🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Arkadaşla buluştuk çocukları oyun parkına götürdük oradan da onlara geçtik muhabbetin dibine vurduk saat 11 olmuş dedim ben eve gidiyorum

Kocam bugün yeni klimanın elektriğini bağladı şükürler olsun bakalım ilk defa E.C.A. kullanacağız inşallah

Eklentiler

• 1000087083.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 25
Biz de diyoruz bu soğuk nereden geliyor dağa kar yağdı herhalde diyorduk suları birileri çekmezse barajlara faydası olur yoksa sular kesilmeye devam edecek

Belimin ortası çok ağrıyor emar sonucum çıkmış chat gpt ye okuttum fıtık başlangıcı var sinire biraz bası yapmış bu demektir ki diyor ağır kaldırmaktan, aşırı oturmaktan kaynaklı olabileceğini anlatıyor diyor ağır kaldırdığım doğrudur bel bu dikkat etmek lazım aslında

Her yer çok kalabalıktı çıktığıma pişman oldum önceden Bursa'da çarşı tarafları sakin olurdu kalabalık olmazdı şimdi sanki bayram alışverişi gibi

İkindi namazımı Ulucami'de kıldım Allah'ım kabul etsin inşallah

Dün sular kesikti şükürler olsun mutfaktaki bulaşıkları topladım. Efenim bu su kesintilerinin sebebi olarak Sayın Bozbey gösteriliyor birçok yorumlarda neden önlemi almadın diye soruyorlar adama şuan Bursa'nın gündem konusu bu Bursa'ya su veren Doğancı barajı ve Nilüfer barajı kurudu bizim bildiğimiz yani benim bildiğim iki baraj daha kurudu hatta yazın bu kuruyan barajlardan birine yani Gölbaşı barajına gitmiştik sular oldukça çekilmişti şuan tamamen kurumuş durumda İnegöl'den geçerken Ankara yolu üzerinde sağda Babasultan barajı var bir önceki yıllarda bu barajda bir sürü balıkçı olurdu şuan su çekilmiş durumda caddeden gözüken su gözükmüyor yok yok şimdi Bozbey bu barajları nasıl doldursun ortada bir sorun var toplantıda diyor ki "Bursa susuz kalmış Bursa'yı susuz bırakmışız" el birliği ile bu sorunu çözeceğiz diyor ama anlayana ciddi bir yüklenme var bize Uludağ kaynaklarından su geliyor mu o da ilginç bir sürü su firması var sanmıyorum Bursa Uludağ kaynağından su alsın çünkü geçen yıl Uludağ'a çok yüklü miktarda kar yağdı ovada yaşayanlar bilir Uludağ hep beyaza büründü Uludağ'ın kaynağından su alınsaydı sanmıyorum susuzluk olsun bakalım bu sorun nasıl çözülecek bu hafta hiç yağış yok Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı millet o kara umut bağladıyalnız bir gerçek var ki biz su tasarrufu bilmiyormuşuz üstelik o kadar da dikkat ederim ama bu başka bir şey şuan bir bardak suyu bile kenara koyuyorum önceden bir bardak suyu lavabodan döküyordum yenisini dolduruyordum.

En ufak yağmur suyu bile değerlendirilmeli terasımızda çatıdan gelen yağmur suyunu borulardan geçirerek varile dolmasını sağlıyoruz yağmurlar çok yağınca varil doldu hatta taştı ikinci bir varil daha gerekli su çok kıymetli hiç bu kadar önemini anlamamıştım anlıyordum sanıyordum fakat şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Her neyse güzel bir haftayı hayal ediyorum ve Rabbimden temenni ediyorum

Hastaneye arabayla gelmektense otobüsle gel otopark yeri aramak zorunda kalmazsın hem tatlı tatlı kitabını okursun 10 dk dır yer arıyorum uzağa bıraktım bayır yukarı yürüyorum.

Chat gpt doğru tahmin edememiş doktor bel emarıma baktı öyle hiç de hafif fıtık başlangıcı yokmuş nurtopu gibi iki tane fıtığım varmış dikkatli ol ağır kaldırma dedi ileride sıkıntı yapmasın deyip fizik tedavi verdi. Yalnız Gemini çok kurnaz sağlık yorumu yapmıyorum doktoruna git diyor Chat gpt yapıyor ama doğru yapamadı yaa Allah'ın yarattığı kul, doktorun yerini tutabilir mi yapay zeka adı üstünde

Türk Telekom'un bu gelen görevlisini görünce dedim bugün internet olur geçen yıl internetimizde donma oluyordu bu çocuk geldi kablo kesti ekledi bir şeyler yaptı müthiş oldu bu sefer gelen 3.ekip mi 4.ekip mi emin değilim eşimi aramış geleceğiz diye eşim de beni aradı evde misin diye geldiler eşime mesaj attım bak gör bugün internet olacak ve oldu işi bilen insanın hâli başka oluyor onlar giderken pet şişe turşu verdim sevindiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…