• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün Bellonadan geldiler gardolap ile çalışma masasının yerini değiştirdik kapak gönyeleri bozuldu çağırdık geldiler ama hâlâ eksik parçalar tamamlanmadı yani iki ay olacak neredeyse yatak başlığı hazır döner sandalye gelmedi dediler 😒

Davetiye katladık baya bir işi varmış 300 tane katlamışım
1000076286.webp

Zaten biz de sen burada yatasın diye almıştık masayı canım 😄

Geçen gün Pamuğu sahiplendirdim Dikkaldırıma kadar kendim götürdüm ertesi gün istemediler annesinin tüy alerjisi varmış muhabbet kuşlarına bakıyormuş 😒
1000076315.webp

Kızıma gelinlik ve ayakkabı almak için çarşıya gittim. Tarlatanlı olunca 3200-3500 arası fiyat veriyorlar tarlatansız olursa 2000 bin civarı bir mağazaya girdim beğendik tarlatanlı 3500 dedi dedim çok yüksek dedin başka mağazada beyazını 2bine verdi ama çocuk tutturdu mor olacak diye ondan almadım dedim bak daha ayakkabı da alıcam satıcı dedi ayakkabıyı da buradan al fiyatta anlaşırız tamam ayakkabı kaç TL 800 TL dedim benim bütçeyi aşar ben en fazla 500 TL ayakkabı gelinlik de bütçem 2 bin dedim neyse kasaya geçtik 2200 den gelinliği 500 den ayakkabıyı toplamda 2700 TL'ye alışverişi tamamladım🤩

Düğün sezonu diye herhalde fiyatlar uçmuş abiyelerde fiyatlar düşmüş 3 ila 5 bin arası ama ayakkabılar uçuk sonuçta abiye ayakkabı çok fazla giyilmiyor dolapta duruyor mümkün olduğu kadar uygun fiyata halletmek en güzeli

Öğretmen diyor ki çarpım tablosu ezberlemek yok ritmik saymayla öğrenecekler eee 2kere8 diyorum sayıyor olmuyor bölme işlemi yaparken şak diye bilmesi lazım değil mi valla ben ezberletiyorum işte bu da etkinlik
1000076436.webp

Kaç haftadır pazara gitmiyordum pazarda çilek yok çok şaşırdım incir de 150 TL ve 200 arası 😱köyde herkes incir ağacı dikti para yapıyor diye

Efenim komşunun çocuğu geldi dedi ki trafonun yanında kutuda yavru kedi var 8 tane annesi yok kedileri biri bırakmış kedilerden biri ölmüş 7si sağ kedilerden 2sinin sade gri olduğunu görünce ben direkt kedinin annesini bildim çünkü kedi 4 gün önce aşırı şiş bir şekilde geziyordu 8 tane yavru olduğu çok belliydi çünkü o kadar şiş bir kedi hiç görmedim ben de balkonumda yatsı namazımı kılıyorum karşı komşunun çatısında bu kedi gezip duruyor aa dedim doğurmuş ama nerede acaba diye içimden geçirdim hatta kediye salam atacaktım ki caydım çünkü bu komşu kedileri hiç sevmiyor ve tahminlerimize göre kedi bu evin çatısında doğurdu bunlardan kutuyu köşeye trafo yanına bıraktılar çünkü anne kedi sadece o terasta gezip duruyor sonra ben evimin çatısına çıktım bu kediye salam attım oyaladım oyalaya oyalaya bu kediyi aşağıya indirmeyi başardık kedi aşağı indi inmesine ama ürkek gelmiyor yavrunun birine ellemek zorunda kaldık risk aldık kokusundan alırsa alacak o sırada da salam da atıyoruz diğer kediler de geldi yavru kediyi önüne bıraktık geldi kokladı kokladı aldı bir anda yavruyu götürdü nereye götürdü anlayamadık o kadar hızlı gitti ki meğer kedi o yavruyu bu istemeyen komşunun çatısına taşımış bir saat kapıda anne kedinin yine gelmesini bekledik gelmedi
1000076863.webp

Üç komşu birlik olduk ama ne çare kedi gelmiyor biz kedileri kutuyla aldık çatıdaki kümese koyduk ama ben kameraları açtım mama kabına anne gelirse salamı yavruyu alıp inicem ben aynı zamanda da karşı komşunun çatıyı izliyorum kedi nereye gidecek diye. Kedi çatıdan başka bir çatıya viyaklayarak geçti iki bina yandaki komşu da benden haber bekliyor hemen onla haberleştik ben kediye salam fırlattım oyaladım kutuyu aldım komşunun çatısına çıktık aradaki binanın çatısında kedi kutuyu o evin çatısına koyduk kedi kutudaki kıpırtıya yavaş yavaş geldi yavrunun birini aldı yine o doğurduğu çatıya götürdü ve şimdi balkonumdan izliyorum kedi tek tek yavruları taşıyor anne ile yavruları kavuşturduk ey Yaradan Allah'ım kediyi istemeyenin balkonuna gitti yine yavrular

Son düzenleme:
Back
X