🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Köye giderken ödev kitaplarımızı da yanımıza aldık genelde hafta sonu ödevleri çok olduğu için hepsi bitmedi üstüne İngilizce öğretmenimiz de pazartesi quiz yapacağını söyledi gruptan mesaj da atmış çocuklar lütfen çalışsın diye tabii ki hocam ne demek temel dersleri bitirelim İngilizce'ye geçeceğiz.

Gülümseyin Bursa'dasınız bugün toplu ulaşıma sadece 240 TL ödedim. Oysa ki sayın Bozbey biz seni destekliyorduk yapma böyle yani ;

Dediler ki eski Bukartlar değişim olacak merkezdeki ofislerden mecburidir iki tane kartım olduğu için 50 50 toplamda 100 TL kart değişimi için ödedim tabii bu ofise gelmek için banka kartımdan bindiğim otobüs 40 TL çekti sonra kartlar değişti içine 100 TL yükledim etti mi 240 TL valla otopark parası ver arabanla gez daha iyi sonra trafik çok sıkışık herkes hususi arabasıyla geziyor derler ee gezer kardeşim şimdiki bindiğim otobüs 44 TL çekti halkı kim düşünür bu ülkede hey gidi hey

Bu sabah kardeşime sürpriz yapıp kahvaltıya geldim haberi de yok kapıya gelince aradım içimden de diyorum horoz var civardaki müstakillerde azcık ötme bea her neyse telefonda dedim ki "sana kargo yolladım kargocu kapıdaymış kod istedi verdim ama zile bakan yok dedi" dedim kardeşim balkona çıktı kimse yok diyor sağa bir baktı ben

Kardeşime gittiğimde bir apartmanın önüne park ettim o apartmandaki giriş kattaki amca da hep araba gelince cama çıkar bir kez park ettirmemişti bu sefer yine cama çıktı ben de seslendim hayırlı sabahlar amca diye amca da bana dedi ki diğer aynanı kapatıver Allah razı olsun amca

Bu sabah tartıldım en son 67.80 idim şuan 69.20 olmuşum dün diyete girdim spora üşenmesem verilir de spor yapasım gelmiyor. Geçen sene eşofman altı diye giydiklerim bu sene tayta dönüşmüş

Bursa'da yarından itibaren su kesintileri başlıyor sayın Bozbey kendisi paylaştı anlattı yarın saat 17' de su kesintimiz başlıyor çatıdaki varili temizleyip dolduracağım arıtma cihazında içme suyumuz 12 litre depolu zaten Bursa'da bir baraj tamamen kurudu eşim o baraja gider balık tutardı şuan o barajda hiç su yok kaç tane barajın kuruduğuna şahit olduk oldukça üzücü

Şimdi benim anlamadığım geçtiğimiz yıl Uludağ'a ciddi oranda bir kar yağdı böyle kar yağdığında genelde bir sonraki kışa kadar bizim suyumuz yetiyordu tamam ciddi kuraklık oldu inkar yok ama Bursa'da bir dedikodu yayıldı su firmaları dağın suyunu çekiyor diyorlar bir de şu proje tamamlandı Bursa'da Çınarcık barajından besleme hattıyla bize su sağlayan baraja takviye yapacağı ve su kesintisinin söz konusu olmadığı söylendi ee şimdi niye su kesintisi başlayacak kimse bir şey anlamadı.

Bunu burada paylaşmalıyım müthiş gençler Nazım Hikmet'in heykelini kaçırıp Münevver Belen'in heykelinin yanına koyuyor tabii bu bir senaryo şiirle anlatım harika olmuş ya emeğinize sağlık ne güzel şeyler bunlar

Suyun kesileceği mahallelerin arasında bizim mahalle için not düşülmüş ..... mahallenin bir kısmı birkaç mahallelerde böyle yazıyor şimdi o kadar su doldurdum biz o bir kısıma giriyor muyuz girmiyor muyuz son 6 dk

Doğru dürüst balığa gidemeyen kocamla av markete geldik geçen almış bir sürü malzeme evde kastırıyor görümcemin severek kumaş stoklaması gibi bir şey sanırım bu da doğum gününde hediye alırken hiç zorlanmadım girdim kumaşçıya en son moda kumaş neyse aldım

Belim ağrıyor diye doktora gittim bir ilaç vermiş ama nasıl uyku yapıyor sabah akşam üstelik sabah olanı içtim sanırım Parafon içmeye geri dönücem o böyle yapmıyordu ayakta zor duruyorum o kadar uyku bastırıyor.

Kızımı okula almaya gidiyorum yürüyorum yolda içimden de diyorum ki ya bu nasıl kas gevşeticiymiş hadi uyku yaptı yer de sanki sallanıyor gibi geliyor noluyor böyle dedim ki okula giriş yaptım arkadaş fena deprem oldu duydun mu dedi meğer benim ilacın yan etkisi sandığım depremmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…