• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Burada bir terziye bu ribana kumaştan kalem elbise diktirdim saks mavisi müthiş oldu bu kumaşı normalde tşört manşetlerine kullanıyorlar ama farklı şeyler dikince de müthiş duruyor hem yaz günlerinde pamuklu iyi oluyor. Şimdi bunun altına da şöyle müslin pantolon alıcam üzerine de trençkot tamamdır
1000059039.webp
1000059037.webp

7 yıldır uyuyan alerjim yine gün yüzüne çıktı bu mevsimde öksürük, hapşırık, burun akıntısı şikayetiyle göğüs hastalıkları uzmanına gittim ilaç verdi daha öncesinde aile hekimim de yazmıştı biraz düzelir gibi oldum derken deniz havası yaramadı eve gelince burun akıntısı coştu öksürük de cabası ilaçlarımı içtim akşam yemeğini de yedik erkenden yatacağım yatakta kitap okuyarak dinlenmek istiyorum.

Hepsi kocamın daha 4 tane daha yakalı var ütülenecek şimdi kahve molası kızıma da öğle yemeğine gideceğim.

Not : Kocacım kıymetimi bil bak bir tanecik kendime ait parça var 🤪bazen kombin yapamayınca çöreklenirim ben bunlara 😄
1000059266.webp

Öğünlerde Yediklerim

Sabah Kahvaltısı
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3-5 zeytin
1 salatalık
2 domates
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim Ezine peyniri

Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase tavuklu pilav

Akşam Yemeği
4 köfte
2 haşlanmış yumurta
6-7 küçük hurma topu

Ara Öğün
1 muz
1 fincan az şekerli Türk kahvesi

Toplam tahmini 1430 kal

Çok açımmm diyete devam ediyorum çünkü yine poğaça gibi olmak istemiyorum. Sevdiğim, yazın giydiğim eteklerimin hiç biri olmuyor şimdi güzel bir kahvaltı hazırlıyorum müziğimi açtım henüz spor yapamıyorum çünkü burnum akıyor ayrı öksürük desen çabası sıcak su torbası ile uyudum dün gece göğsüme sardım onu 🤣

Back
X