Kaç gündür Türk Telekomun interneti yok bir dediler kabloyu kedi ısırmış dün bakmak için geldiler evde modeme baktılar sonra aşağı indiler sorun burada dediler evin içinden kablo çektiler kablo delikleri olan yerden değil de camdan fırlattılar kabloyu artı peni bozdular cam kablodan dolayı kapanmıyor hadi dedim olsun internet de biz düzeltiriz sonra aşağıda bir şeyler yaptılar oldu dediler kablo kopmuş burada dediler ben de dedim yahu orada kablo nasıl kopacak dedim kopmuş işte dediler benim de evden çıkmam gerekiyordu internet var mı diye bakamadım eve geldim internet yok kablo b*k gibi her yerden sarkıyor eşim gördü sinir küpüne döndü ki eşim işi gereği bu tarz şeylerde çok titizdir iyi ki ben evde yokmuşum yoksa kovardım bunları evden dedi böyle rezil bir işçilik olabilir mi artı sorun da çözülmedi günlerdir internet yok başka firmalara başvuru yaptı taahhüt ücreti neyse vericem yeter ki böyle rezillikle karşılaşmayalım dedi yalnız şunu iyi anladık piyasada ciddi anlamda bir kalite düşmesi var gerek teknik elemanlarda gerek hizmet de b-e-r-b-a-t