Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

erkekler genelde kolay kolay ağlamazlar insan içinde onları ağlatan ölümdür sevdiklerinin ölümü ve onların hasreti..

Eşim ve babam... Hayatımda en sevdiğim iki erkek...
Babam ben ve ablam gelin olduğumda ağladı hemde ne ağlama içim parçalanmıştı:(
Eşim ise kızımız 6 aylık olduğunda odasını ayırmıştık bir gece kalktım kapasının önünde ağlıyor. Ne oldu dedim çok korkuyorum biri gelip onu alacak diye gözüme uyku girmiyor demişti:(
Canlarım ikinizide çok seviyorum. Allah sizsiz günler göstermesin bana:Saruboceq:

çok duygulandım Allah hep böyle güzel mutlu sevginin karşılığı hoş ağlayışlar göstersin size.. insanoğlu elbet ağlar ama Allah kötü şeylere ağlatmasın inşallah.. babaların kızı gittiğinde ağladığını hep gördüm ama bir babanın çocuğunun başında böyle ağlaması cidden boğazımı düğümledi :çok üzgünüm:

amcam babamı çok üzmüştü ailevi problemleriyle bende bir gün bahçede çamaşır asarken babamın odasının camının önündeyken ağladığını duymuştum ve o kadar derindiki yeter artık yeter sıkıldım neden böyle oluyo diye ağlıyodu hemde hıçkırarak o sert ses tonunun en yumuşak haliyle... bende çok küçüktüm annemi aramıştım sence bi şey yapayımmı anne diye annemde bırak kızım rahatlasın demişti ama o ses benim kulaklarımdan çıkmaz.. senağlama

benim sevgilimde bir kere ayrıldığımızda ağlamıştı,bir kerede annesinin kanser olduğunu öğrendiğinde hüngür hüngür hemdeboshayallersmile

eşim tabiki beni deli gibi sevdiğinden ama sorunlar var işte herneyse eşim ağladı

ailewi bi sorunundan dolayı aglamıştıııı ayyyy içim parcalandı yaaa oturup bnde aglamıştımm kıyaamam bn onaaaa :asigim:

sevgilim benden ayrılırken deli gibi ağlamıştı :(
ne zaman da telefonda fln konuşsak o dönemde benden önce o ağlardı
oysa ki ben ölsem bile ağlamaz diye düşünürdüm ne biliyim erkekler ağlamaz derler ya.
7-8 yaşımdan beri ilk kez ağlıyorum fln demişti ama çok üzülmüştüm onu üzdüğüm için.
kızlar herşeye ağlıyor ondan bizimkisi ağlamak sayılmaz artık ama ya onlar....? :(

eşim ağlamıştı nişanlıyken düğüne 2 ay kala vazgeçmek istemiştim evliykende beni üzdüğü bir gece vardı o zaman ağlamıştı ohhhh canıma değsinbayanssulusmile
ama yinede kıyamıyorum ben sana aşkım

Evet bir kaç kez gördüm hemde.Babamı annesini köye gönderdikten sonra ağlarken görmüştüm yıllar önce birde beni gelin ettiğinde ağlamıştı.Eşimi de birkaç kez ağlarken gördüm.Onlar da insan değiller mi?ağlarlar tabi ayoll(ağlarken de güzel oluyorlar yaa)

Eşimi, evliliğimizin ilk yılında 1-2 kez ağlatmıştım.Çünkü o zamanlar ben sürekli ağlıyordum.Birde abimi,Yeğenim hastalığından dolayı kalp yetmezliğine girmişti.Canım abim gözleri kıpkırmızı olmuştu.Onlar bize göre daha dirayetliler ama sonuçta insanlar.opuyorumnanaktan

bende ilk doğumumda kızım dünyaya geldiğinde eşimin ilk defa ağladığını gördüm mutluluktan :çok üzgünüm:
bir kerede evde oğlum doğduktan sonra babam ve oğlumu izliyoruz beraber ışıklar kapalı film bitti baktım eşim ağlıyorsenağlama
10 yılda iki kere gördüm:asigim:

Babam, dedemle bir kavgasından sonra ağlamıştı. Dedem etrafına huzursuzluk yaymaktan zevk alan bir tiptir. Babamın sinirleri çok kuvvetli olmasına rağmen onu bile ağlatmıştı işte. Bir de bisikletle feci bir kaza geçirmiştim küçükken, hastanede gözlerimi açtığımda babam, ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuş başucumda duruyordu.

Dedemi ağlarken bir kere gördüm, o da babannem öldüğü için evde yalnız kalmasından ve kendisine hizmet edecek yeni bir köle bulamamasından dolayıydı. Ağlamak var, ağlamak var yani. Hepsi insanın içine dokunmuyor.

Ben ağlayan çok erkek görmüşüm aslında. Ama son olarak sevgilimi yazmak istiyorum. Bir keresinde onu çok kırmıştım, aramız buz gibiydi. İlk defa o zaman görmüştüm ağladığını. Bir keresinde de ona bir mektup yazmıştım. Yanımda okumuş, bana sarılıp ağlamıştı. Hayatı boyunca doğru dürüst bir şeye ağlamamış biri ama her nasılsa üstün yeteneklerimle onu ağlatmayı da başardım. :utangac:

Sevgilimle kavga etmiştik, ayrılalım faln demştim ozaman ağladı, bide askere giderken gözleri dolduu :gitme:
Bende TıK yok tabii, Adım duygusuza çıktı bu yüzden :sm_confused:

Back
X