Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

Eski erkek arkadaşımı ggördüm ondan ayrılırken hıçkırıklar içinde hem de ( ama kansız çıktı şopar sonradan timsah göz yaşıymış)... Kardeşimi ve babamı gördüm..

eşimle sözlüyken ondan ayrıldığımda ağlamıştı ilk ve son defa gördüm ağladığını.

kardeşim çok hastaydı doktorlar fazla yaşamaz ümidinizi kesin dediğinde babamı görmüştüm ağlarken...

birde ben gelin olup evden çıkarken babamın gözleri doldu ağlamamak için kaçtı arka odaya, belki orda ağladı bende gelin arabasında hüngür hüngür ağlarken..

Ay ben buna çok gülüyorum aklıma geldikçe

Üniv.deyken sırılsıklam aşık olduğum bi çocuk vardı,nasıl ağlıyor ama ben yaklaşmaya çalışıyorum o da ne dese beğenirsiniz"aşık olduğum kız başkasıyla evlendi ben napıcam yaşayamam onsuz vs.:37:

bende günlerce ağlamıştım saftirik gibi:1:

şimdi aklıma geldikçe gülüyorum:1:

Dayımı görmüştüm ilk olarak ondan sonra sevdiceğimi gördüm benden gizlereyek ağlamaya çalışırdı.
Bide benden hoşlanan biri ağlamıştı hıçkırarak karşımda ama hiç hoşlanmamıştım...

Kuzenim askere giderken hüngür hüngür ağladı :D çok rahatına düşkündü sıkıya gelemeyecek ya da gelecek özgürlüğü gitti elinden :D

Son düzenleme:
bir sürü ağlayan erkek gördüm en başta babamı gördüm kanser hastası olduğunu öğrendiğinde çok ağlıyordu.abimi gördüm bir kere bir kız yüzünden. ve hayatıma giren bütün erkekleri ağlattım.

eski erkek arkadaşım çok kaba ve saygısızdı..
hatta bana bazen öyle davranırdı ki duygusuz gibiydi..
çok sevdiğim için çok katlandım..
ayrılmadan bi kaç hafta önce bi kavga esnasında dayanamadım hüngür hüngür ağladım ve ona baya bi kızdım..
telefonu kapattım baktım bi kaç saat sonra aradı..
sesi boğuktu sana kıyamam,seni üzmek istemiyorum vs. vs. diyip ağlamaya başladı..
ne kadar kötü konuştuysam artık :)

Back
X