🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Sabah evden yazlık ayakkabılarla çıktım günlük güneşlikti iki seferdir yağmur şakırdıyor ardından güneş açıyor.

Kul sıkışınca Rabbim nasıl da gönderiyor yağmurları bugün akşamüstü şakır şakır yağdı bi ara yol zor görünüyordu çok duygulandım. Mevlam İnşirah süresinde demiyor mu "Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır." Allah'ım Gazze'ye de bir kolaylık nasip eyle.

Eklentiler

• 1000085762.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 12
Mutfakta elimi yıkamak için defalarca çeşmeye gittim aa su yoktu sahi deyip kovaya maşrapayı daldırdım böyle de güzelmiş yahu az su harcıyoruz çok hoşuma gitti hatta bunu ara ara kendimiz evde uygulasak mı diye düşünmeye başladım Bursa'nın şuan 1 günlük suyu kalmış az önce de bir sağanak yağmur bastırdı hadi bakalım Bismillah maşallah

Dünden beri internet olmayınca görevliyi aradık görevli bilmem ne sinyali alınmıyor dedi evinizde kedi var mı dedi evet var dedik kablonuz ısırılmış ee bakıyoruz kabloda kopukluk yok bizden kaynaklı değil dediler kapattıkyok ısırmıştır yahu geçen kalemi de baya bi dişlemiş biz aç bırakıyoruz ya onu ondan

Bir zamanlar evde akvaryumumuz vardı çocuk olunca kaldırdık.

Eklentiler

• 1000085878.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000085881.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000085872.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000085868.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000085865.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000085870.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000085866.webp
    75 KB · Görüntüleme: 10
Önceden evimizde çok büyük bir akvaryumumuz vardı Discus bakmıştık Lepistes bakmıştık bir başka balık çeşidi daha bakmıştık adını unuttum bitki akvaryumumuz vardı keşke kaldırmasaydık çok özledim.

Bugün huzurevine giderken ne götürsem diye düşündüm aklıma turşu geldi yaptığım salatalık turşularından götürdüm. 91 yaşında bir dede turşuyu görünce çok sevindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…