🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu aldığım kumaştan eltime böyle bir şey diktirdim kumaşı 250 TL'ye almıştım 125 TL de saten siyah kumaş aldım müthiş bir şey oldu pantolonla güzel bir kombin elde ettim.

Yıllar önce bu düğün salonunda kuzenimin nişanı olmuştu o zamanlar kızım karnımdaydı 4 aylık falandım hiç durmamış oynamıştım bu akşam kızım yanımda annesi gibi oynamayı seviyor beraber oynuyoruz şükürler olsun Allah'ıma

Kızımı antrenmana bıraktım şimdi bir saat kulaklıkta İngilizce diyalog dinleyeceğim.

Eklentiler

• 1000061156.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 17
Dışarısı çok sıcak en güzeli evde oturmak köy şimdi ne kadar serindir soba bile yakarız ama işler güçler modumuz ev en iyisi kitabımı okumak bu ay Ergün Kazanır’ın iki kitabını bitirdim bu yarım kaldı şimdi bunu bitireyim diyete de devam ediyorum hedefim tartıda pazartesi gününe kadar -1.6 görmek

Kızımı antrenmana getirdim kendimde yüzme kaydımı yaptırdım haftada üç gün 10 Haziran'da başlangıç havalar da çok ısındı ya çok soğuk ya çok sıcak hiç bahar havası gibi değil klimalı odadan çıkasım gelmiyor

Bugün hava çok sıcak ama yarın tam kiraz mevsimi havası geliyor serin, yağmurlu o kiraz o yağmuru illa ki yiyecek güzel olmasa o yağmuru doluyu yer miydi

Tadelle nere bu nere ya

Akşam düğünde diyeti baltaladım yapacak bişey yok o pastaya hayır demem pek mimkin değildi onun öncesindeki tabaktakileri de tatmam lazımdı ki içeriği nasıl diye gurme misin len sen bak hele tatmam lazımdı nedir neyse bugün kaldığımız yerden devam ediyoruz haftada bir kilo vermiş olmak da gayet iyi

Dışarıda annesiz bir yavru kedi birkaç gündür viyaklıyordu yakalayamıyorduk dün yakaladık gerçekten çok küçük muhtemelen 1 aylık falan biraz kendisini toplasın daha sonra yine sokağa salarız dün gece evin içine aldık ama evdeki kedi rahatlık vermedi bugün mecburen terastaki kulübüye koyduk.

Balıkçı çantamı tamir eder misin dedi kocişim tabii ki ederim şu sarı boncuklar dikkatimi çekti şu balıkçılığın dili olsa da konuşsa neler yaptık neler ocakta hamurdan top mu yapmadık bir sürü yumurta kır koca leğende küspe kat topçuklar yaptık kurşun kalıbı mı çizmedik kalıp ürettirmedik vey vey vey macerala macerala kocam teknede ölümden mi dönmedi neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…