Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

kızlar bunları okurken kendimi zor tuttum ağlamamak için ki artık dayanamıyorum,koyverdim gidiyor şu an:((

ben babamı,kardeşimi bir de nişanlımı gördüm.
bababmı ufak ufak ağlarken çok kez gördüm.en son çok hasta,yatalak olan amcası için ağlıyordu,araba kullanırken hem de ...kıyamam ben ona hiç...

kardeşimi 1 kere gördüm,karşılıksız bir aşk yüzünden...

nişanlımı ise görmedim,duydum,telefondaydı. sebep bendim... o zaman nişanlı değildik. beni aslında sevmiyorsun heralde dedim.yarım dak. falan ses gelmedi meğer ağlıyormuş. nasıl böyle düşünürsün dedi. o an dünya başıma yıkıldı sanki... onu ne kadar üzdügümü anladım,çoook pişman oldum,çok kötü ağladı,konuşamıyorum dedi,telefonu kapatmak istedi.kapattırmadım. bi kaç dak. sadece ben konuştum o dinledi... aklıma geldikçe hala bir garip oluyorum.canım benim,kıyamam ben ona...beni sevmiyorsun dedim diye ağladı.

Son düzenleme:
kızlar bunları okurken kendimi zor tuttum ağlamamak için ki artık dayanamıyorum,koyverdim gidiyor şu an:((

ben babamı,kardeşimi bir de nişanlımı gördüm.
bababmı ufak ufak ağlarken çok kez gördüm.en son çok hasta,yatalak olan amcası için ağlıyordu,araba kullanırken hem de ...kıyamam ben ona hiç...

kardeşimi 1 kere gördüm,karşılıksız bir aşk yüzünden...

nişanlımı ise görmedim,duydum,telefondaydı. sebep bendim... o zaman nişanlı değildik. sen sevgini göstermiyorsun,beni sevmiyorsun heralde dedim.bu konuyu daha once de konuşmuştuk,beni ikna ettiğini sanıyordu. sevdigini söylemiyorsun,bir kere soyledin onu da ben söylettim zaten dedim ağlamaklı bir sesle. o da sonuçta soyledim,ben birisine seni seviyorum dediysem seviyorumdur,ötesi yoktur dedi,sen bana güvenmiyorsun o zaman dedi.ben pek ikna olmadım tabii.

sonra ses gitti bir yarım dak. falan,ben bağlantıdan sandım.sonra o sesini duydum,ağlamaktan konuşamıyordu... o an dünya başıma yıkıldı sanki... onu ne kadar üzdügümü anladım,çoook pişman oldum,çok kötü ağladı,konuşamıyorum dedi,telefonu kapatmak istedi.kapattırmadım. bi kaç dak. sadece ben konuştum o dinledi... aklıma geldikçe hala bir garip oluyorum.canım benim,kıyamam ben ona...beni sevmiyorsun dedim diye ağladı.

galiba gerçekten seviyor,oyle mi acaba???

ağladı diye seviyordur denmez :kahve:
onunla birlikte olan,sevgili olan sizsiniz sveiyorsa her hareketınd ebellidir bu..
insan sevdiğine asla kıyamaz,el üstünde tutar, gözü görmez hiçbirşeyi..
ayrıca çocuk senle nişanlıymış.. sevmedği kızla niye nişanlansın.. deli mi yahu bu ?
seviyordur elbet..

eski sevgilim balık burcuydu, malesef ota boka ağlardı.
şimdiki sevgilim akrep burcu. içi kan ağlar da belli etmez. ama 2-3 kere gözlerinin dolduğunu gördüm, ben giderken... ölürüm ben sana aşkım, çook özledim seni, sensizlik çok zor.. :sinifsinif: Allah'ım korusun seni :nazar:

Babamı gördüm bende..mafoldumben
Doktorlar ben 7 yaşındayken kalbi delik demişlerdi beni doktordan doktora götürürlerdi bir gün evde hastane kağıtlarıma bakarken hem annemin hem babamın ağladığını kapının arasından görmüştüm
Meğer doktorlar yanılmış ama çok üzülmüşlerdi...
Hıı bide eski erkek arkadaşım ben ayrılıyorum dediğim an zır zır ağlardı o ağladıkça bende ondan korkardım..
Aşkımın ağladığını daha görmedim Allah'ta ağlatmasın inşallah

Babam Kuzenlerı yada halası vefat ettıgınde aglamıstı..senağlama

birde eşim daha biz çıkıyorduk ağlamıstı:S :Smafoldumben

:a015:eski sevgilim biz birlikteyken hiç ağladığını görmedim.ama ayrıldık 2 aydır her gece ağlıyor.daha bu akşam karşılıklı ağladık.offf allahım severek ayrılmak ne kadar acı.ama hayat insana herşeyi gösteriyormuş

Ben sevgilimden ayrıldıgımda aglamıştııı..sonra bende aglamıştım tabiii ama bizmki gerçek aşkdıkii tekrar barıştık biz hiç kopamayızzzz

BABAM BEN GELİN OLURKEN AĞLAMIŞTI ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM :sinifsinif:ERKEK KARDEŞİMDE AYNI ŞEKİLDE NASIL AĞLAMIŞTI CANLARIM BENİMmafoldumben:gitme:

BİDE EŞİM OZAMAN SEVGİLİYDİK ÜNV Yİ KAZANINCA GİDECEM DEDİM GİTME DEDİ GİDECEĞİM KESİNLEŞİNCEDE BASLADI AĞLAMAYA :a015: SARILDI BANA NASIL AĞLAMIŞTI Şeniz:kedi:

benim duygusal maymunum ablasıyla tartısmıstı.. küstüler.. ben ona nasıl kıydım da bağirdim diye yanımda gözü doldu bi damla yaş aktı kıyamam yaa =(( abla bak şafak barısmak istiyo ağladı yanımda dün sana bağirdiği için dedim ablası da ağladı.. bariştilar sonra.. geçen gün de kavga etmiştik.. ben bi msj yazdım cvp vermedi.. buluştuğumuzda msjıma cvp bile vermedin dedim.. o msji attın ya... kafamı koydum ağladım.. bi daha öyle söyleme aşkımm ben sensiz olamam dedi.. duygusuz derdim ama benim bebeğim çook duyguluymuş meğerse.. ama hiç sevmez ağlarken görmemi.. hemen siler göz yaşini.. bi kere ayrılalım anlaşamiyoruz dedi.. ben gidiyorum dedim beni kendine çekti nasıl ağladı hıçkırarak... gözyaşini sildi.. ağladiğimi görme aşkım lütfen dedi

babamin agladigini bir cok defa gordum cunku cok duygusal bir insandi. esimi aglarken hic gormedim ama sadece ben bir kere agladigimda dayanamadi o da gozlerinden birazcik yas geldi o kadar...gozleri dolar ama aglayamiyor benim esim...kendisi de oyle soyluyor, olmuyor diyor...ama aglayamamak bir hastalikmis oyle duymustum :hulya:

gördüm evet erkek arkadaşım benden ayrılma diye ağlamıştı bi hatası sonucu ayyrılmak istemiştim ağlamıştı 2 kez ağladı ama biri telefondaydı öremedim diğeri karşımdaydı gördüm çok kötü oluyo ama bi erkeğin ağlaması bir kadının ağlamadından daha duygusal gibi geliyo

evet eskiden çıktığım çocuk ayrılalım demişti böylesi daha iyi demişti ve biz ağlayarak ayrılmıştık.türk filmi gib yani.ama 1 hafta 10 gün sonra başkasıyla sözlenmiş olduğunu öğrendim ve nefret dolu mesajlar yazdım bana gözyaşlarım yalan değildi lütfen inan diye msj yollamıştı.güya yaptığı bi hata varmış.geber inşallah demiştim.alsanaalsanasmile

Back
X