🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kayınvalidem şalvarlık kumaş almamız için para verdi gittik kumaşı beğendik kızıma da aldık diktirdim bugün şalvarları terziden aldım üzerine uygun bir kıyafet yoktu yakınımdaki bir mağazaya gidip krem rengi bir gömlek aldım.
1000069652.webp

Bu anne kedi emzirmekten çok zayıflamış yavruları komşunun çatısında bir sonraki gelişimde inşallah salam getireceğim bu sorumluluk sahibi anneye yiyip hemen geri gidiyor işte bir 10 dk falan oturuyor dinlenip geri gidiyor bugün fare yakalamış koşa koşa yavrularına götürdü ya Allah'ım ne güzel hayvanlar yaratmışsın eşsiz duygulara sahipler ve hiçbiri birbirine benzemiyor bunları farkedebildiğimiz için de sana sonsuz şükürler olsun güzel Mevlam

Bu arada bu kedi mamasına gece kirpi de geliyor yemeye 😄bu akşam tilki de gördük avluya kadar inmiş ilk defa eşim baya bi kovaladı ama hiç korkmuyor hayvan öylece bakıyor 😄
1000070027.webp

Görünce insanın gözleri dolar mı 🥹o kadar güzel bir yerdi ki tarihi çınar ağaçları altında Bursa manzarası izleyerek bir şeyler içmek eski bir kitaplığı olan mütevazi gösterişten uzak bir çay bahçesi huzur kokan

Doğru dürüst uyumayan bir çocuk 5 6 ay kolik bebekti tam kolik durumu bitti uyuyor artık derken diş süreci başladı benim kızçe bu kadar değildi uyumayı evet benim kızım da sevmiyordu hâlâ pek sevmiyor ama günde bir kez öğle uykusu 1.5 2 saat uyuduğunda ben işlerimi yapıyordum geçen gün annemlerdeler kardeşime dedim sen git yat ben bakıcam tam uyuttum dedim mutfağa geçtim miğğğk başladı ağlamaya geldim yeniden uyuttum bu sefer yine mutfağa gittim miğğk koşa koşa geldim dedim başlarım iş yapmana Niloya geç otur başında olmayacak böyle geçen gün yine sallıyorum bu sefer koltukların minderinde eğreti salladım uyudu kardeşim dedi yerine yatıralım dedim bırak o minderde yerde uyuması çok tatlı gelecek ona hakikaten de uyudu 😄ah İpek ah😄pindiriciktin prematüre doğduğunda küvezden eve çıktığında parmakları kürdan gibiydi altını değiştirirken ne korkmuştum bir şey olurverirse diye

Kızım bugün resim kursuna başladı bahçede oturuyorum ama çok sıcak Allah'tan arada esiyor bu hafta sıcaklıklar daha da artacak diyor çarşı işlerimiz var ama bu sıcakta hiç gezesim yok anneme abiye bakacağız ben kendime bakacağım az biraz internetten arıyorum fikir ediniyorum gezeceğim birkaç mağaza var fiyatlara bakacağım şuan abiyeler 10 bin bandında kınaya uygun bir şeyler ayarlamak istiyorum malum kuaför de var makyaj ücreti olmuş 1500
1000070927.webp

Back
X