Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

babam ve eşim

babamı, dedemi kaybettiğimiz gün oda da ağlarken gördüm

eşimle okadar çok karşılıklı ağladık ki
hangisini anlatayım
senağlamasenağlama

Son düzenleme:
sevgilim ağladı çok.
geçen yıl beni görmeye gelmıştı sonra onu otogarda yolcu ederken ağladı sessizce..
otobüste de devam etmiş. yanında oturan amca eşinden ayrılıp askere mi gidiyosun demiş hatta :sinifsinif:

Benim de canım babam annem ameliyata girerken,beni üniversite için Ankaraya getirmişti,beni ardında bırakırken ve gelin olduğum gün belime kırmızı kurdaleyi bağlayıp evden yolcu ederken çok ağlamıştı...

Dedemse her bayramda,tüm torunlarını ,çocuklarının toplandığı her özel günde ağlar...Canlarım onlar benim...

bir kere babamı gördüm, hayatta hiç birşey beni onun gözyaşları kadar etkilemedi. hala gözümün önünden gitmez. anlatılması tarifsiz birşey.. boğazım düğüm düğüm olmuştu, utanmasın diye birşey de söyleyemedim, dayan da diyemedim.. gözümde dünyanın en güçlü insanıdır hala

çocukken dedemi ağlarken görmüştüm çok garibime gelmişti babası ölünce ağlamıştı çocuktum okadar garibime gelmiştiki dedemin ağlaması
2 yıl öncede dedemi kaybettiğimizde babamı ağlarken ilk kez gördüm amcalarımı da aynı şekilde

cok uzak degıl tarıh dun sevgılımle konusmasında ıkımız karsılıklı agladıkk
canım cok yandıı . . . . . benım canımın ıcı sevdıgım adam cocuk gıbı hıckıra hıckıra agladıı cok zordu . . . hıc kıyamam ben ona yaaaaa senağlama

qörüm qörmezmiyim :) yanımda aqLadı eski sevqiLim .( ayRılLmak zorunda kalcağımız için aqLamısTı...bir kerede çıkmadqna önce ona yüz vermediğim iCndi

Evet gördüm...O ağladı.
Her zaman sıkıntısını üzüntüsünü içine atan adam karşımda hıçkıra hıçkıra ağlamıştı...Çok şaşırmıştım... Onu senelerden sonra ilk defa böyle görmüştüm...İçine attığı sıkıntılardan ve üzüntülerden sonra o da sonunda dayanamamıştı... Belkide hıçkırarak ağlamasının bir çok sebebi vardı bilmiyorum.. Gün 19 temmuz 2009 pazar.

Babam, kardesim, nisanlim.. Hepsinide aglarken veya gözleri dolarken gördüm..
Onlari cok seviyorum, hayatimin 3 erkegi, Allah'im onlari hep korusun, hic aglatmasin ve bana bagislasin insAllah.

erkek ağlamaz diye bişey yok, aglamayan erkeğe şaşarım ben!
erkek ağlamaz diyenleri de sevmem insanları kalıplara sokmak kadar saçma bişey yok bence adı üstünde insan!! aglıycak tabii

babam, kardeslerim kucuk yani kucuk de sayilmaz biri 16 biri 19 e agladilar tabi, esim de agladi, evlendigim gece, babasi hastalandigina, akrabamiz vefat edince, babasi vefat edince

erkek arkadasımı 5 yıl boyunca ilk defa hickira hickira ağlarken gördüm..daha dogrusu telefonda şahit oldum..icim parçalanmıştı..hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum..yanına gidememiştim,destek olamamistim..bir daha onu öyle ağlarken görmem inşallah..çok kötü bir duyguymus..
Abi'm de ağlamıştı..ask acısı çekti..kazık yedi desek daha dogru olur..
babama şahid olmadım..inşallah ta olmam..
onların gözünden suzulen tek bir damlaya kiyamam ben..

Babam ne zaman annesini ve babasını ansa gözleri dolar...
Babaannem öldüğünde çok ağlamıştı...
Bir de zuzum ağladı 3 kere...
En sonuncusu geçen hafta olmakla birlikte...
Çok kötü birşey.

dün esim agladi hemde hüngür hüngür ayrilmak istedigimi söyleyince ben seninle ayrilmak istemiyorum seninle yasamak seninle yaslanmak seninle ölmek istiyorum beni yanliz birakma diye agladi dayanamadim bende agladim

gördüm.. babacımı eski erkek arkadaşımı ve çok sevdiğim yakın arkadaşımı
ne kadar normal bişey olsada insan kötü oluyo bi erkeği ağlarken görünce

bi kere ayrılık aşamasına gelmiştik o zaman çok ağlamıştı bitanem :gitme: gece de annesiyle babasının arasına yatmış da ağlamış ben ayrılamam ondan diyee:gitme: neyse allahtan düzelttik şimdi bütün problemleri de ağlamıyoruz ikimizde

eşimi bir kere bile ağlarken görmedim, nereseyse 4 yıl olacak onu tanıyalı... göz yaşı bezleri mi yoktur nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…