi Allah'tan aradım dedim abi böyle böyle çok beğendim ama kumaşta yırtık var esnaf adammış abla dedi getir ben sana başka dikeyim mesaj olarak ölçüleri at ben de attım tülü çok beğenince sabah yeniden aradım yatak odasina da aynı tülden sipariş verdim.Hep kırık beyaz tül kullandığım için beyaz tül odayı güzel aydınlattı.

Dün evi derledim topladım bugün yine aynı taktım kulaklığımı bir posta çamaşır dürülecek bir posta atılacak pazar alışverişine çıkılacak eltime elim boş gitmeyim kurabiye yapacağım

Sokaktaki kedilere çorbalık aldım düdüklüde kaynattım içine ekmekleri dizdim çok seviyorlar

Eklentiler

• 1000059558.webp
    82,2 KB · Görüntüleme: 10
Böyle müziklerle iyi gidiyor sabah işleri

Biz şimdi ilkokul arkadaşlarıyla yıllar sonra buluştuk ya 20 kişi kadar birinin bu Cuma akşamı kınası var sürpriz hazırladık paraları toplayıp tek tek iğneleyip boynuna saracağız

Perdeleri almaya arabayla gidicektim lastiğe vida girmiş Allah korudu ki yola öyle çıkmamışım çıkarken doğru dürüst lastiklere bakmam bile laps diye biner giderim

Bakırcılar çarşısında dün bu kumaşı gördüm aşık oldum ama almadım görümceme bahsettim al kız dedi ablamı dinledim bugün hemen aldım 1.5 m 250 TL

Alerjik midir nedir bugün bir doktora daha gidicem Göğüs hastalıkları uzmanının yazdığı ilaçlar pek bir şey değiştirmedi bugün Kulak Burun Boğaz uzmanına gideceğim bir aydır sürüyor nezle burun akıntısı gibi başlayıp öksürüğe çevirdi boğaza diken batar gibi olup öksürükten tıkanmak sesim desen bir aydır düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…