🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Karam aşkın sevgin bu mu
Ne olacak bu aşkın sonu

Diyete tabii ki devam

Ya ben bu kursa gitmek için talepte bulundum ama hem uzak hem de o saatlerde berbat trafik var haftada iki gün gayret etsem iyi olacak sırf şu su böreğini profesyonel olarak öğrenmek için gitmek istiyorum.

Günlük rutinler günlük ev işleri yemek fikirleri aktif bir topik arıyorum ve Allah'ın izniyle bir hafta sonra kendi evime taşınıyorum genel düzen temizlik fikirleri arayişindayim evim yeni bu zamana kadar kiradaydik ve malesef istediğim düzene getirmek bir hayli zordu islenmis kirler eskiyen şeyler vs inşallah doğru yerdeyim eklemek gerekirse biri 6 yaşında kziim biri ,3 yaşında oğlum var bayada enerjik hareketli çocuklar onlarlada ev işi bazen zor bir hal alıyor çok güzel bir rutin oluşturmak istiyorum kısaca yeni ev için

İyi günlerde oturun yeni evin temizliği daha kolay ve zevkli olur.

Dün İngilizce diyalog videoları izlemeye başladım her gün izlemeyi planlıyorum henüz A2 kursuna yazılmayacağım aslında A2 im de iyi sınava girsem tahminime göre geçerim eksiklerimi tamamlamak hem de konuşma pratiği kazanmak için gideceğim ama önce hamur işleri yapımı kursuna gidersem iyi olacak biraz daha profesyonel olarak öğrenmek istiyorum yani baklava yapmayı biliyorum ama işin uzmanından öğrenmek daha iyidir bir çarşaf böreği açmayı biliyorum ama hiç yırtılmadan hani şu ustalar döndürüyor da yırtılmıyor ya işte tam da öyle güzel bir hamur olsun istiyorum ee bi de su böreği var yapmayı hiç denemedim çünkü biliyorum ki Özdilekteki gibi olmayacak her neyse kurs yeri de 15 km gibi bir uzaklıkta istikrarlı davranabilir miyim bilemiyorum.

Kızım trileçe istiyor yapımı zor oluyor diye haftasonu dışarıdan aldım ama daha çok istiyor trileçenin de karamelize kısmı çok uğraştırıyor her zaman da aynı tadı yakalayamıyorum belki acemiyim bilemiyorum bu sefer hazır aldım üstüne bunu kullanacağım bakalım nasıl olacak

Eklentiler

• 1000060576.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 29
Doktora bir hafta sonra kontrole geldim doktor tanıdı sesimiz düzelmiş dedi tam iyileşmesi için kısık sesle konuşmaya devam edelim dedi "tabii efenim" alerji ilacıma devam kutu bittikten sonra 2 gün ara vericez baktım alerji devam etmiyor ilacı içmeyeceğim.

Çok yoruldum sabah mesaisi 8'de başladı tüm hızıyla devam ediyor...

Anne trileçe ne zaman olacak
Anne trileçe ne zaman olacak

Ha deyince olmuyor ki yavrum

Keki ıslattım sütü çekti krem şantisini sürüp buzluğa verdim Allah'tan karamelize işiyle uğraşmıcam hazır

Trileçeyi tattım evet hazır karamel sos ile güzel olmuş evdekiler çok beğendi ama bence karamel sos biraz fazla şekerli yine kendim karamel sos yaparım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…