- Konu Sahibi arzuca9432
-
kızlar bunları okurken kendimi zor tuttum ağlamamak için ki artık dayanamıyorum,koyverdim gidiyor şu an(
ben babamı,kardeşimi bir de nişanlımı gördüm.
bababmı ufak ufak ağlarken çok kez gördüm.en son çok hasta,yatalak olan amcası için ağlıyordu,araba kullanırken hem de ...kıyamam ben ona hiç...
kardeşimi 1 kere gördüm,karşılıksız bir aşk yüzünden...
nişanlımı ise görmedim,duydum,telefondaydı. sebep bendim... o zaman nişanlı değildik. sen sevgini göstermiyorsun,beni sevmiyorsun heralde dedim.bu konuyu daha once de konuşmuştuk,beni ikna ettiğini sanıyordu. sevdigini söylemiyorsun,bir kere soyledin onu da ben söylettim zaten dedim ağlamaklı bir sesle. o da sonuçta soyledim,ben birisine seni seviyorum dediysem seviyorumdur,ötesi yoktur dedi,sen bana güvenmiyorsun o zaman dedi.ben pek ikna olmadım tabii.
sonra ses gitti bir yarım dak. falan,ben bağlantıdan sandım.sonra o sesini duydum,ağlamaktan konuşamıyordu... o an dünya başıma yıkıldı sanki... onu ne kadar üzdügümü anladım,çoook pişman oldum,çok kötü ağladı,konuşamıyorum dedi,telefonu kapatmak istedi.kapattırmadım. bi kaç dak. sadece ben konuştum o dinledi... aklıma geldikçe hala bir garip oluyorum.canım benim,kıyamam ben ona...beni sevmiyorsun dedim diye ağladı.
galiba gerçekten seviyor,oyle mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?